Vyhlásené obstarávanie

ROZŠÍRENIE KAPACITY MŠ, PROCHOT


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Obec Prochot
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
559 243,65
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
21. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční elektronicky a zároveň na obecnom úrade Prochot 1, 966 04 Prochot.
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b)

Popis podmienky účasti:

Splnenie podmienky účasti uchádzač preukazuje podľa § 34 ods.1 písm.b) zoznamom stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom . a. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia; ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie b. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené, Uchádzač preukáže referencie v minimálnej výške 500 000,00 Eur bez DPH za posudzované obdobie. Referencie musia byť rovnakého alebo podobného charakteru a zložitosti ako je predmet zákazky.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena s DPH v prípade platiteľa DPH alebo cena celkom v prípade neplatiteľa DPH za celý predmet zákazky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe:

ROZŠÍRENIE KAPACITY MŠ, PROCHOT



Navrhované stavebné práce predstavujú vybudovanie prístavby k existujúcemu trojpodlažnému objektu, ktorý slúži v súčasnom stave na dva základné účely, na 1.NP sa nachádza materská škola s kapacitou 15 detí a na zvyšných dvoch podlažiach je zariadenie pre seniorov s kapacitou 25 klientov. Budovaná prístavba na všetkých troch nadzemných podlažiach bude riešená výhradne pre účely rozšírenia kapacity existujúcej MŠ, aj keď prepojenie budúcich priestorov MŠ so ZPS aj na 2.NP a aj 3.NP bude zabezpečené. Táto skutočnosť je však navrhnutá hlavne z dôvodu protipožiarneho zabezpečenia objektu ako takého s cieľom zvýšenia možnosti trás evakuácie osôb tak z novo navrhovaného rozšírenia MŠ, ako aj z existujúceho ZPS. Súčasne v prípade požiadavky na navštevovanie oddelení MŠ na vyšších podlažiach hendikepovaným dieťaťom bude tak možné použiť výťah umiestnený v ZPS.

V novo navrhovanej MŠ vzniknú tri samostatné oddelenia s kompletným zázemím, na každom nadzemnom podlaží jedno. Na 1.NP sa nachádza kuchyňa, ktorá pokrýva potreby tak existujúcej MŠ, ako aj ZPS. Aj napriek rozšíreniu kapacity MŠ nebude potrebné v existujúcej kuchyni riešiť žiadnu úpravu a navýšenú prípravu jedál je schopná existujúca kuchyňa pokryť bez problémov. Zabezpečenie stravovania detí MŠ je riešené na 1.NP, kde bude dispozičnými úpravami vytvorená jedáleň pre celú kapacitu MŠ.

Tak isto sa predpokladajú dispozičné úpravy aj pôvodných priestorov existujúcej MŠ.

Vertikálne prepojenie jednotlivých podlaží MŠ bude zabezpečené monolitickým schodiskom situovaným na okraji dispozície. Konštrukčne bude objekt navrhnutý ako murovaný so zastrešením tvoreným šikmou strechou. Všetky stropy okrem stropu nad 3.NP budú riešené ako poloprefabrikované.

Kvôli prístavbe z dôvodu rozšírenia kapacity MŠ sa nepredpokladajú riešiť žiadne nové pripojenia na inžinierske siete, upravené budú iba rozvody splaškovej kanalizácie a existujúca žumpa bude nahradená novou ČOV, ktorá bude slúžiť nie len pre potreby novo navrhovaného rozšírenia MŠ, ale aj pre existujúce zariadenie pre seniorov. Z dôvodu nutnosti zachovania kontinuálnej prevádzky ZPS bude potrebné logiosticky zvládnuť výstavbu prístavby tak, aby ZPS nezostalo okrem nevyhnutnej doby prepojenia existujúcej splaškovej kanalizácie a novo budovanej ČOV bez možnosti používať sociálne zariadenia.

Napojenie na všetky ostatné rozvody inžinierskych sietí bude riešené v rámci interiéru objektu v blízkosti novo navrhovanej prístavby. Zásahy do existujúceho technického zariadenia objektu okrem napojenia nových rozvodov riešené nebudú. Iné stavebné úpravy existujúcich priestorov objektu, okrem rekonštrukcie priestorov existujúcej MŠ sa na existujúcom objekte nepredpokladajú.



ČLENENIE STAVBY NA STAVEBNÉ OBJEKTY:

SO.01 PRÍSTAVBA MŠ

SO.02 KANALIZAČNÁ PRÍPOJKA, ČOV

SO.03 DAŽĎOVÁ KANALIZÁCIA



- v zmysle výkazu výmer a projektovej dokumentácie v prílohe!

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.