Vyhlásené obstarávanie

Nákup samozavlažovacích kvetináčov


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
41 666,67
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
43323000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
31. Máj 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
7. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
7. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
prostredníctvom IS EVO
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO predloží uchádzač zoznam dodávok tovaru za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní

Popis podmienky účasti:

Minimálna požadovaná úroveň pre dodávateľa Zoznam musí obsahovať zákazky na dodanie tovarov rovnakého alebo obdobného charakteru (samozavlažovacie nádoby) ako je predmet zákazky. Uchádzač musí preukázať dodanie minimálne 5 ks kvetináčov kvádrového tvaru s minimálnymi rozmermi pôdorysu 600x900 mm, alebo 5 ks kvetináčov určených na výsadbu vzrastlých stromov s minimálnym priemerom nádoby 1400 mm.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Verejný obstarávateľ stanovil minimálne počty kusov a pravidlá hodnotenia pre jednotlivé typy kvetináčov nasledovne: a) Kvetináč kváder, minimálne 11 ks – uchádzač nemôže ponúknuť nižší počet, lebo bude jeho ponuka vylúčená; uchádzač môže ponúknuť rovnaký alebo vyšší počet, pričom platí, že uchádzač s najvyšším počtom kvetináčov typu „kváder“ bude vyhodnotený ako úspešný. b) Kvetináč okrúhly, minimálne 11 ks – uchádzač nemôže ponúknuť nižší počet, lebo bude jeho ponuka vylúčená; uchádzač môže ponúknuť rovnaký alebo vyšší počet, pričom platí, že ak viacerí uchádzači ponúknu rovnaký počet kvetináčov typu „kváder“, ako úspešný bude vyhodnotený uchádzač s najvyšším počtom kvetináčov typu „okrúhly“.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup a dodanie dvoch typov samozavlažovacích kvetináčov (kváder a okrúhly) s vnútornými vakmi, pre potreby hlavného mesta, bližšia špecifikácia v sa nachádza v prílohe č. 1 – Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.