Vyhlásené obstarávanie

Nákup pohonných hmôt a prevádzkových kvapalín


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
12 898 747,08
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09130000-9
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Áno
Postup:
Verejná súťaž
Dátum vyhlásenia:
3. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
29. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
29. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miesto online sprístupnenia ponúk je na webovej adrese: https://josephine.proebiz.com/sk/tender/57630/summary. Informácie o oprávnených osobách a otváraní ponúk: Online sprístupnenia ponúk sa môže zúčastniť iba uchádzač, ktorého ponuka bola predložená v lehote na predkladanie ponúk. Pri online sprístupnení budú zverejnené informácie v zmysle ZVO. Všetky prístupy do tohto online prostredia zo strany uchádzačov budú v systéme JOSEPHINE logovať a budú súčasťou protokolov v danom obstarávaní.
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Ekonomické a finančné postavenie

Názov podmienky účasti:

Popis podmienky účasti:

Použitie podmienky účasti:

Neuplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. a) ZVO

Popis podmienky účasti:

Zoznam dodávok tovaru rovnakého charakteru ako je predmet zákazky t. j. pohonných hmôt a prevádzkových kvapalín, realizovaných za predchádzajúce tri roky t.j. od vyhlásenia verejného obstarávania (ďalej len „rozhodné obdobie“) s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa ZVO. III.1.3) Technická spôsobilosť alebo odborná spôsobilosť, bod 1: Pre účely splnenia tejto podmienky musí uchádzač predložiť zoznam dodávok tovaru, ktorým preukáže, že v rozhodnom období dodal tovar rovnakého charakteru a zložitosti ako je predmet zákazky: 1. dodávka motorovej nafty podľa STN EN 590+A1 (prípadne podľa STN EN 590 v čase jej platnosti) v celkovom súhrne bola minimálne vo výške 4 900 000,00 EUR bez DPH 2. dodávka benzínu podľa STN EN 228+A1 (prípadne podľa STN EN 288 v čase jej platnosti) v celkovom súhrne bola minimálne vo výške 185 000,- EUR bez DPH 3. dodávka redukčného činidlo podľa ISO 22241-1 v celkom súhrne bola minimálne vo výške 29 000,00 EUR bez DPH V prípade dodaného tovaru, ktorého začiatok alebo koniec nespadá do rozhodného obdobia, bude uchádzačovi započítaná pre splnenie podmienky podľa bodu 1. len výška nákladov dodaného tovaru spadajúceho do rozhodného obdobia. V zozname dodaného tovaru uchádzač uvedie názov/obchodné meno zmluvného partnera, adresu jeho sídla/miesta podnikania, názov dodaného tovaru, jeho stručný opis, cenu a údaje na kontaktnú osobu zmluvného partnera (odberateľa), ktorému tovar dodal. V prípade dokladov, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro, je potrebné na prepočítanie tejto meny na euro použiť kurz Európskej centrálnej banky (ECB), resp. kurz Národnej banky Slovenska, ak ECB nestanovuje daný kurz, aktuálny v posledný deň príslušného kalendárneho roku, v ktorom došlo ku skutočnosti, rozhodujúcej pre preukázanie splnenia predmetnej podmienky účasti, t. j. v ktorom sa referencia realizovala. Doklady, ktorými uchádzač preukazuje splnenie podmienok účasti, ktoré sú vyjadrené v inej mene ako Euro, uchádzač predloží v pôvodnej mene a v mene Euro, s uvedením hodnoty kurzu, na základe ktorého došlo k ním vykonanému prepočtu.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. m) bod 2 ZVO

Popis podmienky účasti:

Certifikáty alebo potvrdenia s jasne identifikovanými odkazmi na technické špecifikácie alebo technické normy vzťahujúce sa na tovar, vydanými orgánmi kontroly kvality alebo určenými orgánmi s právomocou posudzovať zhodu. III.1.3) Technická a odborná spôsobilosť, bod 2: Uchádzač predloží na požadované tovary certifikáty vydané výrobcom a vyhlásenia o zhode s platnými technickými špecifikáciami výrobcu (Nafta motorová STN EN 590+A1, benzín STN EN 228+A1, redukčné činidlo ISO 22241-1). Certifikáty a vyhlásenie o zhode musia byť v súlade s normami STN EN platnými v čase predkladanie ponúk. Verejný obstarávateľ príjme aj iný obsahom a rozsahom rovnocenný doklad vydaný príslušnou inštitúciou v inom členskom štáte Európskej únie v slovenskom alebo českom jazyku, predložený uchádzačom preukazujúci požadovanú skutočnosť. Ak uchádzač preukazuje technickú spôsobilosť alebo odbornú spôsobilosť v zmysle § 34 ods. 3 ZVO, preukazuje túto skutočnosť písomnou zmluvou, uzavretou s osobou, ktorej technickými a odbornými kapacitami mieni preukázať svoju technickú spôsobilosť, z ktorej musí vyplývať záväzok osoby, že poskytne svoje kapacity počas celého trvania zmluvného vzťahu a zároveň musí spĺňať všetky ostatné požiadavky uvedené v ustanovení § 34 ods. 3 ZVO. Skupina dodávateľov preukazuje splnenie podmienok účasti týkajúcich sa technickej spôsobilosti alebo odbornej spôsobilosti spoločne. Hospodársky subjekt môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti JED-om podľa § 39 ZVO. Uchádzač vyplní časti I. až III. JED-u a môže vyplniť len oddiel alpha: GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED-u bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED-u.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Jediným kritériom na vyhodnotenie ponúk uchádzačov je najnižšia cena za celý predmet zákazky v eurách bez DPH.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je nákup a dodanie motorovej nafty, automobilového benzínu a redukčného činidla podľa špecifikácie uvedenej v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov pre strediská správy a údržby diaľnic (ďalej len „SSÚD“), strediská správy a údržby rýchlostných ciest (ďalej len „SSÚR“) a strediská špecializovaných činností (ďalej len „SŠČ“) v správe NDS, a.s. Predmet zákazky je podrobne vymedzený v časti B.1 Opis predmetu zákazky týchto SP.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.