Vyhlásené obstarávanie

Inštalácia fotovoltaických systémov na školách v PSK


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Prešovský samosprávny kraj
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
282 182,42
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45317000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
20. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
3. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
3. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Otvárnie ponúk bude prebiehať online
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Podľa § 33 ods. 1 písm. d) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Podľa § 34 ods. 1 písm. g) ZVO

Popis podmienky účasti:

Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
    Detailné kritéria vo vestníku chýbajú

Opis obstarávania

Predmetom zákazky sú stavebné práce v rámci investičnej akcie „Inštalácia fotovoltaických systémov na školách v PSK“. Predmetné práce sa budú vykonávať na 4 stredných školách Prešovského kraja:

I. FTVZ SOŠ PTaS Svidník; 75kW

Projekt rieši fotovoltaické zariadenie s inštalovaným výkonom 75 kWp 3 fázové, ktoré sa skladá z 144 ks FV panelov s optimizérmi 700W, 3x striedač a 3x batériového úložiska s Power control modulom. Budova dielní sa nachádza v meste Svidník, na parcele KN-C 601/1 k. ú. Svidník, ktorej sa rozvádzač a striedače nachádzajú v technickej časti objektu so samostatným vstupom.

II. FTVZ SOŠ Technická, Humenné; 60kW

Projekt rieši fotovoltaické zariadenie s inštalovaným výkonom 60 kWp 3 fázové, ktoré sa skladá zo 104 ks FV panelov s optimizérmi 700W, striedačov a 2x batériového úložiska s Power control modulom. Budova školy sa nachádza v meste Humenné, na parcele 3297 k. ú. Humenné, ktorej rozvádzač a striedače sa nachádzajú v technickej časti objektu so samostatným vstupom.

III. FTVZ SPŠ, Snina; 30kW

Projekt rieši fotovoltaické zariadenie s inštalovaným výkonom 30 kWp 3 fázový, ktoré sa skladá z existujúcich 40 ks FV panelov PV 250Wp a nových 36 ks FV panelov s optimizérmi 700W, striedač a batériového úložiska (8,3kWh) s Power control modulom. Budova školy sa nachádza v meste Snina, na parcele 404/7 k. ú. Snina, ktorej rozvádzač a striedač sa nachádzajú v technickej časti objektu so samostatným vstupom.

IV. FTVZ SOŠ TaD Poprad; 90kW

Projekt rieši fotovoltaické zariadenie s inštalovaným výkonom 90 kWp - 3 fázové, ktoré sa skladá z 160 ks FV panelov s optimizérmi 700W, 3x striedač a 3x batériového úložiska (8,3kWh) s Power control modulom. Budova školy sa nachádza v meste Poprad, na parcele KN-C 2596/1 k. ú. Poprad, ktorej rozvádzač a striedače sa nachádzajú v technickej časti objektu so samostatným vstupom.



Predmet Zmluvy je bližšie špecifikovaný vo výkaze výmer a projektovej dokumentácií, ktoré sú prílohou súťažných podkladov. Projektovú dokumentáciu spracoval PRAUDI s.r.o. , Volgogradská 13, 080 01 Prešov, štatutár: Ing. A. Komanický.



V PRÍPADE, KEĎ VO VÝKAZE VÝMER ALEBO V OPISE JE OZNAČENÝ MATERIÁL ALEBO VÝROBOK AKO KONKRÉTNY TYP ALEBO PRESNÁ ZNAČKA – ZNAMENÁ, ŽE VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ NEMOHOL OPÍSAŤ PREDMET ZÁKAZKY DOSTATOČNE PRESNE A ZROZUMITEĽNE A PRETO PRI TÝCHTO ODKAZOCH DOPLŇUJE VEREJNÝ OBSTARÁVATEĽ : ALEBO EKVIVALENTNÝ!!! Za ekvivalent verejný obstarávateľ bude akceptovať výrobky alebo materiál s rovnakými alebo vyššími parametrami ako je uvedené v súťažných podkladoch.



Bližšie informácie sú uvedené v prílohách súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

- Celá komunikácia vo verejnom obstarávaní medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/ uchádzačmi sa bude uskutočňovať prostredníctvom elektronického Informačného systému pre elektronické verejné obstarávanie (IS EVO), ktorého správcom je Úrad vlády Slovenskej republiky (ďalej len Úrad vlády SR) s využitím všetkých jeho funkcionalít.

- IS EVO je dostupný bezplatne na adrese: www.isepvo.sk.

- V prípade potreby môžu záujemcovia/uchádzači požiadať o technickú pomoc pri používaní IS EVO na e-mailovej adrese helpdesku: eplatforma@vlada.gov.sk alebo telefonicky na čísle: + 421 2 209 25 100.

- Verejný obstarávateľ vyžaduje viazanosť ponúk zabezpečiť zábezpekou. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

- Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zeleným obstarávaním.

- Predmetné verejné obstarávanie nie je vzhľadom na podmienky účasti, technické špecifikácie, kritériá na vyhodnotenie ponúk alebo podmienky plnenia zmluvy zameraným na sociálne aspekty ani obstarávaním inovácií.

- Elektronickými platbami sa rozumie bankový prevod cez internetbanking.