Vyhlásené obstarávanie

Zelené vegetačné steny a zavlažovanie v rámci projektu „Rekonštrukcia internátu SOŠ lesnícka v Bijacovciach na účel prevádzkovania pobytových sociálnych služieb a služieb zdravotnej starostlivosti“


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Prešovský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
39290000-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
11. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
25. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
25. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
IS EPVO
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom je najnižšia cena v eur s DPH za kompletné plnenie predmetu zákazky. Vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia podmienok účasti a vyhodnotenie ponúk z hľadiska splnenia požiadaviek na predmet zákazky sa uskutoční po vyhodnotení ponúk na základe kritéria na vyhodnotenie ponúk, a to v prípade uchádzača, ktorý sa umiestnil na prvom mieste v poradí. Ak dôjde k vylúčeniu uchádzača alebo jeho ponuky vyhodnotí sa následne splnenie podmienok účasti a požiadaviek na predmet zákazky u ďalšieho uchádzača v poradí tak, aby uchádzač umiestnený na prvom mieste v novo zostavenom poradí spĺňal podmienky účasti a požiadavky na predmet zákazky. Verejný obstarávateľ po vyhodnotení ponúk bezodkladne zašle informáciu o vyhodnotení ponúk všetkým uchádzačom. S úspešným uchádzačom bude uzatvorená Kúpna zmluva.

Opis obstarávania



Predmetom zákazky je dodanie dvoch zelených samozavlažovacích stien, umiestených na dvoch podlažiach budovy, ktorá bola zrekonštruovaná v rámci projektu „Rekonštrukcia internátu SOŠ lesnícka v Bijacovciach na účel prevádzkovania pobytových sociálnych služieb a služieb zdravotnej starostlivosti“.



stena na 1.NP rozmery - v - 2850 mm x š - 2800 mm; 240 kusov rastlín,

stena na 2.NP rozmery - v 4650 mm x š - 3700 mm; 550 kusov rastlín,



Komponenty pre zelenú stenu

- hydroponické rastliny

- spojovací materiál

- zálievka

- LED svietidlá pre rastliny

- elektroinštalačné práce

- montážne práce

- osadenie rastlín

- doprava



Podrobnejší opis a požiadavky sú uvedené v prílohe č.2 - Sprievodná dokumentácia a výkresy.



Lehota dodania predmetu zákazky : do troch (3) mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti Kúpnej zmluvy.



Predmet zákazky bude dodaný bez vád a nedorobkov, spĺňajúc požadované parametre, pričom súčasťou dodania bude aj jeho doprava, rozmiestnenie, montáž na mieste, sfunkčnenie, likvidácia obalov a odpadov, pomocné konštrukcie, potrebné bezpečnostné opatrenia, dane, poplatky, náklady na odstraňovanie vád v záručnej lehote, návody na údržbu a starostlivosť, návody na užívanie a plán údržby, certifikáty, záručné listy a ďalšia potrebná dokumentácia. Z tohto dôvodu uchádzač zohľadní všetky náklady, spojené s dodávkou predmetu zákazky vo svojej cenovej ponuke, vrátane požiadaviek vyplývajúcich zo zmluvných podmienok.



Všetky prílohy výzvy sú uvedené v súťažných podkladoch.



Pokiaľ sa v súťažných podkladoch nachádzajú údaje určujúce výrobný postup, značku, patent, materiál, typ, krajinu pôvodu alebo výroby, môže uchádzač v ponuke predložiť aj ekvivalentné riešenie pri dodržaní min. množstva a minimálnych kvalitatívnych a technických parametrov. Minimálnymi parametrami sa rozumejú parametre aspoň na úrovni opisu, alebo kvalitatívne a technicky vyššie.



Doplňujúce informácie



1. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/ uchádzačmi sa bude uskutočňovať elektronicky podľa § 20 zákona a to prostredníctvom Informačného Systému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EPVO na adrese uvedenej v spodnej časti tejto výzvy : Spôsob predkladania ponúk alebo žiadostí o účasť.



2. V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti uchádzačov vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov alebo inej dokumentácie, môže ktorýkoľvek zo záujemcov písomne požiadať o ich vysvetlenie prostredníctvom informačného systému IS EPVO; požiadavka o vysvetlenie musí byť doručená najneskôr 3 pracovné dni pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk.



3. Spôsob predloženia ponuky: Prostredníctvom Informačného Systému Elektronického Verejného Obstarávania - IS EPVO na adrese uvedenej v spodnej časti tejto výzvy : Spôsob predkladania ponúk alebo žiadostí o účasť. Ponuka sa predkladá nahrávaním súborov v bežne používaných a dostupných elektronických formátoch. Predkladať ponuky môžu len registrované a validované hospodárske subjekty. Verejný obstarávateľ nastavil v súvislosti s "on-line" sprístupnením ponúk štruktúrované kritéria, uchádzač ich musí v systéme EPVO pri predkladaní ponuky vyplniť.



4. Požadujeme, aby ponuka obsahovala nasledovné doklady a údaje:



a) Vyplnenú a nacenenú prílohu č.1 : Návrh uchádzača na plnenie kritéria



b) Doklad o oprávnení dodávať tovary : napr. výpis zo ŽR/OR SR. Uchádzač môže predložiť aj výpis z registrov, zverejnených na internete. V prípade, ak uchádzač nepredloží doklad, verejný obstarávateľ použije údaje z verejných registrov.



c) Vyplnenú: Kúpnu zmluvu v editovateľnej forme súboru Word (doc./docx.).



5. Uchádzač je povinný zapracovať do svojej cenovej ponuky všetky povinnosti, vyplývajúce zo zmluvných

ustanovení. S úspešným uchádzačom bude podpísaná Kúpna zmluva (ďalej aj ako zmluva). Návrh zmluvy

tvorí prílohu č. 3 súťažných podkladov.

Uchádzač môže meniť zmluvné ustanovenia iba so súhlasom VO prostredníctvom inštitútu vysvetľovania

súťažných podkladov a sprievodnej dokumentácií v zmysle komunikácie podľa bodu 1 tejto časti výzvy.

Všetko však za podmienky, že doplnené a zmenené požiadavky sa nebudú vymykať obvyklým obchodným

zmluvným podmienkam, nebudú v rozpore s požadovanými podmienkami uvedenými v týchto súťažných

podkladoch, nebudú v neprospech verejného obstarávateľa a nebudú mať za následok zvýšené náklady

verejného obstarávateľa. Zmluva nesmie byť v rozpore so súťažnými podkladmi a s ponukou predloženou

uchádzačom a nesmie byť v rozpore s platnými právnymi predpismi.



6. Verejný obstarávateľ nepripúšťa variantné riešenia.



7. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo :



a) neprijať ani jednu ponuku v prípade, ak cena úspešnej ponuky prekročí výšku finančných prostriedkov

vyčlenených verejným obstarávateľom na predmet zákazky.



b) zrušiť súťaž v súlade s § 57 zákona.



8. Uchádzač nemá právo si uplatniť u verejného obstarávateľa akékoľvek náklady, ktoré mu vznikli v súvislosti so zrušením súťaže, zmenou podmienok súťaže alebo akýmkoľvek rozhodnutím verejného obstarávateľa.



9. Uchádzač znáša všetky výdavky a náklady spojené s prípravou a predložením ponuky sám, bez akéhokoľvek finančného nároku voči Verejnému obstarávateľovi.



10. Úspešný uchádzač (predávajúci) je oprávnený vystaviť faktúru na zaplatenie Predmetu kúpy až po potvrdení riadneho dodania Predmetu kúpy zo strany Kupujúceho podpisom protokolu o dodaní a prevzatí tovaru. Splatnosť faktúry je 60 dní.



11. Predpokladaná hodnota zákazky (ďalej aj ako PHZ) bude určená ako aritmetický priemer predložených cenových ponúk. V prípade, ak bude výsledná PHZ spadať do limitu pre zákazky na dodanie tovarov s nízkou hodnotou v zmysle odseku 6 §117 zákona č.343\2015 Z.z. (t.j. do 70.000 eur bez DPH), určenie predpokladanej hodnoty a určenie úspešného uchádzača bude realizované jedným úkonom (jedným prieskumom trhu), pričom prieskum trhu je nástrojom na určenie predpokladanej hodnoty zákazky v zmysle § 6 ods. 1 ZVO.