Vyhlásené obstarávanie

ROZŠÍRENIE KAPACÍT BUDOVY MATERSKEJ ŠKOLY


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Obec Lúčnica nad Žitavou
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
414 296,33
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
3. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
24. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky a zároveň na obecnom úrade Lúčnica nad Žitavou 230, 951 88 Lúčnica nad Žitavou.
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b)

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti uchádzač preukazuje podľa § 34 ods.1 písm.b) zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: a. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie b. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Uchádzač preukáže referencie v minimálnej výške 400 000,00 Eur bez DPH za posudzované obdobie. Referencie musia byť rovnakého alebo podobného charakteru a zložitosti ako je predmet zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH v prípade platiteľa DPH alebo cena celkom v prípade neplatiteľa DPH za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe:

ROZŠÍRENIE KAPACÍT BUDOVY MATERSKEJ ŠKOLY



Budova materskej školy je situovaná na parc. č. 171/7, 171/11 v obci Lúčnica nad Žitavou. Budova sa nachádza vo východnej časti obce Lúčnica nad Žitavou. Objekt je prístupný po spevnených miestnych komunikáciách obce. Budova je napojená na verejné inžinierske siete samostatnými prípojkami /vodovod, kanalizácia, elektrická energia a plynovod/.

Vzhľadom na nevyhovujúci technický stav budovy – hlavne nedostatočné tepelnoizolačné vlastnosti obvodových konštrukcií (obvodový plášť – steny a základy do nezámrznej hĺbky, výplne vonkajších otvorov, strecha, strop nad nevykurovaným podzemným podlažím) sa navrhujú príslušné stavebné práce z dôvodu zvyšovania energetickej účinnosti budovy. Výplne exteriérových otvorov (okná, dvere) sú navrhované ako plastové s izolačným trojsklom. V rámci projektovej dokumentácie je navrhnutá modernizácia ústredného kúrenia. Ako zdroj tepla v rámci rekonštrukcie vykurovania navrhujeme nový zdroj tepla – tepelné čerpadlo. V rámci projektu je navrhnutý systém núteného vetrania so spätným získavaním tepla – rekuperácie.

Budova má v súčasnosti kapacitu 21 detí. V rámci projektu sú navrhnuté aj stavebné a dispozičné úpravy pre navýšenie kapacity z 21 na 48 detí.

V rámci stavebných prác existujúce prípojky na inžinierske siete nebudú upravené.



ČLENENIE STAVBY:

SO-01 Zateplenie obvodov steny

SO-02 Zateplenie stropu 1PP a stavebné práce

SO-03 Výmena okien

SO-04 Zateplenie základy

SO-05 Vykurovanie

SO-06 Rekuperácia

SO-07 Stavebné práce

SO-08 - Zdravotechnika

SO-09 Elektroinštalácia

SO-10 Zateplenie strechy

SO-11 Hydroizolácia strechy, bleskozvod, zelená strecha



- v zmysle výkazu výmer a projektovej dokumentácie v prílohe!

Doplňujúce informácie

Doplňujúce informácie: 1. Zadávanie zákazky sa realizuje systémom elektronického verejného obstarávania prostredníctvom systému EVO.

2. Podrobnosti týkajúce sa spôsobu dorozumievania sú uvedené v súťažných podkladoch.

3. Pre potreby predkladania ponúk je nevyhnutná registrácia v systéme EVO. Všetky nevyhnutné informácie technickej povahy pre registráciu v novej verzii EVO k dispozícii v užívateľskej príručke, zverejnenej na web stránke www.isepvo.sk.

4. Verejný obstarávateľ v zmysle § 112 ods. 6 zákona, druhá veta o verejnom obstarávaní stanovil, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na

predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk - super

reverzná súťaž.

5. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača, ak nastanú aj skutočnosti podľa § 40

ods. 6 písm.g).

6. Dokumenty/doklady preukazujúce splnenie podmienok účasti týkajúce sa osobného postavenia a technickej a odbornej spôsobilosti môžu byť podľa § 39 ZVO predbežne nahradené Jednotným európskym dokumentom (viď vzor Príloha č. 11 k SP) alebo čestným vyhlásením podľa § 114 ods. 1 ZVO (viď Príloha č.9 k SP).

7. Požaduje sa zábezpeka ponuky vo výške 5 000,00 EUR. Podmienky zábezpeky sú uvedené v bode 17.

súťažných podkladov.