Vyhlásené obstarávanie

Asfaltovacie práce – oprava a rekonštrukcia miestnych komunikácií, chodníkov a ihrísk


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Žilina
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
166 666,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233161-5
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
17. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
28. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
28. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Mesto Žilina
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Cenu zákazky uchádzač určí nasledovným spôsobom: Najnižšia cena s DPH (Vyjadrená v m2 ako pomer kvantity k stanovenej cene) - Kritérium vyhodnotenia ponúk je najnižšia cena s DPH (Vyjadrená v m2 ako pomer kvantity k stanovenej cene). - Úspešný uchádzač bude ten, ktorý vo svojej ponuke uvedie najväčšie množstvo v mernej jednotke za verejným obstarávateľom stanovená cenu.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia vrchnej stavby - obrusnej vrstvy miestnych komunikácií, chodníkov a ihrísk na území mesta Žilina. Existujúci poškodený povrch (živičný kryt – miestami liaty asfalt, ale aj asfaltobetón) sa odstráni frézovaním celoplošne v hrúbke cca 50 mm, resp. 40 mm. Existujúci kryt sa očistí, pozametá, výškovo sa upravia poklopy kanalizačné a uzávery (plyn, voda). Nerovnosti podkladu, poškodené miesta (preliačiny, výtlky, rozpadnutý podklad, väčšie škáry a väčšie výškové rozdiely v podklade) sa vyplnia z asfaltového betónu. Po prevedení spojovacieho postreku modifikovanou asfaltovou emulziou sa realizuje obrusná vrstva v hrúbke 50 mm z AC 11 O; resp. asfaltový betón AC 8 O hr. 40 mm vrátane úpravy spoja. Súčasťou zákazky je tiež vybúranie a osadenie nového cestného bet. obrubníka do bet. lôžka na vybraných chodníkoch (aj na ležato, resp. bezbariérová úprava). Je potrebné zabezpečiť odvoz a likvidáciu odpadu.

Súčasťou je návrh technického riešenia a spracovania rozpočtov na jednotlivé upravované úseky s využitím jestvujúcich položiek. V prípade potreby je zabezpečenie dočasného dopravného značenia s odsúhlasením OR PZ ODI a geodetické zameranie výsledného stavu.

Realizácia prác prebehne do 31.10.2024.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.