Vyhlásené obstarávanie

Ethernet karty a antény


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 582,12
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
32415000-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
13. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
18. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
18. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Ethernet karty a antény

Opis obstarávania

Funkcie:

- Predmetom zákazky je dodanie 40 kusov Ethernet kariet do Cisco smerovačov, ktoré umožňujú sieťové pripojenie a 2 kusov antény, ktoré umožňujú prepojenie dvoch budov.

- 2portová karta musí byť originálna od výrobcu, schválená na dovoz a predaj v Slovenskej republike, resp. v rámci Európskej únie.

- Klientská jednotka s anténou pre 60GHz Rádiový prepoj bod-bod musí byť nová, originálna od výrobcu, nepoužívaná, nerepasovaná, certifikovaná a schválená na dovoz a predaj v Slovenskej republike, resp. v rámci Európskej únie a musí vyhovovať platným medzinárodným normám, STN a všeobecne záväzným právnym predpisom.

Názov Položky:  1. Ethernet karty a antény.

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Ethernet karta

Presne: 40

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: Ethernet karta - HWIC-2FE alebo ekvivalentná karta určená pre použitie v smerovačoch Cisco 1900/2900/3900

Hodnota/Charakteristika: 2 portová FastEthernet karta určená pre router Cisco 1900/2900/3900.

Nová karta alebo remanufactured/refurbished.

Doplňujúce informácie

1. Dodávateľ je povinný do 2 (dvoch) pracovných dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy predložiť prostredníctvom elektronickej pošty Objednávateľovi podrobný rozpis ceny (bez DPH, s DPH) jednotlivých položiek (tovarov) vo formáte XLSX, konkrétnu špecifikáciu dodaného tovaru a kontaktné údaje osoby oprávnenej konať za dodávateľa vo veciach plnenia zmluvy.

2. Dodávateľ je povinný dodať tovar naraz, v mieste plnenia do 1 (jedného) mesiaca od nadobudnutia účinnosti zmluvy, a to iba v pracovných dňoch v čase od 7:00 do 16:00 hod., a dodanie tovaru je potrebné avizovať minimálne 2 (dva) pracovné dni vopred.

3. V cene sú zahrnuté všetky náklady súvisiace s dodaním tovaru na miesto plnenia, vrátane akýchkoľvek nákladov na jeho balenie, naloženie a vyloženie.

4. Dodávateľ je povinný do 3 (troch) dní od uzatvorenia zmluvy predložiť Objednávateľovi potvrdenie/potvrdenia výrobcu zariadení, dokladujúce, že uchádzač je autorizovaným partnerom výrobcu pre predaj produktov na území Slovenskej republiky.

5. Pre všetky špecifikácie tovaru a požiadavky Objednávateľa, ktoré sa viažu na konkrétneho výrobcu, značku platí, že boli uvedené za účelom dostatočne presného a zrozumiteľného opisu tovaru a pri oznámení údajov podľa bodu 1 týchto osobitných požiadaviek na plnenie a následne pri dodaní tovaru môžu byť predložené tieto alebo ekvivalentné (v súlade s bodom 6. týchto osobitných požiadaviek na plnenie). Parametre uvedené v technickej špecifikácii predmetu zákazky sú uvedené ako minimálny štandard pre požadovaný tovar.

Dodávateľ je povinný dodať tovar s rovnakými alebo vyššími technickými parametrami ako sú uvedené parametre v súlade s technickou špecifikáciou.

6. Objednávateľ umožňuje predloženie ekvivalentu za nasledujúcich podmienok (kumulatívne): a) predložený ekvivalent bude spĺňať všetky špecifikácie a požiadavky Objednávateľa alebo predložený ekvivalent bude obsahovať kvalitatívne výhodnejšie parametre, hodnoty a vlastnosti tovaru ako sú uvedené v špecifikáciách a požiadavkách Objednávateľa, b) predložený ekvivalent nesmie vyžadovať iné vedľajšie náklady, ktoré by musel zabezpečiť Objednávateľ v rámci súčinnosti viažucej sa k plneniu tejto zmluvy v dôsledku poskytnutia ekvivalentu.

7. Za podstatné porušenie zmluvy sa považuje dodanie tovaru, ktorý nespĺňa požadované špecifikácie a požiadavky Objednávateľa na jednotlivé položky tovaru, dodanie tovaru, ktorý nespĺňa špecifikácie oznámené Dodávateľom v súlade s bodom 1 týchto osobitných požiadaviek na plnenie, ako aj nepredloženie oznámenia Dodávateľa v zmysle bodu 1 týchto osobitných požiadaviek na plnenie, prípadne predloženie oznámenia, v ktorom bude uvedená špecifikácia tovaru,

ktorá nespĺňa všetky špecifikácie a požiadavky Objednávateľa jednotlivých položiek tovaru a porušenie povinnosti podľa bodu 2, 4 a 6 týchto osobitných požiadaviek na plnenie.