Vyhlásené obstarávanie

Strážna služba


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Odvoz a likvidácia odpadu v skratke: OLO a.s.
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
356 240,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
79710000-4
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
4. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
13. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
13. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
sídlo verejného obstarávateľa
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

Osobné postavenie

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spĺňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa zákona o verejnom obstarávaní: • podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní, t. j. uchádzač musí byť oprávnený poskytovať služby v rozsahu predmetu zákazky, - uchádzač predloží kópiu aktuálneho dokladu o oprávnení podnikať v predmete zákazky napr. výpisom zo živnostenského alebo obchodného registra alebo iného obdobného registra v štáte sídla uchádzača (rovnocenný doklad), ktorý ho oprávňuje realizovať zákazku, ktorá je predmetom tohto obstarávania; uvedené nemusí preukazovať v prípade, ak je uchádzač zapísaný v Zozname hospodárskych subjektov vedenom Úradom pre verejné obstarávanie podľa § 152 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní; - súčasne podľa § 32 ods. 1 písm. e) zákona o verejnom obstarávaní predloží platnú licenciu na prevádzkovanie strážnej služby podľa zákona č. 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov. • podľa § 32 ods. 1 písm. f) zákona o verejnom obstarávaní, t. j. uchádzač nemá uložený zákaz účasti vo verejnom obstarávaní potvrdený konečným rozhodnutím v Slovenskej republike a v štáte sídla, miesta podnikania alebo obvyklého pobytu, - uchádzač predloží čestné vyhlásenie (príloha č. 3 výzvy).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona o verejnom obstarávaní - zoznam plnení rovnakého alebo obdobného charakteru služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov, dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní; Za preukázanie poskytnutých služieb rovnakého alebo obdobného charakteru bude verejný obstarávateľ akceptovať strážne služby poskytované podľa zákona č. 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov, poskytnuté v predchádzajúcich troch (3) rokoch od vyhlásenia verejného obstarávania. Uchádzač predloží za určené obdobie zoznam služieb predmetu zákazky s uvedením týchto minimálnych údajov: odberateľ: názov, sídlo, IČO; dodávateľ: názov, sídlo, IČO; popis služieb, rozsah poskytnutých služieb, zmluvná cena bez DPH, termíny poskytnutých služieb, kontaktná osoba a tel. kontakt. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač musí údajmi a informáciami v zozname poskytnutých služieb, resp. referenciami preukázať poskytovanie bezpečnostných alebo strážnych služieb u odberateľov za určené obdobie v celkovom objeme súhrnne minimálne 400 000,- EUR bez DPH (slovom: štyristotisíc eur bez DPH).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie komplexnej objektovej ochrany, poskytovanie

a výkon strážnej služby za účelom ochrany osôb a majetku v objektoch verejného obstarávateľa v súlade so zákonom č. 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o súkromnej bezpečnosti).

Poskytovanie strážnej služby v objektoch verejného obstarávateľa v rozsahu činností podľa ustanovenia § 3 zákona č. 473/2005 Z. z. o poskytovaní služieb v oblasti súkromnej bezpečnosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o súkromnej bezpečnosti).

Poskytovanie služby ochrany pred požiarmi v mimopracovnom čase podľa § 11

a služby ohlasovne požiarov podľa § 15 vyhlášky Ministerstva vnútra Slovenskej republiky č. 121/2002 Z. z. o požiarnej prevencii (ďalej len „vyhláška o protipožiarnej prevencii“).

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.