Vyhlásené obstarávanie

Čítačky čiarových a QR kódov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
54 400,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30216130-6
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
6. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
14. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Čítačky čiarových a QR kódov

Opis obstarávania

Funkcie:

- Určené na použitie v zdravotníctve, snímanie čiarových a QR kódov

Názov Položky:  1. Čítačky čiarových a QR kódov

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Čítačka čiarových a QR kódov

Presne: 170

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: Technológia skenovania/snímania

Hodnota/Charakteristika: 1D, 2D, QR

Doplňujúce informácie

1. Predmetom tejto kúpnej zmluvy (ďalej len "zmluva") je záväzok dodávateľa dodať objednávateľovi tovar podľa všeobecnej, funkčnej a technickej špecifikácie uvedenej v tejto zmluve, previesť na objednávateľa vlastnícke právo k tovaru a záväzok objednávateľa tovar prevziať a zaplatiť za neho dodávateľovi dohodnutú kúpnu cenu, a to za podmienok podľa tejto zmluvy.

1.1 Tovarom pre účely tejto zmluvy sú nové, nepoužívané, nevystavované, nerepasované čítačky čiarových a QR kódov (ďalej len "tovar"),  ktorých špecifikácia je uvedená v tejto zmluve, vrátane všetkých služieb, ktoré sú spojené s dodaním tovaru do miesta plnenia a poskytnutia záruky počas 36 mesiacov.

2. Dodávateľ pri predkladaní Kontraktačnej ponuky predloží "vlastný návrh plnenia zákazky" - dokument obsahujúci informácie o tovare, v rozsahu - názov a typové označenie tovaru, obchodné meno a sídlo výrobcu, popis technických vlastností tak, aby na ich základe mohol objednávateľ posúdiť splnenie všetkých technických vlastností tovaru a požiadaviek na predmet zmluvy, napr.  technickú dokumentáciu k predkladanému  tovaru, v zmysle OPEP

2.1 Objednávateľ posúdi predložený "vlastný návrh plnenia dodávateľa" a najneskôr do 3 pracovných dní zašle elektronicky, e-mailom kontaktnej osobe dodávateľa informáciu o  prijatí alebo zamietnutí predloženého "vlastného návrhu plnenia dodávateľa". V prípade, ak objednávateľ zamietne predložený návrh, uvedie v informácií aj odôvodnenie prečo objednávateľ neprijal predložený návrh dodávateľom.

3. Objednávateľ umožňuje predloženie ekvivalentu za nasledujúcich podmienok:

a) predložený ekvivalent bude spĺňať minimálne požiadavky objednávateľa na predmet zmluvy alebo

b)  predložený ekvivalent bude obsahovať kvalitatívne výhodnejšie parametre ako sú minimálne požiadavky objednávateľa na predmet zmluvy alebo

c) predložený ekvivalent bude zabezpečovať výhodnejšie funkcionality a funkčnosť predmetu zmluvy ako sú minimálne požiadavky objednávateľa na funkčnosť predmetu zmluvy a

d) predložený ekvivalent nesmie vyžadovať iné vedľajšie náklady, ktoré by musel zabezpečiť objednávateľ v rámci súčinnosti viažucej sa k plneniu predmetu zmluvy, ktorá bola výsledkom verejného obstarávania ako prijatia ekvivalentu a

e) prijatím predloženého ekvivalentu nesmie dôjsť k zvýšeným priamym alebo nepriamym nákladom vyplývajúcim z užívania dodaného predmetu zmluvy.

3.1 Dodávkou ekvivalentného riešenia musí byť zabezpečená plná funkčnosť tovaru a splnenie min. požiadaviek objednávateľa na tovar.   V prípade, ak predložený ekvivalent  nebude spĺňať minimálne požiadavky uvedené vo všeobecnej, funkčnej a technickej špecifikácii tejto zmluvy, objednávateľ má právo odstúpiť od zmluvy.

3.2 Dôkazné bremeno pri predkladaní ekvivalentu je na strane dodávateľa. Dodávateľ je ten, ktorý musí jednoznačne preukázať, že ním navrhovaný ekvivalent tovaru spĺňa všetky min. požiadavky objednávateľa.

4. Dodávateľ je povinný do 3 pracovných dní od dňa prijatia návrhu objednávateľom,  predložiť na pracovisko objednávateľa - Oddelenie nákupu, elektronicky - e-mailom,  kontaktnej osobe objednávateľa:

a) podrobnú kalkuláciu zmluvnej ceny t.j. štruktúrovaný rozpočet pre položky uvedené v časti "Funkčná a technická špecifikácia zmluvy. Celková cena v predloženej kalkulácií  musí byť v súlade s celkovou cenou uzatvorenej zmluvy, uvedenou v čl. IV - Zmluvná cena.  Vzor kalkulácie zmluvnej ceny je Prílohou č. 1

Celková cena predmetu zmluvy zahŕňa všetky náklady na služby  spojené s riadnym dodaním predmetu zmluvy dodávateľom  (t.j. najmä, nie však výlučne: dodávka tovaru, doprava, vykládka, zaškolenie zamestnancov objednávateľa s používaním v rozsahu min. 2 hodín a pod.). Dodávateľ je povinný do celkovej ceny  zapracovať všetky náklady spojené s úplným, vecným a funkčným splnením záväzkov a všetkých ďalších vedľajších nákladov nevyhnutných na splnenie dodania predmetu zmluvy.

b) zoznam kontaktných osôb zodpovedných za plnenie predmetu zmluvy v rozsahu: meno a priezvisko, e-mailová adresa, telefónne číslo, funkcia, meno a priezvisko, e-mailová adresa a telefónny kontakt na hlásenie záručných vád objednávateľom.

c) manuál  resp. návod na použitie k predmetu zmluvy v slovenskom jazyku resp. v českom jazyku;

d) vyplnené, podpísané a pečiatkou opatrené čestné vyhlásenie k obmedzeniam vo verejnom obstarávaní v súvislosti s vojnovým konfliktom na Ukrajine – sankcie voči Rusku, ktoré je Prílohou č. 2 vo formáte PDF.

5.  Objednávateľ posúdi predložené doklady/dokumenty uvedené v bode 4. a najneskôr do 2 pracovných dní  odo dňa prijatia dokumentov/dokladov, zašle dodávateľovi informáciu o výsledku posúdenia predložených dokladov/dokumentov.

5.1 V prípade, ak objednávateľovi požadované dokumenty/doklady nebudú dodávateľom doručené alebo nebudú doručené v stanovenom termíne, objednávateľ považuje toto porušenie povinnosti dodávateľa za podstatné a je oprávnený ukončiť s dodávateľom zmluvný vzťah z dôvodu podstatného porušenia povinností dodávateľa.

5.2  V prípade, ak požadované doklady/dokumenty podľa bodu 4. nie je možné doručiť kontaktnej osobe objednávateľa elektronicky - e-mailom, dodávateľ doručí dokumenty podľa bodu 4.  do miesta sídla objednávateľa.

6. Lehota dodania tovaru je 60 kalendárnych dní odo dňa účinnosti zmluvy.

7. Predmet zmluvy je financovaný z vlastných finančných prostriedkov objednávateľa. Cena za dodanie predmetu zmluvy bude uhradená formou bezhotovostného platobného styku na základe faktúry vystavenej dodávateľom a to po dodaní tovaru.   Objednávateľ požaduje vystavenie faktúry do 15 dní odo dňa riadneho dodania tovaru, najneskôr však do 5-teho pracovného dňa v mesiaci, nasledujúceho po mesiaci, v ktorom bol tovar dodaný. Lehota splatnosti faktúry je 60 kalendárnych dní odo dňa jej doručenia objednávateľovi.

7.1 Za správne vyhotovenie faktúry v plnom rozsahu zodpovedá dodávateľ. V prípade, ak doručená faktúra nebude obsahovať náležitosti v zmysle tejto zmluvy alebo v nej budú iné chyby, objednávateľ je oprávnený vrátiť faktúru dodávateľovi v termíne splatnosti na doplnenie a/alebo prepracovanie s uvedením nedostatkov, ktoré sa majú odstrániť. Nová 60-dňová lehota splatnosti začne plynúť dňom nasledujúcim po dni, v ktorom bola riadne a preukázateľne opravená/doplnená faktúra doručená objednávateľovi.

7.2 Miestom doručenia faktúry v listinnej podobe je sídlo objednávateľa v prípade, ak dodávateľ faktúru nedoručil spolu s dodaným tovarom.  Dodávateľ sa zaväzuje poslať, vyhotovenú faktúru v listinnej forme poštou aj v textovo čitateľnom súbore vo formáte PDF elektronicky, na e-mailovú adresu objednávateľa, a to bezodkladne po jej vystavení.

7.3 Objednávateľ neposkytne dodávateľovi žiadne preddavky a ani zálohu na predmet plnenia zmluvy.

7.4 V prípade, ak dodávateľ ku dňu uzavretia zmluvy nie je platiteľ DPH, avšak po jej uzatvorení sa ním stane, nemá nárok na zvýšenie ceny o hodnotu DPH, t.j. predložená kontraktačná celková cena je konečná a nemenná.

8. Dodávateľ sa zaväzuje dodať nový, nepoškodený, nepoužívaný, nevystavovaný a nerepasovaný tovar, ktorý je  pripravený k okamžitému použitiu. Až po riadnom dodaní tovaru (t.j. min. dodávke tovaru a vykonaní školenia zamestnancov objednávateľa) poverená osoba objednávateľa podpíše preberací protokol.  Ak  objednávateľ zistí vadu pri prebratí tovaru, je oprávnený odmietnuť prevzatie tovaru a je oprávnený okamžite odstúpiť od zmluvy. Všetky náklady, ktoré vzniknú znáša dodávateľ v plnom rozsahu.

9. Dodávateľ prehlasuje, že tovar, ktorý je predmetom zmluvy je v jeho výlučnom vlastníctve a nie je zaťažený žiadnymi právami tretích strán.

10. Miestom dodania tovaru  je Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice, Odbor informačných a komunikačných technológií, Rastislavova 43, 041 90  Košice. Dodávateľ je povinný min. 2 pracovné dni pred samotnou dodávkou tovaru zaslať informáciu o plánovanom dodaní tovaru kontaktnej osobe objednávateľa.

10.1  Mená zodpovedných osôb na prevzatie tovaru, oznámi objednávateľ dodávateľovi po prijatí informácie o plánovanom doručení dodávateľom.

10.2 Dodanie tovaru  je dodávateľ povinný zabezpečiť  v pracovných dňoch v čase od 07:00 hod. do 14:30 hod.

11. Dodávateľ ručí za predmet zmluvy t.j. za to, že má v dobe prevzatia a počas záruky požadované vlastnosti, ktoré zodpovedajú technickým normám a parametrom určeným v technickej špecifikácií tak, aby nevykazoval chyby, ktoré by mohli negatívne ovplyvniť parametre súvisiace s jeho používaním na požadované účely.

12. Záručná doba na predmet zmluvy je 36 mesiacov odo dňa jeho riadneho prevzatia objednávateľom (t.j. odo dňa podpisu Dodacieho listu resp. Preberacieho protokolu).

12.1 Ak sa na predmete zmluvy vyskytne vada počas záručnej doby, dodávateľ je povinný poskytnúť bezodkladne objednávateľovi bezplatne záručný servis. Na záručný servis je dodávateľ povinný nastúpiť najneskôr do 3 pracovných dní odo dňa prijatia e-mailovej požiadavky o reklamácií tovaru. V prípade, ak ide o odstrániteľnú vadu, dodávateľ vadu na tovare odstráni na mieste, bez zbytočného odkladu, ihneď po nástupe na servis/opravu tovaru.

12.2 Všetky náklady spojené s reklamáciou resp. náklady, ktoré vzniknú dodávateľovi v spojení s reklamáciou tovaru resp. s odstránením vady na tovare, znáša dodávateľ v plnej výške.

12.3 Ak ide o vadu na tovare, ktorú nie je možné odstrániť na mieste, dodávateľ je povinný tovar vziať na vlastné náklady a odstrániť vadu na tovare do 14 kalendárnych dní odo dňa jeho prevzatia od objednávateľa. Prevzatie tovaru a doručenie tovaru bez vád je na náklady dodávateľa.

12.4 Ak vadu na tovare nie je možné odstrániť, dodávateľ je povinný dodať objednávateľovi nový tovar. V tomto prípade platí, že záruka na tovar začína plynúť dňom prevzatia tovaru objednávateľom.

12.5 V prípade, ak dodávateľ neodstráni vadu tovaru v záručnej dobe a podľa podmienok uvedených v bode 12.1 až 12.4, objednávateľ je oprávnený uplatniť si nárok na zmluvnú pokutu v súlade s Obchodnými podmienkami OPEP čl. XIII Sankcie.

13. Zmluvné strany sa dohodli, že pohľadávku, ktorá vznikne z tohto zmluvného vzťahu dodávateľovi ako veriteľovi, dodávateľ nepostúpi tretej osobe bez predchádzajúceho písomného súhlasu objednávateľa ako dlžníka. Písomný súhlas za objednávateľa je oprávnený vydať len jeho štatutárny orgán. Postúpenie pohľadávky dodávateľa bez predchádzajúceho písomného súhlasu objednávateľa je neplatné, s odkazom na § 525 ods. 2 zák. č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, v znení neskorších predpisov.

Dodávateľ sa zaväzuje, že neurobí právne úkony smerujúce k zmene osoby veriteľa objednávateľa a teda okrem zákazu postúpenia svoju pohľadávku nezabezpečí žiadnym spôsobom, ktorý mu umožňuje platná právna úprava o zabezpečení záväzku, najmä nie však výlučne pohľadávku nezaloží ako majetok, neprijme ponuku ručenia alebo bankovej záruky, nepristúpi k dohode o započítaní pohľadávok so svojim veriteľom.

14.V prípade porušenia bodu 13. je objednávateľ oprávnený uplatniť si voči dodávateľovi nárok na zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 10% ( slovom desať percent ) z výšky istiny postúpenej alebo inak zabezpečenej pohľadávky. Zmluvná pokuta je splatná v lehote do 30 kalendárnych dní odo dňa doručenia faktúry dodávateľovi.

15. Porušenie zmluvných záväzkov vyplývajúcich z plnenia predmetu tejto zmluvy, ako aj osobitných požiadaviek plnenie podľa tejto zmluvy sa považuje za podstatné porušenie zmluvných záväzkov zo strany dodávateľa.