Vyhlásené obstarávanie

HSM zariadenie


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
78 222,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
35113300-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
7. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

HSM zariadenie

Opis obstarávania

Funkcie:

- Predmetom zákazky je dodanie 2 kusov HSM zariadení (Hardware Security Module), ktoré poskytujú škálovateľné a vysoko dostupné služby kryptografických kľúčov v rámci sietí.

- Dodávateľ dodá predmet zákazky, ktorý je nový, originálny od výrobcu, nepoužívaný, nerepasovaný, certifikovaný a schválený na dovoz a predaj v Slovenskej republike, resp. v rámci Európskej únie a bude vyhovovať platným medzinárodným normám, STN a všeobecne záväzným právnym predpisom.

Názov Položky:  1. HSM zariadenie - 2 ks.

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: HSM zariadenie

Presne: 2

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: Popis

Hodnota/Charakteristika: Certifikované zariadenia, ktoré poskytujú škálovateľné a vysoko dostupné služby kryptografických kľúčov v rámci sietí

Výkon podpisu RSA (tps) pre dĺžky kľúčaNIST – 2048 bit: 430, pre 4096 bit: 100

Doplňujúce informácie

1. Dodávateľ je povinný do 2 (dvoch) pracovných dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy predložiť prostredníctvom elektronickej pošty Objednávateľovi podrobný rozpis ceny (bez DPH, s DPH) jednotlivých položiek (tovarov) vo formáte XLSX, konkrétnu špecifikáciu dodaného tovaru a kontaktné údaje osoby oprávnenej konať za dodávateľa vo veciach plnenia zmluvy.

2. Dodávateľ je povinný dodať tovar naraz, v mieste plnenia do 2 (dvoch) mesiacov od nadobudnutia účinnosti zmluvy, a to iba v pracovných dňoch v čase od 7:00 do 16:00 hod., a dodanie tovaru je potrebné avizovať minimálne 2 (dva) pracovné dni vopred.

3. V cene sú zahrnuté všetky náklady súvisiace s dodaním tovaru na miesto plnenia, vrátane akýchkoľvek nákladov na jeho balenie, naloženie a vyloženie.

4. Dodávateľ je povinný do 3 (troch) dní od uzatvorenia zmluvy predložiť Objednávateľovi potvrdenie/potvrdenia výrobcu zariadení, dokladujúce, že uchádzač je autorizovaným partnerom výrobcu pre predaj produktov na území Slovenskej republiky.

5. Okrem porušenia povinností v zmysle bodu 4 týchto osobitných požiadaviek na plnenie sa za podstatné porušenie zmluvy považuje tiež dodávka tovarov a služieb, ktoré nespĺňajú požadovanú funkčnú a technickú špecifikáciu, ako aj nepredloženie ktoréhokoľvek Objednávateľom požadovaného dokladu.