Vyhlásené obstarávanie

Klimatizácia budovy magistrátu


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Hlavné mesto SR Bratislava
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
215 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42512000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
17. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS Josephine
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Zoznam dodávok tovaru

Popis podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO: Zoznam dodávok tovaru za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: Uchádzač predloženým zoznamom preukáže, že za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania realizoval aspoň 2 (dve) zákazky, predmetom ktorých bolo dodanie a montáž klimatizačného systému zloženého min. z 1 (jednej) vonkajšej a min. 10 (desiatich) vnútorných klimatizačných jednotiek. Verejný obstarávateľ odporúča uchádzačovi predložiť zoznam dodávok tovaru, z ktorých bude možné overiť splnenie tejto podmienky účasti min. v rozsahu: názov zákazky, jej predmet, hodnota, dátum jej realizácie, kontaktné údaje na odberateľa (e-mail a telefón). Za vyhlásenie verejného obstarávania sa na účely vyhodnotenia splnenia tejto podmienky účasti považuje dátum zverejnenia oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Dodatku k Úradnému vestníku Európskej únie alebo vo Vestníku verejného obstarávania podľa toho, ktorá skutočnosť nastane skôr. Zmluvná cena zákaziek bude vyjadrená v EUR (ak je hodnota vyjadrená v inej mene, prepočítava sa hodnota na EUR kurzom Európskej centrálnej banky/ECB platným ku dňu podpisu predmetnej zmluvy o dodaní tovaru, t. j. s uvedením tohto dátumu).

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Ide o tzv. „vzájomne nezávislé“ a transparentné hodnotenie ponúk, čo znamená, že každý uchádzač pozná svoju Ponukovú cenu aj Cenu pre účely vyhodnotenia ponúk už v čase, keď pripravuje svoju ponuku a tieto ceny žiadnym spôsobom nezávisia od ponúk iných uchádzačov. Úspešným uchádzačom po vyhodnotení ponúk na základe kritérií sa stane uchádzač, ktorého ponuka v súčte hodnotenia všetkých kritérií získala najvyšší počet bodov, matematicky zaokrúhlený na dve (2) desatinné miesta. V prípade, že viacerí uchádzači získajú po vyhodnotení ponúk na základe kritérií rovnaký počet bodov, úspešným uchádzačom sa stane uchádzač s najnižšou celkovou cenou v EUR s DPH.
  • Cena pre účely vyhodnotenia ponúk nemení Ponukovú cenu uchádzača a slúži iba pre účely vyhodnotenia ponúk a k určeniu úspešného uchádzača. V konečnom dôsledku (rovnako ako pri bodovom hodnotení) sa tak uchádzač s najnižšou Ponukovou cenou nemusí stať úspešným uchádzačom, ak kvôli horšiemu plneniu kvalitatívnych kritérií K2 a/alebo K3 dosiahne vo vyhodnotení ponúk vyššiu Cenu ako uchádzač, ktorý má síce vyššiu Ponukovú cenu, ale lepšie hodnoty kritérií K2 a/alebo K3. Zjednodušene, toto nastavenie umožní aj drahšiemu uchádzačovi stať sa úspešným.
  • Cena a ostatné kritériá sa neprepočítavajú na body, ale na eurá (viď Prílohu č. 2 súťažných podkladov). Vo výsledku tak ponuka každého uchádzača môže mať dve rôzne ceny a to: a) Ponukovú cenu (EUR s DPH) – cena, ktorú uchádzač predloží vo svojej ponuke, ktorá je nemenná a vychádza z kalkulácie hodinových sadzieb za jednotlivých odborníkov; táto cena sa v prípade úspešného uchádzača stane aj cenou zmluvnou. b) Cenu pre účely vyhodnotenia ponúk – táto cena je cenou abstraktnou a určuje sa nasledovne: − Ak uchádzač ponúkne maximálne hodnoty kvalitatívnych kritérií K2 a/alebo K3, od jeho Ponukovej ceny sa odpočíta presne určená bonusová suma, čím sa pre účely vyhodnotenia ponúk jeho ponuková cena zníži a uchádzača zvýhodní. − Ak uchádzač neponúkne v rámci kritéria K2 a/alebo K3 žiadne predĺženie záruky alebo navýšenie servisu, jeho cena pre účely vyhodnotenia ponúk bude totožná s jeho ponukovou cenou, čo uchádzača pri vyhodnotení ponúk znevýhodní.
  • K1 - Kritérium ceny, K2 - Kritérium predĺženia záruky klimatizácií nad požadovaný rozsah, K3 - Kritérium navýšenie servisu klimatizácií nad požadovaný rozsah:
  • Uchádzač uvedie jednotkové ceny a celkovú cenu za predmet zákazky vyjadrenú v EUR s DPH v rozsahu podľa Prílohy č. 2. Navrhovaná cena musí zahŕňať všetky náklady, ktoré súvisia s plnením predmetu zákazky v zmysle súťažných podkladov resp. technickým riešením uchádzača a taktiež aj primeraný zisk uchádzača. Uchádzač je povinný do navrhovaných jednotkových cien zahrnúť všetky priame a nepriame náklady a riziká
  • (Kompletné a prehľadné informácie o kritériách sú obsiahnuté v súťažných podkladoch)

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je zabezpečenie klimatizovania administratívnej budovy Nová radnica - 3NP TRAKT A (CH2) a 4NP TRAKT A (CH3) podľa vypracovanej projektovej štúdie, ktorá tvorí Prílohu č. 5, spolu s novou elektroinštaláciu a k nej potrebnými stavebnými prácami, vybudovanie sadrokartónových predstien a kastlíkov, pomocné stavebné práce, vrátane leteckého transportu vonkajších klimatizačných jednotiek, vykonanie sezónnych profylaktických prehliadok, vypracovanie a odovzdanie realizačnej dokumentácie

predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.