Vyhlásené obstarávanie

ROZŠÍRENIE KAPACITY MŠ V OBCI ŠTVRTOK - ELOKOVANÉ PRACOVISKO


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Obec Štvrtok
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 367 009,48
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
21. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
12. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
12. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky a zároveň na obecnom úrade Štvrtok 1, 913 05 Melčice - Lieskové.
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b)

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti uchádzač preukazuje podľa § 34 ods.1 písm.b) zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom . a. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie b. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Uchádzač preukáže referencie v minimálnej výške 1 000 000,00 Eur bez DPH za posudzované obdobie Referencie musia byť rovnakého alebo podobného charakteru a zložitosti ako je predmet zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH v prípade platiteľa DPH alebo cena celkom v prípade neplatiteľa DPH za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe:

ROZŠÍRENIE KAPACITY MŠ V OBCI ŠTVRTOK - ELOKOVANÉ PRACOVISKO



Navrhované stavebné práce predstavujú vybudovanie elokovaného pracoviska existujúcej MŠ v obci Štvrtok s cieľom rozšíriť kapacitu existujúcej MŠ / nový objekt bude slúžiť výhradne pre potreby MŠ /. Objekt bude disponovať 2 nadzemnými podlažiami spolu s 3 triedami MŠ vrátane kompletného zázemia tak pre deti, ako aj pre zamestnancov. Na 1.NP bude navrhnutá aj kuchyňa s jedálňou vrátane zázemia pre obsluhu kuchyne, ktorá bude zabezpečovať potrebu stravy pre všetky navrhované oddelenia MŠ. Vertikálne prepojenie jednotlivých podlaží bude zabezpečené monolitickým schodiskom situovaným v strede dispozície objektu a šikmou zdvíhacou plošinou, ktorá umožní bezbariérový prístup aj na 2.NP navrhovaného objektu. Zo všetkých tried budúcej MŠ bude zabezpečený únik dvomi smermi, čo bude z 2.NP riešené vonkajšími oceľovými požiarnymi schodiskami. Konštrukčne bude objekt navrhnutý ako murovaný so zastrešením tvoreným plochou strechou. Všetky stropy vrátane stropu nad posledným nadzemným podlažím sa budú riešiť ako poloprefabrikované nehorľavé.

Novostavba elokovaného pracoviska MŠ bude situovaná na zelenej lúke, na pozemku vo vlastníctve obce v lokalite určenej ÚPN na výstavbu MŠ. Časť prípojok inžinierskych sietí už bola pripravená v rámci budovania blízkej IBV, zvyšná časť bude dobudovaná.

Pre potreby riešenia parkovania rodičov, ktorý budú vodiť svoje deti do MŠ a súčasne pre potreby zamestnancov sa predpokladá vybudovať 7 nových parkovacích miest. V rámci výstavby MŠ sa predpokladajú vybudovať aj vnútroareálové komunikácie, terasy a chodníky. Prostredníctvom vnútroareálových spevnených plôch bude zabezpečované tiež zásobovanie kuchyne.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.