Vyhlásené obstarávanie

Hutný materiál


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Ústav na výkon väzby a Ústav na výkon trestu odňatia slobody
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
10 700,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
44316000-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
3. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
9. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
9. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Hutný materiál

Opis obstarávania

Funkcie:

- Železný tovar pre zámočnícku dielňu

Názov Položky:  1. Hutný materiál

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Jaklový profil 100/100/2 EN 10219-1 / S355

Maximum: 30

Jednotka: bm

Funkcie:

- Jedná sa o hutný materiál, ktorého potreba vyplynie z neočakávaných okolností objednávateľa. Na ostatný hutný materiál objednávateľ určil celkovú cenu 3 000,- € s DPH. Dodávateľ pri predložení podrobného aktualizovaného rozpočtu zákazky rozpíše podpoložky uvedené v položkách 1 až 21 (ceny za MJ bez DPH, s DPH, celkovú cenu za predpokladané množstvá s DPH) a v položke "ostatný hutný materiál" uvedie celkovú cenu s DPH 3 000,- €. To znamená, že cenu celého predmetu zákazky tvoria položky od č. 1 až č. 21 plus cena za položku  " ostatný hutný materiál "

- Spôsob určenia ceny položky "ostatný hutný materiál":

- 1. Objednávateľ opíše požiadavky na predmet zákazky, stanoví predpokladané množstvá a určí predpokladanú hodnotu zákazky. Pri určovaní predpokladanej hodnoty zákazky bude vychádzať z priemeru ceny medzi tromi najnižšími cenami zistenými na trhu v čase zadávania čiastkovej výzvy/objednávky.

- 2. Objednávateľ vyzve dodávateľa na odsúhlasenie predpokladanej hodnoty zákazky. Po odsúhlasení ceny podľa predchádzajúceho bodu, zadá objednávateľ čiastkovú výzvu/objednávku dodávateľovi.

Názov Položky:  2. Ostatný hutný materiál

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: množstvo

Presne: 1

Jednotka: celok

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia

Požaduje sa predložiť podrobný aktualizovaný rozpočet do 2 dní od uzavretia zmluvy

Požaduje sa predložiť rozpis sadzby DPH a ceny s DPH alebo bez DPH, ktorá ako údaj v zmluve chýba v prípade plnenia zahŕňajúce rôzne sadzby DPH do 2 dní od uzavretia zmluvy

Tovar dodať v delenej dĺžke 6m

Požaduje sa predložiť zoznam referencií o uspokojivom dodaní tovaru rovnakého alebo podobného charakteru, ako je predmet zákazky za obdobie dvoch rokov/2021, 2022/

Referencie musia obsahovať obchodné meno a adresu sídla zmluvného partnera, požaduje sa tiež predložiť SK - vyhlásenie o parametroch alebo SK certifikát na ponúkaný tovar.

Nepredloženie zoznamu referencií o uspokojivom dodaní tovaru rovnakého alebo podobného charakteru, ako je predmet zákazky za obdobie dvoch rokov /2021,2022/ môže byť dôvodom na odstúpenie od zmluvy.

Lehota dodania tovaru do 3 kalendárnych dní na miesto plnenia odo dňa doručenia objednávky.

Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia.

Doba trvania rámcovej dohody  15.7.2024- 15.10.2024

Splatnosť faktúry je 30 dní odo dňa jej doručenia

Obstarávateľ si vyhradzuje právo žiadať certifikáty a technické listy na vybrané položky, z dôvodu kontroly technickej špecifikácie produktov, dodaných výrobkov.

Predmetom fakturácie bude len skutočne objednaný a dodaný druh tovaru ako aj skutočne objednané a dodané množstvo tovaru na základe objednávky kupujúceho a potvrdeného dodacieho listu

Pri uplatnení reklamácie je dodávateľ povinný tovar prevziať v sídle objednávateľa na vlastné náklady. Dodávateľ je povinný vysporiadať reklamáciu vád bezodkladne najneskôr však do 2 dní od doručenia reklamácie

Táto zmluva sa uzatvára do vyčerpania stanoveného finančného limitu, t.j. dohodnutej zmluvnej ceny alebo do lehoty uvedenej v zmluve, podľa toho, čo nastane skôr.

Počty jednotlivých položiek sú predpokladané. Môžu byť v závislosti od skutočných potrieb upravené a to pri dodržaní celkovej maximálnej ceny.

Položky č. 1 až 21 budú odoberané na základe čiastkových objednávok, položka " ostatný hutný materiál " podľa potrieb objednávateľa.