Vyhlásené obstarávanie

Disekčno-koagulačný systém na mäkké biologické tkanivové štruktúry


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
184 664,76
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33161000-6
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
3. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
7. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Disekčno-koagulačný systém na mäkké biologické tkanivové štruktúry

Opis obstarávania

Funkcie:

Názov Položky:  1. Elektrogenerátor

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: počet

Presne: 5

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: medicínsky atest

Hodnota/Charakteristika: áno

Funkcie:

Názov Položky:  2. Argónová jednotka

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: počet

Presne: 2

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: medicínsky atest

Hodnota/Charakteristika: áno

Funkcie:

Názov Položky:  3. Jednotka na odsávanie dymu

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: počet

Presne: 1

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: Jednotka určená na odsávanie dymu a aerosóly, ktoré vznikajú pri používaní ultrazvukových a vysokoenergetických nástrojov ako nežiaducí účinok na mäkké tkanivové biologické štruktúry

Hodnota/Charakteristika: áno

Funkcie:

Názov Položky:  4. Prístrojový vozík

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: počet

Presne: 5

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: Vozík pre medicínske využitie

Hodnota/Charakteristika: áno

Funkcie:

Názov Položky:  5. Príslušenstvo

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Dátové médium na prenos nahratých individuálnych konfigurácií

Presne: 5

Jednotka: ks

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia

Vrátane inštalácie na mieste plnenia

Vrátane zaškolenia max. 3 osôb v rozsahu max. 1 hodiny

Nový, doposiaľ nepoužitý a nerepasovaný tovar

Dodávateľ sa zaväzuje, že neprijme vyhlásenie tretej strany v zmysle § 303 a nasl. Obchodného zákonníka ako ručiteľa záväzku vzniknutého na základe tejto zmluvy, a teda sa v zmysle § 306 Obchodného zákonníka nebude domáhať splnenia záväzku vzniknutého na základe tejto zmluvy od ručiteľa. Dodávateľ berie na vedomie a výslovne súhlasí, že v prípade porušenia takéhoto zákazu je objednávateľ oprávnený uložiť dodávateľovi zmluvnú pokutu vo výške 2 % z celkovej hodnoty predmetu zmluvy (pohľadávky dodávateľa podľa tejto zmluvy).

Dodávateľ sa zaväzuje, že nepostúpi svoju pohľadávku podľa § 524 a nasl. Zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov bez predchádzajúceho súhlasu kupujúceho/objednávateľa/dlžníka. Právny úkon, ktorým budú postúpené pohľadávky predávajúceho v rozpore s dohodou kupujúceho a podľa predchádzajúcej vety tohto článku, bude podľa § 39 Občianskeho zákonníka neplatný. Súhlas kupujúceho je zároveň platný len za podmienky, že bol na takýto úkon udelený predchádzajúci písomný súhlas MZ SR

Ako poskytovateľ zdravotnej starostlivosti v zmysle Obchodného zákonníka č.513/1991 Zb. §340 b) ods.5 požadujeme lehotu splatnosti faktúr 60 dní odo dňa doručenia Fa objednávateľovi.

Požaduje sa predložiť funkčná a technická špecifikácia preukazujúca splnenie minimálnych požadovaných parametrov predmetu zákazky s uvedením presných názvov (obchodných značiek) nacenených výrobkov do 3 pracovných dní od účinnosti Zmluvy, ak neboli požadované ako vlastný návrh plnenia zákazky pri predložení ponuky.

Dodávateľ predloží do 3 pracovných dní od uzavretia zmluvy Vyhlásenie o zhode alebo osvedčenie v znení všeobecne záväzných právnych predpisov a podľa dotknutých harmonizačných technických predpisov z oblasti posudzovania zhody, vydané orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu , ak nebolo požadované ako vlastný návrh plnenia zákazky pri predložení ponuky.

Dodávateľ predloží do 3 pracovných dní od uzavretia zmluvy Technický list, produktový list, potvrdenie od výrobcu, manuály, resp.iné informačné materiály, prospektový materiál, katalóg ponúkaného tovaru, resp. iný doklad, v ktorých budú uvedené všetkyverejným obstarávateľom požadované minimálne technické špecifikácie (parametre) na predmet zákazky v takom rozsahu, aby bolo možné jednoznačne posúdiť splnenie všetkých požiadaviek na predmet zákazky, ak nebol požadovaný ako vlastný návrh plneniazákazky pri predložení ponuky.

Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v opisnom formulári sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok a zakladá právo objednávateľa odstúpiť od zmluvy.

Požadujeme nástup servisného technika najneskôr do 48 hodín od nahlásenia poruchy v rámci záručnej opravy, v prípade sviatkov a víkendu najbližší pracovný deň.

Dodávateľ predloží do 3 pracovných dní po uzatvorení zmluvy podrobný aktualizovaný rozpočet predmetu zákazky.

Predmet zákazky je v celom rozsahu opísaný tak, aby bol presne a zrozumiteľne špecifikovaný. Ak niektorý z použitých parametrov alebo rozpätie parametrov identifikuje konkrétny typ produktu alebo produkt konkrétneho výrobcu, objednávateľ umožňuje nahradiť takýto produkt ekvivalentným produktom alebo ekvivalentom technického riešenia pod podmienkou, že ekvivalentný produkt alebo ekvivalentné technické riešenie bude spĺňať plnohodnotné úžitkové, prevádzkové, funkčné charakteristiky, ktoré sú nevyhnutné na zabezpečenie účelu, na ktoré sú dané produkty určené.

Záručná doba minimálne 24 mesiacov.

Úhrada predmetu zákazky bude realizovaná z účelovo vyčlenených finančných prostriedkov pridelených na tento účel zo strany poskytovateľa MZ SR a časť z vlastných zdrojov objednávateľa. V prípade neakceptovania procesu obstarania zo strany poskytovateľa finančných prostriedkov, resp. ak finančné prostriedky nebudú pridelené, objednávateľ si vyhradzuje právo od zmluvy odstúpiť. Zmluva uzavretá s úspešným uchádzačom nadobudne účinnosť v deň doručenia rozhodnutia MZ SR o pridelení účelovo vyčlenených finančných prostriedkov na nákup tohto zariadenia.