Vyhlásené obstarávanie

Sanácia zosuvu svahu na D1 v km 349,5 – 349,6 (ľavý jazdný pruh) pre SSÚD 9


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
165 705,90
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45100000-8
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
18. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
2. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
https://www.isepvo.sk
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. b) zákona

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona predložením zoznamu stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením (potvrdeniami) o uspokojivom vykonaní stavebných prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom: 1. bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona, dokladom je referencia, ak referencia nebola vyhotovená podľa § 12, dokladom môže byť aj vyhlásenie uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplnené dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie, 2. bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: - verejný obstarávateľ požaduje predložiť zoznam realizovaných stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru a zložitosti ako je predmet zákazky za predchádzajúcich päť rokov, t.j. 5 rokov spätne od vyhlásenia verejného obstarávania v súhrnnej hodnote minimálne 85 000,00 EUR bez DPH. - Pod stavebnými prácami rovnakého alebo podobného charakteru sa myslia práce na sanácii zosuvných území, stabilizácii svahov, sanácie erózii. Jednotlivé plnenia sa pre účely splnenia predmetnej podmienky účasti môžu sčitovať. - V prípade ak uchádzač predkladá zmluvu, referenciu alebo dôkaz o uskutočnení stavebných prác, ktorých uskutočnenie časovo presahuje posudzované obdobie, uchádzač v zozname uvedie zvlášť hodnotu iba za tú časť stavebných prác, ktorá bola realizovaná v posudzovanom období (a len túto sumu uchádzač započíta do celkového súčtu realizovaných stavebných prác). V prípade, ak stavebné práce realizoval uchádzač ako člen združenia skupiny dodávateľov, vyčísli a započíta iba finančný objem, uskutočňovaný ním samotným. Potvrdenia vydané v inej mene ako v eurách je potrebné prepočítať a to tak, že sumy uvedené v iných menách budú prepočítané kurzom ECB platným k prvému dňu v roku, v ktorom boli stavebné práce uskutočnené.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. g) zákona

Popis podmienky účasti:

Uchádzač preukáže splnenie podmienky účasti podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona predložením údajov o vzdelaní a odbornej praxi a o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov. Minimálna požadovaná úroveň štandardov: - Verejný obstarávateľ požaduje predložiť údaje o odbornej kvalifikácii osoby, ktorá bude zodpovedná za riadenie stavebných prác: Minimálne jedna osoba vo funkcii stavbyvedúceho musí spĺňať nasledovné minimálne požiadavky: - odborná spôsobilosť v zmysle zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch, v rozsahu: stavbyvedúci s odborným zameraním - pozemné /inžinierske stavby, alebo ekvivalentný doklad. - minimálne 5 rokov praxe v stavebníctve so zameraním na predmet zákazky (výstavba, geotechnika, sanácia alebo rekonštrukcie ciest), z toho min. 3 roky vo funkcii stavbyvedúceho. - Uchádzač predloží: - doklad o oprávnení vykonávať činnosť stavbyvedúceho vydaný Slovenskou komorou stavebných inžinierov (SKSI) – originál alebo úradne osvedčená fotokópia, resp. doklad o ekvivalentnej odbornej spôsobilosti podľa právnych predpisov platných v mieste sídla/adresy tejto osoby, rovnako originál alebo úradne osvedčená fotokópia, - podpísaný profesijný životopis so zoznamom odborných skúseností preukazujúcich požadovanú odbornú prax, v takom rozsahu, aby bolo možné posúdiť splnenie podmienky účasti. V prípade, ak zhotoviteľ preukazoval splnenie podmienok účasti podľa § 34 ZVO inou osobou, je povinný pri plnení zmluvy skutočne používať kapacity osoby, ktorej spôsobilosť využíva na preukázanie technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti. V prípade nedodržania týchto povinností je zhotoviteľ povinný zaplatiť objednávateľovi zmluvnú pokutu za každé takéto porušenie vo výške 5.000,- EUR (päťtisíc eur). Porušenie týchto povinností sa považuje za podstatné porušenie zmluvy. Objednávateľ je zároveň oprávnený odstúpiť od zmluvy pre jej podstatné porušenie.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia navrhovaná cena za celý predmet zákazky v EUR bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia sanačných prác podľa projektovej dokumentácie na sanáciu zosuvu svahu nad zárubným múrom SO 230-00 a stabilizácia celého zárezového svahu nad rovnomenným objektom.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.