Vyhlásené obstarávanie

Poskytovanie služieb v odpadovom hospodárstve v Obci Liptovská Teplička


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Obec Liptovská Teplička
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
262 010,30
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90511000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
17. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk prebehne online v systéme ePVO.
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Vhodnosť vykonávať odbornú činnosť

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí splniť podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZVO“). Uchádzač preukáže splnenie podmienok účasti týkajúcich sa osobného postavenia podľa § 32 ods. 2 ZVO, resp. ods. 4 a ods. 5 ZVO predložením dokladov, resp. podľa § 152 ZVO. Podľa § 32 ods. 3 ZVO uchádzač nie je povinný predkladať z dôvodu použitia údajov z informačných systémov verejnej správy doklady podľa § 32 ods. 2 písm. e) ZVO. V prípade, že uchádzačom je skupina dodávateľov, použije sa ustanovenie § 37 ZVO.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH vrátane zákonných poplatkov za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služieb v odpadovom hospodárstve, pozostávajúcich zo zberu, prepravy a zneškodnenia zmesového komunálneho odpadu, objemného odpadu, drobného stavebného odpadu, zberu, prepravy a zhodnotenia biologicky rozložiteľného kuchynského a reštauračného odpadu, zberu, prepravy a zneškodnenia nebezpečného odpadu, zberu, prepravy a zneškodnenia/zhodnotenia elektroodpadu a textilu na území Obce Liptovská Teplička v zmysle zákona č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Predmetné verejné obstarávanie sa realizuje cez elektronickú platformu, prostredníctvom ktorej bude verejný obstarávateľ komunikovať s uchádzačmi, resp. záujemcami.

2. Podmienkou pre úspešné predkladanie ponúk je vykonanie validácie hospodárskeho subjektu prostredníctvom doručeného validačného kódu.

3. Doklady na splnenie podmienok účasti (oddiel 5. Časti - Zoznam podmienok účasti, oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania) určené verejným obstarávateľom môže hospodársky subjekt (uchádzač) predbežne nahradiť v zmysle § 39 ZVO jednotným európskym dokumentom (ďalej len "JED"). Ostatné ustanovenia § 39 ZVO týmto nie sú dotknuté. Verejný obstarávateľ umožňuje, aby hospodársky subjekt vyplnil v časti IV Podmienky účasti len oddiel (alfa): GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI. Súhrnný materiál obsahujúci zhrnutie základných informácií o jednotnom európskom dokumente a manuál s vysvetlením k vypĺňaniu JEDu je zverejnený na webovom sídle Úradu pre verejné obstarávanie https://www.uvo.gov.sk/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie. JED je prílohou súťažných podkladov.

4. V zmysle § 66 ods. 7 písm. b) ZVO verejný obstarávateľ rozhodol, že vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky a vyhodnotenie splnenia podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritérií na vyhodnotenie ponúk.

5. Predpokladaná hodnota zákazky je vrátane poplatkov za uloženie odpadov na skládku odpadov (v predpokladanej výške 45.792,00 EUR) v zmysle platnej legislatívy.