Vyhlásené obstarávanie

Komplexná dodávka osobných ochranných a pracovných prostriedkov 2024


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 913 500,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
18100000-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
27. Jún 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
29. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
informačný systém EPVO
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

§ 33 ods. 1 písm. d) Zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač splnenie podmienky účasti podľa tohto bodu preukáže predložením prehľadu o celkovom obrate vo forme prehľadnej tabuľky, v ktorej bude uvedený celkový obrat v EUR bez DPH za každý hospodársky rok a súčet celkových obratov v EUR bez DPH za požadované hospodárske roky spolu. Dosiahnutý celkový obrat uchádzača súhrnne za predchádzajúce tri hospodárske roky resp. za roky, ktoré sú dostupné v závislosti od vzniku alebo začatia prevádzkovania činnosti, musí byť minimálne vo výške 1.500.000,00 EUR bez DPH. Bližšie podrobnosti sú uvedené v prílohe číslo 5 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. a) Zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač splnenie podmienky účasti podľa tohto bodu preukáže dokladom, z ktorého bude zrejmé, že za predchádzajúce tri roky od vyhlásenia verejného obstarávania dodal tovar rovnakého alebo obdobného charakteru ako je predmet zákazky v celkovom objeme spolu minimálne vo výške 1.500.000 EUR bez DPH. Za tovar rovnakého alebo obdobného charakteru sa považuje dodanie osobných ochranných pracovných prostriedkov. Za deň vyhlásenia verejného obstarávania sa rozumie deň zverejnenia Oznámenia o vyhlásení verejného obstarávania v Úradnom vestníku Európskej únie. Bližšie podrobnosti sú uvedené v prílohe číslo 5 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. d) Zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač splnenie podmienky účasti podľa tohto bodu preukáže predložením platného certifikátu vydaného nezávislou inštitúciou o zavedení systému riadenia kvality, ktorý je certifikovaný akreditovanou osobou, a ktorým sa potvrdzuje splnenie podmienky riadenia kvality vyplývajúcej z normy ISO 9001. Bližšie podrobnosti sú uvedené v prílohe číslo 5 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

§ 34 ods. 1 písm. m) Zákona o VO

Popis podmienky účasti:

Uchádzač splnenie tejto podmienky účasti preukáže predložením vzoriek, materiálových listov, vyhlásení o zhode resp. ES vyhlásení o zhode a záverečných protokolov o posúdení typu výrobku vybraných výrobkov. Bližšie podrobnosti sú uvedené v prílohe číslo 5 súťažných podkladov.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • najnižšia celková cena v EUR bez DPH

Opis obstarávania

Komplexná dodávka osobných ochranných a pracovných prostriedkov pre zamestnancov verejného obstarávateľa s dodaním na celom území Slovenskej republiky.

Doplňujúce informácie

1) Verejný obstarávateľ upozorňuje, že s ohľadom na zákon číslo 177/2018 Z.z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon proti byrokracii) v platnom znení nemá prístup do verejných registrov, z ktorých by si v procese vyhodnocovania splnenia podmienok účasti mohol zabezpečiť prístup k dokladom preukazujúcim splnenie podmienok účasti uchádzača v zmysle Zákona o VO.

2) Verejný obstarávateľ umožňuje uchádzačovi vyplniť len oddiel časti IV formuláru Jednotného európskeho dokumentu(GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI) bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV formuláru JED.

3) Jednotkové ceny budú indexované postupom podľa článku VI prílohy číslo 2 súťažných podkladov (návrh zmluvy).