Vyhlásené obstarávanie

Sevoflurán


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Detská fakultná nemocnica Košice
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
29 416,20
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33661100-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
19. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
25. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Sevoflurán

Opis obstarávania

Funkcie:

- celkové anestetikum k inhalačnej anestézii

Názov Položky:  1. Sevoflurán

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: množstvo účinnej látky v mernej jednotke

Presne: 100

Jednotka: %

- Technicke Vlastnosti: ATC skupina

Hodnota/Charakteristika: N01AB08

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia

Na humánne použitie.

Dodávky predmetu zákazky budú realizované postupne počas zmluvného obdobia na základe čiastkových písomných objednávok objednávateľa v závislosti od prevádzkových potrieb objednávateľa.

Fakturácia sa bude realizovať po uskutočnení jednotlivých dodávok.

V prípade, ak objednávateľovi nevznikne prevádzková potreba, vyhradzuje si právo neodobrať žiadne množstvo tovaru.

Súčasťou dodávky tovarov musí byť dodací list.

Tovar musí byť po nahlásení objednávky dodaný najneskôr v najbližší pracovný deň. Ak dodávateľ z akéhokoľvek dôvodu tento termín nedodrží, zaväzuje sa objednávateľovi okamžite písomne (e-mailom, faxom, poštou) oznámiť dôvod tejto skutočnosti. Nesplnenie tejto požiadavky a povinnosti bude objednávateľ považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok.

Objednávateľ si vyhradzuje právo na vrátenie tovaru v prípade nepoužitia, ak tovar bol dodaný v lehote ohrozenej doby použiteľnosti. Expirácia pri dodávke: minimálne 6 mesiacov.

Objednávateľ si vyhradzuje právo na vrátenie nevyhovujúceho tovaru.

Lehota splatnosti faktúry je 60 dní odo dňa doručenia vecne a formálne správne vystavenej faktúry objednávateľovi.

Táto zmluva sa uzatvára na dobu určitú uvedenú v zmluvných podmienkach, prípadne do vyčerpania sumy, resp. množstva podľa tejto zmluvy, a to podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr.

Cena nesmie prekročiť cenu podľa aktuálne platnej kategorizácie liekov, prípadne úradne určenú cenu, pokiaľ nie je v zozname kategorizovaných liekov. Porušenie tejto povinnosti sa považuje za podstatné porušenie zmluvných podmienok.

Do 3 dní od uzatvorenia zmluvy, teda ešte pred samotným plnením, oznámiť ŠUKL kód k danému predmetu zákazky, z dôvodu identifikácie lieku s požadovanou účinnou látkou.

Dodávateľ má povinnosť ihneď po zistení písomne (e-mailom, faxom, poštou ) ohlásiť objednávateľovi výpadok tovaru na trhu.

Zmluvné strany sa v súlade s ust. § 524 a nasl. Zákona č.40/1964 Zb. Občianskeho zákonníka v znení neskorších predpisov dohodli, že bez predchádzajúceho písomného súhlasu objednávateľa/kupujúceho nepostúpi dodávateľ/predávajúci svoje pohľadávky, ktoré vznikli z predmetného zmluvného vzťahu, tretej osobe. Právny úkon, ktorým budú postúpené pohľadávky veriteľa v rozpore s dohodou dlžníka podľa predchádzajúcej vety, bude podľa § 39 Občianskeho zákonníka, neplatný. Súhlas dlžníka je platný len za podmienky, že bol na takýto úkon udelený predchádzajúci písomný súhlas MZ SR.

Ak sa po uzatvorení tejto zmluvy preukáže,že na relevantnom trhu existuje cena (ďalej ako nižšia cena)za rovnaké alebo porovnateľné plnenie ako je obsiahnuté v tejto zmluve a dodávateľ už preukázateľne v minulosti za takúto nižšiu cenu plnenie poskytol, resp. ešte stále poskytuje, pričom rozdiel medzi nižšou cenou a cenou podľa tejto zmluvy je viac ako 5 % v neprospech ceny podľa tejto zmluvy , zaväzuje sa dodávateľ poskytnúť objednávateľovi pre takéto plnenie objednané po preukázaní tejto skutoč. dodatočnú zľavu vo výške rozdielu medzi ním poskytovanou cenou podľa tejto zmluvy a nižšou cenou

Objednávateľ si vyhradzuje právo, v prípade urgentnej potreby nakúpiť tovar u iného dodávateľa, ak dodávateľ nedodá požadovaný tovar v lehote alebo v požadovanej kvalite či množstve, resp. v cene stanovenej touto zmluvou.

Nedodržanie ktorejkoľvek požiadavky objednávateľa uvedenej v článku "Predmet zmluvy" alebo v článku "Zmluvné podmienky" sa bude považovať za podstatné porušenie Zmluvy a zakladá právo objednávateľa na odstúpenie od zmluvy.

Faktúra musí obsahovať odvolanie na číslo zmluvy z EKS.

„V prípade, ak objednávateľ v čase výdaja lieku pacientovi, pri overovaní UI zoskenovaním 2D kódu, alebo manuálnym zadaním kódu produktu (PC, SN, EXP, Lot) do systému a overovaní celistvosti ATD pri liekoch s povinnosťou niesť bezpečnostný prvok zistí, že balenie nie je pravé alebo zistí iné nezrovnalosti, vráti balenie dodávateľovi, ktorý je povinný mu toto balenie nahradiť novým, prípadne vrátiť kúpnu cenu. Spôsob náhrady určí objednávateľ.“