Vyhlásené obstarávanie

Ročný prenájom vozidiel


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Správa ciest Košického samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
51 362,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
60170000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
18. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Jún 2024
Dátum otvárania ponúk:
27. Jún 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Sídlo verejného obstarávateľa.
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Iné

Názov podmienky účasti:

§ 32 ods. 1 ZVO: verejného obstarávania sa môže zúčastniť len ten uchádzač, ktorý spÍňa podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia v celom rozsahu.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač musí spÍňať podmienky účasti týkajúce sa osobného postavenia podľa § 32 písm. a) až f) zákona č. 343/2015 Z.z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk je najnižšia cena, t. j. uchádzačom v návrhu na plnenie kritérií uvedená celková cena v EUR s DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je prenájom 12 ks osobných motorových vozidiel vrátane poskytnutia súvisiacich služieb bližšie špecifikovaných v Prílohe č. 1 tejto výzvy.

Doplňujúce informácie



1. Verejný obstarávateľ bude pri komunikácii s uchádzačmi, resp. záujemcami, postupovať v zmysle § 20 ZVO prostredníctvom komunikačného rozhrania systému IS EVO. Tento spôsob komunikácie sa týka akejkoľvek komunikácie a podaní medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi, resp. záujemcami, počas celého procesu verejného obstarávania. Bližšie informácie sú uvedené vo výzve a v súťažných podkladoch.

2. Verejný obstarávateľ bude uplatňovať opatrenia upravené v § 10 ods. 4 ZVO a súvisiacich ustanoveniach ZVO voči hospodárskym subjektom z tretích štátov, na základe ustanovení nariadenia vlády.

3. Verejný obstarávateľ neuzavrie zmluvu s uchádzačom, ak bude naplnená niektorá z podmienok uvedených v § 11 ods. 1 ZVO.

4. Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním ani obstarávaním inovácií, a nie je ani zamerané na sociálne aspekty.

5. Doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti môže uchádzač predbežne nahradiť čestným vyhlásením.