Vyhlásené obstarávanie

Nákup kancelárskeho papiera pre MsP


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
20 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30199720-3
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
19. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
27. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Nákup kancelárskeho papiera pre MsP

Opis obstarávania

Funkcie:

- Papier kopírovací A4 biely pre obojstranné kopírovanie a tlač vo vysokorýchlostných tlačiarňach a kopírovacích strojoch, kvalita papiera B, plošná hmotnosť (ISO 536, prípadne ekvivalent) 80 ± 4 g/m2, hrúbka (ISO 534, príp. ekvivalent) 104 ± 4 mikróny, minimálna belosť CIE (ISO 11475, príp. ekvivalent) 152 ± 2, minimálna opacita (ISO 2471, príp. ekvivalent) 91%,

balenie min. 500ks/bal.

Názov Položky:  1. Položka č. 1: Papier A4 – typ 4

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Predpokladané množstvo

Presne: 4000

Jednotka: bal

Funkcie:

- Papier kopírovací formát A3 biely pre obojstranné kopírovanie a tlač vo vysokorýchlostných tlačiarňach a kopírovacích strojoch, kvalita papiera B, plošná hmotnosť (ISO 536, príp. ekvivalent) 80 ± 4 g/m2, hrúbka (ISO 534, príp. ekvivalent) 104 ± 4 mikróny, minimálna belosť CIE (ISO 11475, príp. ekvivalent) 152 ± 2, minimálna opacita (ISO 2471, príp. ekvivalent) 91%,

balenie min. 500ks/bal.

Názov Položky:  2. Položka č. 2: Papier A3

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Predpokladané množstvo

Presne: 250

Jednotka: bal

Doplňujúce informácie

• V cene je zahrnuté: balenie, naloženie, dovoz, vykládka a vynesenie do určenej miestnosti plnenia. Dovoz v rámci mesta Bratislavy na Gunduličova 10, Bratislava, príp. iné miesto, ktoré určí verejný obstarávateľ v rámci Bratislavy.

• Požaduje sa nový, doposiaľ nepoužitý tovar, pričom uchádzač zodpovedá za to, že tovar spĺňa kvalitatívne parametre podľa platných noriem, že nemá vady, ktoré by znižovali jeho hodnotu alebo schopnosť riadneho užívania.

• Kupujúci je oprávnený odmietnuť prevzatie tovaru v prípade, ak dodávaný tovar nespĺňa kvalitatívne požiadavky a nie je dodaný v súlade s podmienkami tejto zmluvy, právnymi predpismi a technickými normami.

• Rámcová dohoda (ďalej len "dohoda") sa uzatvára na obdobie 12 mesiacov.

• Množstvá uvedené v technických vlastnostiach tovarov sú predpokladané a nie sú záväzné, verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo na zmenu počtu (zníženie alebo zvýšenie) jednotlivých položiek pri dodržaní uchádzačom ponúkaných jednotkových cien.

• Plnenie dohody bude na základe čiastkových objednávok podľa aktuálnych potrieb. Čiastkové objednávky budú dodávateľovi zasielané elektronicky (e-mailom).

• Minimálne objednávané množstvo tovaru bude v hodnote 150 eur.

• Dodanie tovaru do maximálne 5 pracovných dní od obdržania čiastkovej objednávky, ak sa nedohodne inak. Každá čiastková objednávka bude fakturovaná osobitne bezprostredne po dodaní tovaru, splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia.

• Požiadavka na preberanie tovaru po jednotlivých položkách priamo pri dodaní podľa dodacieho listu alebo faktúry za účasti osoby dodávateľa. Neakceptuje sa doručenie tovaru prepravnou službou (kuriér, pošta a pod.) ako ucelený balík/balíky bez možnosti rozbalenia a skontrolovania po jednotlivých položkách priamo pri dodaní. Takto doručený tovar inak nebude verejným obstarávateľom prevzatý.

• Požaduje sa dodanie tovaru s dokumentáciou: záručný list a preberací protokol.

• Predpokladom na vystavenie faktúry je zmluvnými stranami podpísaný dodací list/preberací protokol, ktorý obsahuje najmä súpis položiek dodaného tovaru, jeho množstvo, jeho celkovú cenu bez DPH a s DPH, sadzbu DPH a číslo zmluvy.

• V prípade omeškania s dodaním tovaru, je dodávateľ povinný zaplatiť objednávateľovi zmluvnú pokutu vo výške 1% z nedodanej objednávky vrátane DPH za každý deň omeškania.

• Požaduje sa po uzavretí zmluvy, maximálne však do 7 kalendárnych dní o predloženie platného certifikátu FSC (prípadne iný ekvivalent), ktorým sa preukáže, že drevo použité na výrobu dodávaného papiera pochádza zo zodpovedne obhospodarovaného lesa/lesov.

• Nedodržanie ktorejkoľvek povinnosti uvedenej v osobitných požiadavkách na plnenie sa bude považovať za porušenie zmluvných podmienok podstatným spôsobom.