Vyhlásené obstarávanie

Nákup záhradného nábytku a nábytku pre deti do Účelových zariadení


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Úrad vlády Slovenskej republiky
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
836,96
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39142000-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
4. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
15. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Detská postieľka z borovicového dreva (napr. referenčný model New Baby)

- Prírodný odtieň dreva/dosiek, lakované bezfarebným lakom

Názov Položky:  1. Detská postieľka

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Množstvo

Presne: 2

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: Vonkajšie rozmery

Hodnota/Charakteristika: cca 125 x 65 x 87cm  ± 10%

Funkcie:

- Stolička z eko kože (napr. referenčný model Baby mix Nora)

- Nastaviteľná dvojitá tácka

- 5-bodové pásy na zaistenie pred vypadnutím

- Odnímateľné čalúnenie, ľahká údržba

- Látkový kôš pod stoličkou na odkladanie príslušných drobných potrieb

- Možnosť upraviť stoličku na nízku stoličku odstránením spodnej časti nôh

Názov Položky:  2. Detská jedálenská stolička

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Množstvo

Presne: 2

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: Veľkosť sedadla

Hodnota/Charakteristika: cca 29 x 28 x 37 cm  ± 10%

Funkcie:

- Drevená záhradná zostava 4-miestna 3-dielna (napr. referenčný model Wien)

- Zostava je zložená z 1 ks stola a 2 ks lavíc

Názov Položky:  3. Záhradná zostava

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Množstvo

Presne: 2

Jednotka: zostava

- Technicke Vlastnosti: Rozmery stola

Hodnota/Charakteristika: cca 150 x 70 x 74 cm (dxšxv)  ± 10%

Doplňujúce informácie

1. V cene celkom musia byť zahrnuté všetky náklady na riadne plnenie Kúpnej zmluvy ako napr. balné, doprava. Miestom dodania sú účelové zariadenia Úradu vlády Slovenskej republiky na adresách: 1x postieľka a 1x stolička ÚZ Limbora, Ulica Móriho 16, 059 85 Štrbské Pleso, 1x postieľka a 1x stolička ÚZ Bystrica, Komenského 22, 974 00 Banská Bystrica, 2x Záhradný set – ÚZ Ždiar, Ždiar 457, 059 55 Ždiar.

2. Dodávateľ elektronicky predloží do dvoch pracovných dní odo dňa nadobudnutia účinnosti Kúpnej zmluvy rozpis položiek tovaru v zložení: názov tovaru, technická špecifikácia tovaru na posúdenie splnenia požiadaviek na predmet zákazky, fotografie tovaru, cena jednotlivého tovaru za ks bez DPH, cena jednotlivého tovaru v požadovanom množstve bez DPH, cena celkom bez DPH, cena celkom s DPH.

3. Odberateľ požaduje dodanie najneskôr do 31.07.2024.

4. Dodaný tovar musí byť nový, nepoužitý, nepoškodený, v bezchybnom stave, nevystavovaný, s požadovanými vlastnosťami, s príslušnou dokumentáciou (montážny/záručný list a pod.) v slovenskom alebo českom jazyku.

5. Objednávateľ na každom odbernom mieste je pri prevzatí tovaru povinný prekontrolovať jeho úplnosť, kompletnosť a svojim podpisom na dodacom liste/preberacom protokole túto skutočnosť potvrdiť. V prípade akýchkoľvek vád tovaru, resp. nesúladu dodávky s údajmi na dodacom liste/preberacom protokole, je Objednávateľ povinný túto skutočnosť ihneď u Dodávateľa reklamovať a uviesť nedostatky na dodacom liste/preberacom protokole. Objednávateľ si vyhradzuje právo neodobrať tovar, ktorý nebude v požadovanej kvalite podľa technickej špecifikácie predmetu zákazky.

6. Pokiaľ z opisu predmetu zákazky vyplýva priame alebo nepriame označenie konkrétneho výrobku alebo výrobcu, Objednávateľ v takomto prípade pripustí ekvivalentné plnenie, ktoré bude spĺňať minimálne alebo vyššie požiadavky Objednávateľa.

7. Dodávateľ je povinný oznámiť dodanie predmetu zákazky kontaktnej osobe Objednávateľa minimálne 1 pracovný deň pred jej dodaním. Preberanie tovaru sa uskutoční za prítomnosti povereného zástupcu Objednávateľa. Kontaktné osoby Objednávateľa potvrdia prevzatie predmetu zákazky svojim podpisom, prípadne pečiatkou na dodacom liste/preberacom protokole Dodávateľa. Telefonický kontakt na správcov účelových zariadení ÚV SR poskytne Objednávateľ do dvoch pracovných dní od účinnosti Kúpnej zmluvy.

8. Dodávateľ dodá predmet zákazky v pracovnej dobe Objednávateľa, t. j. počas pracovných dní od 8:30 hod. do 14:30 hod.

9. Platba sa uskutoční po dodaní a prevzatí tovaru na základe vystavenej faktúry, ktorej súčasťou je dodací list/preberací protokol potvrdený Objednávateľom. Faktúra musí obsahovať všetky náležitosti v zmysle zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Ak faktúra nebude obsahovať náležitosti daňového dokladu, alebo ak nebude po stránke vecnej alebo formálnej správne vystavená, Objednávateľ ju vráti Dodávateľovi na doplnenie alebo prepracovanie a nová lehota splatnosti začne plynúť dňom doručenia správne vyplnenej alebo prepracovanej faktúry Objednávateľov.

10. Objednávateľ neposkytuje preddavky ani zálohy, platba bude realizovaná bezhotovostným prevodom na účet Dodávateľa uvedený v Kúpnej zmluve. Objednávateľ uhradí Dodávateľovi cenu uvedenú vo faktúre s DPH najneskôr do 30 dní odo dňa jej doručenia Objednávateľovi. Dňom splnenia povinnosti úhrady faktúry je deň odpísania finančných prostriedkov z účtu Objednávateľa na účet Dodávateľa.

11. Dodávateľ sa zaväzuje pri plnení tejto Kúpnej zmluvy dodržiavať zákazy a obmedzenie uplatňované v Slovenskej republike a v Európskej únii podľa zákona č. 289/2016 Z. z. o vykonávaní medzinárodných sankcií a o doplnení zákona č. 566/2001 Z. z. o cenných papieroch a investičných službách a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákon o cenných papieroch) v znení neskorších predpisov.

12. Dodávateľ sa zaväzuje, že ak poruší svoje povinnosti podľa predchádzajúceho bodu, alebo ak poruší a/alebo obíde medzinárodné sankcie (https://www.mzv.sk/diplomacia/temy/medzinarodne-sankcie), Objednávateľ je v takom prípade oprávnený odstúpiť od Kúpnej zmluvy.

13. V prípade zmeny obchodného mena, názvu, sídla, právnej formy, štatutárnych orgánov alebo i spôsobu ich konania za zmluvnú stranu, bankového spojenia a čísla účtu, oznámi zmluvná strana, ktorej sa niektorá z uvedených zmien týka, písomnou formou túto skutočnosť druhej zmluvnej strane, a to bez zbytočného odkladu, inak povinná zmluvná strana zodpovedá za všetky prípadné škody.

14. Práva a povinnosti neupravené touto zmluvou sa riadia Obchodnými podmienkami elektronickej platformy a príslušnými právnymi predpismi.

15. Pri plnení tejto Kúpnej zmluvy sa Dodávateľ zaväzuje dodržiavať právnej predpisy vzťahujúce sa ku korupcii a korupčného správaniu. Dodávateľ podpisom tejto Kúpnej zmluvy vyhlasuje, že bol oboznámený s Protikorupčnom politikou Úradu vlády Slovenskej republiky, (zverejnená na webovom sídle Úradu vlády Slovenskej republiky: https://www.bojprotikorupcii.gov.sk/data/files/7521_7521_protikorupcna-politika-uvsr.pdf), jej obsahu porozumel a zaväzuje sa ju rešpektovať.

16. V prípade, keď sa preukáže, že Dodávateľ sa priamo alebo cez sprostredkovateľa podieľal na korupcii alebo inej protizákonnej činnosti v súvislosti s uzavretím alebo plnením tejto Kúpnej zmluvy, Objednávateľ je oprávnený aj bez predchádzajúceho upozornenia odstúpiť od tejto Kúpnej zmluvy s okamžitou platnosťou bez toho, aby Dodávateľovi vznikol akýkoľvek nárok zo zodpovednosti za odstúpenie od tejto Kúpnej zmluvy, ak nebolo dohodnuté inak. Dodávateľ sa zaväzuje, že v takom prípade odškodní Objednávateľa v maximálnom možnom rozsahu alebo nahradí vzniknuté náklady.

17. V prípade porušenia povinnosti Dodávateľa dodať celé plnenie riadne a včas podľa Zmluvy, je Objednávateľ oprávnený požadovať od Dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,05 % ceny plnenia denne. V prípade ak bolo dohodnuté poskytnutie plnenia v ucelených častiach a Dodávateľ poruší svoju povinnosť dodať, poskytnúť alebo vykonať ucelenú časť plnenia riadne a včas podľa Zmluvy, je Objednávateľ oprávnený požadovať od Dodávateľa zaplatenie zmluvnej pokuty vo výške 0,05 % ceny pripadajúcej na príslušnú ucelenú časť plnenia, ktorej sa takéto porušenie týka denne.

18. Objednávateľ je oprávnený od Kúpnej zmluvy odstúpiť aj v prípade, ak Dodávateľ vyhlási, že svoj záväzok nesplní a nedodá tovar a to aj bez poskytnutia dodatočnej primeranej lehoty na plnenie alebo pred uplynutím lehoty na plnenie.