Vyhlásené obstarávanie

„ CÚ Bratislava - rekonštrukcia“, vypracovanie projektovej dokumentácie, výkon inžinierskej činnosti a autorského dozoru. Investičná akcia 39377


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Finančné riaditeľstvo Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
31 200,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71221000-3
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
7. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
adresa verejného obstarávateľa
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Predloženie autorizačného osvedčenia Slovenskej komory stavebných inžinierov (komplexné architektonické a inžinierske služby a súvisiace technické poradenstvo - označenie A1, A2, alebo inžinier pre konštrukcie pozemných stavieb – označenie I1), resp. Slovenskej komory architektov (autorizovaný architekt – označenie AA), tieto postačujú kópie.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Zámerom verejného obstarávateľa je rekonštrukcia strechy so zateplením, rekonštrukcia fasády s kompletným zateplením obvodového plášťa a výmenou okien budovy Colného úradu v Bratislave.



Budova Colného úradu, ktorá sa nachádza na Miletičovej ulici č. 42 v Bratislave má 1 podzemné podlažie a 6 nadzemných podlaží so sedlovou strechou a pôdorysom do tvaru „U“ s rozmermi približne 67,0 x 20,5 (19,5) m. Strešná krytina je z asfaltových šindlov a dažďová voda je zo strechy odvádzaná dažďovými zvodmi do kanalizácie. Konštrukčná skladba je uvedená v prílohe č. 4 – Technický popis existujúcich konštrukcií a v projektovej dokumentácií skutočného stavu (Architektonicko-stavebné riešenie). Vertikálne konštrukcie v suteréne na celom 1. NP až 5 NP a tiež v byte na 6. NP sú navrhnuté z tehál CDm, skutočné vyhotovenie je ale potrebné overiť sondami. Domurovky obvodového plášťa a vnútorné steny sú z tehál POROTHERM (loggie a štít podkrovia). Priečky v podkroví (okrem bytu) sú zo sadrových stenových blokov DONAU-GIPS. Deliace priečky hr. 150 mm medzi bytom a ubytovacou časťou sú dvojité z plných tehál a zo sadrových blokov DONAU-GIPS hr. 60 mm.



Budova je prístupná z Miletičovej ulice a z dvora, ktorý je tvorený vnútroblokom s priľahlými objektami. Vo vnútrobloku sa nachádza parkovisko pre služobné motorové vozidlá.

Budova je v prevádzke od roku 1965, napriek čiastočnej rekonštrukcií, ktorá bola vykonaná v roku 1995 v rozsahu - výmena strešnej krytiny s osadením strešných okien, úpravy povrchov stien a podláh, úprava fasády (inštalácia keramického obkladu na sokel a náter ostatnej časti fasády), výmena okien, zábradlia na loggiach a rôzne dispozičné zmeny v interiéry, vyžaduje vzhľadom k technickému stavu vykonať predmetnú rekonštrukciu.



Predmetom zákazky je preto vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie, vykonanie potrebnej inžinierskej činnosti súvisiacej s jej odsúhlasením, až po vydanie právoplatného stavebného povolenia a zabezpečenie výkonu autorského dozoru ( podrobný opis zákazky tvorí Príloha č. 1)

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.