Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia ľadovej plochy Zimného štadióna


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Mesto Prievidza
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71000000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
13. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
26. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
26. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
systém IS EVO
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. a) zákona

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí splniť podmienku na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. a) zákona: „zoznamom dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona.“ Doplnenie požiadavky: verejný obstarávateľ požaduje, aby uchádzač predložil zoznam zákaziek, ktoré zrealizoval v posudzovanom období, t.j. tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania. Zo zoznamu dodávok poskytnutých služieb musí vyplývať, že uchádzač v období troch rokov od vy-hlásenia verejného obstarávania poskytol aspoň jednu službu rovnakého alebo podobného charakteru ako predmet zákazky, čo pre vylúčenie pochybností znamená vypracovanie projektovej dokumentácie, ktorej predmetom bola technológia chladenia pre vychladzovanie ľadových plôch zimných štadiónov, bez ohľadu na to o aký typ technológie, resp. chladiva sa jednalo.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) zákona

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí splniť podmienku technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona: „ak ide o stavebné práce alebo služby, údajmi o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk.“ Doplnenie požiadavky: Uchádzač preukáže odbornú spôsobilosť pre spracovanie všetkých častí projektovej dokumentácie. Uchádzač preukáže odbornú spôsobilosť buď predložením kópie osvedčenia o odbornej spôsobilosti odborne spôsobilej osoby v zmysle príslušnej legislatívy a v príslušnom odbore alebo poskytne verejnému obstarávateľovi informácie ako meno, priezvisko a reg. číslo odborne spôsobilej osoby v príslušnom odbore, ktorej kapacity v prípade úspešnosti ponuky uchádzač využije.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena s DPH na celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie, a to projekt pre stavebné povolenie s podrobnosťou realizačného projektu stavby, spojenej s výkonom autorského dohľadu nad uskutočňovaním stavby ,,Rekonštrukcia ľadovej plochy Zimného štadióna“. Projektová dokumentácia rekonštrukcie ľadovej plochy Zimného štadióna Prievidza, Bojnická cesta 32, 971 01 Prievidza, ktorý je situovaný na pozemku s parcelným číslom C KN 3977/3, k. ú. Prievidza, bude riešiť:

- Technologickú časť

- Stavebnú časť

Rozsah rekonštrukcie technologického zariadenia sa týka potrubných rozvodov v podlahe ľadovej plochy, potrubných rozvodov v technologickom kanáli, potrubných rozvodov vedúcich do strojovne chladenia a ich napojenia na existujúcu technológiu v päte strojovne chladenia. Samotná technológia v strojovni chladenia bola predmetom rekonštrukcie v roku 2010. Návrh rekonštrukcie bude riešiť novú skladbu podlahy ľadovej plochy a návrh nových mantinelov. Existujúce podlahové vrstvy ľadovej plochy (pôvodná vrstva a druhá vrstva pridaná po rekonštrukcii), ktoré obsahujú pôvodnú skladbu a potrubné rozvody, budú zachované. Projektová dokumentácia bude riešiť návrh skladby novej vrstvy podlahy ľadovej plochy a s ňou súvisiace nevyhnutné úpravy jej okolia a úpravy technologického kanála vzhľadom na jeho zlý technický stav. V technologickom kanáli sa nachádzajú rozvody technológie chladenia a elektroinštalácia (osvetlenie technologického kanála). Ostatné podrobné informácie vzťahujúce sa na predmet zákazky sú uvedené vo Výzve na predloženie ponuky a pripojených prílohách.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.