Vyhlásené obstarávanie

Stavebný dozor pre stavbu – Mestská plaváreň v Liptovskom Hrádku


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Liptovský Hrádok
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
38 772,24
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71520000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
5. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
14. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
14. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
elektronická platforma
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za celý predmet zákazky v EUR s DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je výkon stavebno-technického dozoru na stavbe: „Mestská plaváreň v Liptovskom Hrádku“. Stavebný dozor bude zastupovať na stavbe objednávateľa vo všetkých odborných stavebných náležitostiach, bude sledovať, či sa práce vykonávajú podľa projektu, podľa dohovorených podmienok, technických noriem, právnych predpisov a v súlade s vydanými rozhodnutiami a požiadavkami jednotlivých orgánov štátnej správy. Stavebno-technický dozor bude vykonávaný formou „trvalého stavebného dozoru“, t. j. v priebehu celej doby výkonu prác súvisiacich s odovzdaním, prevzatím stavby a s jej realizáciou, a to vždy v čase podľa jeho potreby prítomnosti na stavbe. Predpoklad začatia výstavby plavárne je 08/2024, trvanie stavebných prác sa odhaduje na 15 mesiacov odo dňa protokolárneho prevzatia staveniska.

Doplňujúce informácie

Lehota na dodanie zákazky začína plynúť začatím výstavby a končí odovzdaním diela verejnému obstarávateľovi. Predpokladaný termín začatia stavebných prác sa odhaduje na 08/2024, trvanie stavebných prác sa odhaduje na 15 mesiacov odo dňa protokolárneho prevzatia staveniska.

Uchádzač je svojou ponukou viazaný do uplynutia lehoty viazanosti ponúk, ktorú verejný obstarávateľ stanovuje v dĺžke 4 mesiacov od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.