Vyhlásené obstarávanie

ZVÝŠENIE KAPACITY INFRAŠTRUKTÚRY MATERSKEJ ŠKOLY


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Obec Malý Čepčín
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
369 833,49
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
27. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční online.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Podľa § 33 ods. 1 písm. d)

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom verejného obstarávania je realizácia stavebných prác na stavbe „ZVÝŠENIE KAPACITY INFRAŠTRUKTÚRY MATERSKEJ ŠKOLY“, na parc. č. 1,3,4 a 5, kat. územie Malý Čepčín, financovanej z prostriedkov mechanizmu Plánu obnovy a odolnosti SR, výsledkom ktorých je prestavba a rekonštrukcia materskej školy.

Existujúca budova materskej školy pozostáva z jednopodlažnej, čiastočne podpivničenej budovy využívanej pre výchovu a vzdelanie v obci. V súčasnosti objektu vykazuje vysoké prevádzkové náklady a vykazuje aj značné poškodenie vplyvom vlhkosti a nedostatočne izolačnú schopnosti samotnej stavby. Vstup do objektu je zabezpečený cez zádverie, ktoré pokračuje do spoločnej chodby, odkiaľ je vstup do samotných tried pre deti. V objekte sa nachádza jedáleň, kuchyňa s komorou a hygienické zázemie (wc pre deti a dospelých). Objekt pozostáva z valbovej a z pultovej strešnej konštrukcii so sklonom strešných rovín 35 a 13°. Strešný plášť je zhotovený z plechovej falcovanej strešnej krytiny. Nad vstupmi do objektu sú zhotovené betónové markízy. Rekonštrukčné práce sú zamerané na zvýšenie kapacity materskej školy a zároveň tým znížiť energetickú náročnosť objektu materskej školy. Jedná sa o zateplenie všetkých obvodových konštrukcii, ošetrenie samotnej stavby voči pôsobeniu vody a vlhkosti a zhotovenie nových spevnených plôch okolo budovy. V niektorých prípadoch dôjde k výmene existujúcich okien a dverí, dvere s drevenými obložkovými zárubňami sa ošetria a natrú sa novým ochranným náterom. V prípade zistených iných závad počas rekonštrukčných prác je nutné nevyhovujúce konštrukcie odstrániť a stavebnými prácami ich dať na vyhovujúci tvar.

Podrobný opis predmetu Zmluvy je popísaný v Podkladovej Dokumentácii, najmä v projektovej dokumentácii na realizáciu stavby vrátane výkazu výmer na stavbu.

Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B.1„Opis predmetu zákazky"

Doplňujúce informácie

- Celá komunikácia vo verejnom obstarávaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/ uchádzačmi sa bude uskutočňovať prostredníctvom elektronického Informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie (IS EVO), ktorého správcom je Úrad vlády Slovenskej republiky (ďalej len Úrad vlády SR) s využitím všetkých jeho funkcionalít.

- IS EVO je dostupný bezplatne na adrese: www.isepvo.sk.

- V prípade potreby môžu záujemcovia/uchádzači požiadať o technickú pomoc pri používaní IS EVO na e-mailovej adrese helpdesku: eplatforma@vlada.gov.sk alebo telefonicky na čísle: + 421 2 209 25 100.

- Verejný obstarávateľ vyžaduje viazanosť ponúk zabezpečiť zábezpekou. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

- Predmetné verejné obstarávanie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním.

- Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zameraným na sociálne aspekty ani obstarávaním inovácií.

- Elektronickými platbami sa rozumie bankový prevod cez internetbanking.