Vyhlásené obstarávanie

Epidemiologická štúdia výskytu duševných porúch v slovenskej populácii


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
180 700,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
73300000-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
3. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
1. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
1. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky, Limbová 2, 83752 Bratislava - mestská časť Nové Mesto
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie podľa § 32 zákona

Popis podmienky účasti:

Verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten, kto spĺňa taxatívne určené podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona. Úplné a podrobné znenie predmetných podmienok k účasti ohľadne osobného postavenia podľa § 32 zákona je uvedené v prílohe č. 6 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

technická a odborná spôsobilosť § 34 zákona

Popis podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. a) zákona – uchádzač predloží zoznam poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona. § 34 ods. 1 písm. g) zákona - uchádzač predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. § 34 ods. 1 písm. i) zákona – uchádzač predloží údaje o priemernom ročnom počte zamestnancov a o počte riadiacich zamestnancov za predchádzajúce tri roky. Úplné a podrobné znenie predmetných podmienok k účasti ohľadne technickej a odbornej spôsobilosti podľa § 34 zákona je uvedené v prílohe č. 6 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia navrhovaná celková cena za uskutočnenie požadovaného predmetu zákazky vyjadrená v EUR s DPH, uvedená v ponuke uchádzača. Všetky ceny uvedené v ponuke uchádzača musia byť zaokrúhlené na dve desatinné miesta.

Opis obstarávania

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky (ďalej len „MZ SR“) v súlade s Reformou 1: Koordinovaná medzirezortná spolupráca a regulácia, v Komponente 12 Plánu obnovy a odolnosti Slovenskej republiky, vyhlasuje verejné obstarávanie, ktorého predmetom je vykonanie epidemiologickej štúdie výskytu duševných porúch v slovenskej populácii. S cieľom lepšie zacieliť túto reformu a investície v tomto komponente sa vypracuje prvá epidemiologická štúdia v oblasti duševných porúch. Táto štúdia zmapuje aktuálnu epidemiologickú situáciu duševných porúch na Slovensku. Cieľom štúdie je zistiť prevalenciu vybraných duševných porúch v dospelej populácii Slovenskej republiky, dostupnosť a využívanie služieb starostlivosti o duševné zdravie, vyhodnotiť dopad symptómov vybraných duševných porúch na kvalitu života a funkčnosť organizmu, definovať populačné skupiny, ktoré sú v najvyššom riziku nevyužívania služieb v prípade prítomnosti duševných porúch.

Podrobná špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v prílohe č. 1 súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.