Vyhlásené obstarávanie

Darčekové poukážky pre zamestnancov


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Stredná zdravotnícka škola
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 200,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30199750-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
24. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
27. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Darčekové poukážky pre zamestnancov

Opis obstarávania

Funkcie:

- Univerzálne využitie darčekových poukážok - akceptačné miesta produktu musia tvoriť prevádzky umožňujúce kultúrne a športové využitie, cestovanie, wellness a krásu, nákup darčekov, drogérie, kozmetiky, liekov a vitamínov, elektroniky, kníh odevov, obuvi, na vzdelávanie, prípadne iné využitie

Názov Položky:  1. Darčekové poukážky pre zamestnancov - univerzálne darčekové kupóny

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Nominálna hodnota darčekovej poukážky

Presne: 10

Jednotka: EUR

- Technicke Vlastnosti: Darčeková poukážka obsahuje

Hodnota/Charakteristika: názov a logo dodávateľa, obdobie platnosti darčekovej poukážky, nominálnu hodnotu darčekovej poukážky, musí spĺňať všetky legislatívne požiadavky na ceniny, vrátane ochranných prvkov proti falšovaniu

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia. Dodávateľ sa zaväzuje dodať objednané množstvo darčekových poukážok riadne a včas na adresu sídla objednávateľa.

Dodávateľ sa zaväzuje, že nebude účtovať žiadne iné a ďalšie poplatky a provízie, ako tie, s ktorými sa počíta pri zadávaní tejto zákazky.

Objednávateľ má právo odmietnuť prevzatie tovaru pre jeho preukázateľné vady (nedodržanie požadovaných technických vlastností predmetu zákazky, poškodenie a pod.).

Objednávateľ neposkytuje preddavky na dodanie predmetu  zákazky, dodávateľ bude vykonávať fakturáciu pri dodržaní všetkých podmienok platnej slovenskej legislatívy, splatnosť faktúry je 30 kalendárnych dní odo dňa jej doručenia objednávateľovi.

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z

Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok.

Dodávateľ musí spĺňať zákonné podmienky v súlade s príslušnými ustanoveniami ZVO 343/2015 Z. z., zákona č. 315/2016 Z. z. a OPET.