Vyhlásené obstarávanie

Škrabka na zemiaky


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Centrum sociálnych služieb - SLOVEN
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
2 329,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39711200-1
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
30. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
4. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Škrabka na zemiaky

Opis obstarávania

Funkcie:

- čistenie zemiakov od šupky

Názov Položky:  1. Škrabka na zemiaky

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Škrabka na zemiaky veľkokapacitná

Presne: 1

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: POPIS škrabky na zemiaky:

Doplňujúce informácie

Celková cena je vrátane: príslušenstva, dopravy a  vykládky  na miesto plnenia, montáže do vypínača na stene,  pripojenia na vodovodnú prípojku do ventila na stene,  odskúšania zariadenia, zaškolenia zamestnancov, záručnej  doby 24 mesiacov + servisu počas záručnej doby (ak sa pri danom zariadení vyžaduje)

Objednávateľ požaduje do 2 pracovných dní od uzavretia zmluvy na email  predložiť - technický list/prospekt/katalóg/produktový list tovaru s jeho vyobrazením, popisom technických parametrov v slovenskom alebo českom jazyku - kvôli odsúhlaseniu ponúkaného zariadenia, ako aj jednotkovou cenou s uvedením, či ide o cenu s DPH alebo bez DPH. V prípade nedodržania nami zadanej požadovanej špecifikácie (popisu výrobku) , zmluvných podmienok a požiadaviek, má objednávateľ právo odstúpiť od kúpnej zmluvy.

Pri nedodržaní technických požiadaviek objednávateľ odstupuje od kúpnej zmluvy a vystavuje negatívnu referenciu.

Dodávku tovaru žiadame realizovať v pracovných dňoch v čase od 8.00 hod. do 12.00 hod.

Dodávateľ je povinný v deň dodania a montáže  tovaru doručiť  faktúru s 30 dňovou splatnosťou (s uvedením čísla Kúpnej zmluvy a názvom predmetu zákazky v texte), dodací list a  záručný list.

Objednávateľ neposkytuje zálohovú platbu.

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Minimálne 2 dni pred dodávkou tovaru kontaktovať verejného obstarávateľa telefonicky alebo e-mailom.

Tovar musí byť nový, nepoužívaný, v originálnom balení, bez známok poškodenia obalu, nie predvádzací model.

Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok. Dodanie predmetu zmluvy skôr ako je zmluvne stanovená lehota dodania sa nepovažuje za porušenie zmluvných podmienok.

V prípade neuskutočnenia plnenia predmetu zákazky riadne a včas z dôvodu na strane dodávateľa má objednávateľ právo odstúpiť od zmluvy.

V prípade neuskutočnenia plnenia predmetu zákazky riadne a včas z dôvodu na strane dodávateľa má objednávateľ právo uplatniť si úroky z omeškania v minimálnej výške určenej ako o 5 percentuálnych bodov vyššej ako základná úroková sadzba Európskej centrálnej banky platná k 1.dňu omeškania s plnením peňažného dlhu z hodnoty plnenia, s ktorým je Zhotoviteľ v omeškaní. Objednávateľ má právo v takomto prípade vystaviť penalizačnú faktúru.

V prípade nedostatku finančných prostriedkov si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo súťaž zrušiť, resp. odstúpiť od zmluvy.

Zmluvné strany sa dohodli, že predávajúci ako veriteľ nie je oprávnený bez súhlasu kupujúceho ako dlžníka, postúpiť pohľadávku voči kupujúcemu podľa ust. § 524 a nasl. Zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov na inú osobu.