Vyhlásené obstarávanie

Revitalizácia komunikačných rehabilitačných interiérov na nácvik chôdze


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Národné rehabilitačné centrum
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
832 139,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45215140-0
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
3. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
31. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
31. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Prostredníctvom elektronickej platformy verejného obstarávania IS EVO
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Neuvedené

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. b) zákona o verejnom obstarávaní – zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od zverejnenia Výzvy na predkladanie ponúk

Popis podmienky účasti:

Zoznam stavebných prác uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od zverejnenia Výzvy na predkladanie ponúk s uvedením cien, miest a lehôt uskutočnenia stavebných prác; zoznam musí byť doplnený potvrdením o uspokojivom vykonaní stavebným prác a zhodnotení uskutočnených stavebných prác podľa obchodných podmienok, ak odberateľom • bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dokladom je referencia, • bola iná osoba ako verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona, dôkaz o plnení potvrdí odberateľ; ak také potvrdenie uchádzač alebo záujemca nemá k dispozícii, vyhlásením uchádzača alebo záujemcu o ich uskutočnení, doplneným dokladom, preukazujúcim ich uskutočnenie alebo zmluvný vzťah, na základe ktorého boli uskutočnené. Minimálna požadovaná úroveň štandardov k podmienke účasti podľa § 34 ods. 1 písm. b) ZVO: Uchádzač predloží zoznam stavebných prác rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky uskutočnených za predchádzajúcich päť rokov od zverejnenia Výzvy na predkladanie ponúk. Zoznam stavebných prác má obsahovať stavby, ktorých predmetom bola výstavba alebo rekonštrukcia: • pozemné stavby, minimálne jedna zákazka vo finančnom objeme min. 700.000,- Eur bez DPH. V prípade, ak uchádzač predkladá zmluvu, ktorej realizácia presahuje stanovené obdobie rokov, t.j. realizácia danej stavby (zmluvy) začala pred piatimi rokmi od zverejnenia Výzvy na predkladanie ponúk, aebo nebola skončená do zverejnenia Výzvy na predkladanie ponúk, uchádzač v zozname uvedie zvlášť rozpočtový náklad iba za tú časť stavebných prác, ktorá bola realizovaná v požadovanom období. V prípade, ak stavebné práce realizoval záujemca ako člen združenia alebo ako subdodávateľ, vyčísli a započíta iba finančným objem, realizovaný ním samotným. Zoznam stavebných prác má obsahovať: a) identifikáciu odberateľa/objednávateľa (obchodné meno a adresa), b) názov a stručný opis predmetu zmluvy, z ktorého bude možné posúdiť splnenie podmienky účasti, c) zmluvnú cenu za uskutočnenie celej zákazky a skutočne vyfakturovanú cenu zákazky v Eur bez DPH (v prípade rozdielu medzi zmluvnou a vyfakturovanou cenou sa uvedie dôvod rozdielu). Ak v rámci daného projektu boli vykonávané rôzne stavebné činnosti, uchádzač uvedie hodnotou stavebných prác v Eur bez DPH za tú časť projektu, ktorú daným projektom preukazuje (realizáciu vodovodnej siete alebo kanalizačnej siete alebo komunikácií), d) zmluvný termín a skutočný termín uskutočnenia zákazky (v prípade rozdielu uviesť dôvod), e) potvrdenie o uspokojivom vykonaní stavebným prác odberateľom, f) meno, funkcia a kontakt na osobou odberateľa, u ktorej si bude možné uvedené údaje overiť.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

podľa § 34 ods. 1 písm. g) zákona o verejnom obstarávaní – údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii osôb určených na plnenie zmluvy alebo riadiacich zamestnancov.

Popis podmienky účasti:

Uchádzač predloží údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácii riadiacich zamestnancov, osobitne osôb zodpovedných za dodanie zákazky. Požiadavky na odbornú spôsobilosť, vzdelanie a prax za kľúčových odborníkov uchádzač preukáže: a) predložením profesijného životopisu, b) predložením Osvedčenia s požadovaným odborným zameraním alebo ekvivalentného dokladu, ak sa vyžaduje, c) predložením zoznamu projektov uskutočnených kľúčovým odborníkom. Uchádzač preukáže odbornú úroveň personálneho zabezpečenia plnenia predmetu zákazky prostredníctvom kľúčového odborníka: Kľúčový odborník 1 – stavbyvedúci – 1 osoba Minimálne požiadavky: • musí byť odbornú prax s výkonom činnosti stavbyvedúceho minimálne 3 roky (po vydaní Osvedčenia SKSI alebo ekvivalentného dokladu), • musí byť držiteľom Osvedčenia o vykonaní skúšky odbornej spôsobilosti vydaného Slovenskou komorou stavebných inžinierov v zmysle zákona SNR č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinieroch v znení neskorších predpisov pre výkon činnosti stavbyvedúci s odborným zameraním na pozemné stavby alebo ekvivalentného dokladu, • musí preukázať účasť vo funkcii stavbyvedúceho (po vydaní Osvedčenia SKSI alebo ekvivalentného dokladu) na realizácii minimálne 3 stavieb v pozemnom staviteľstve v hodnote min. 700.000,- Eur bez DPH kumulatívne.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Uchádzačom navrhovaná zmluvná cena za predmet zákazky (jediné kritérium vyhodnotenia ponúk), uvedená v jeho ponuke, bude vyjadrená v Eur. Navrhovaná cena musí vyjadrovať cenu za predmet zákazky v súlade so Zväzkom 3, Opis predmetu zákazky, vrátane jeho príloh Projektovej dokumentácie a Výkazu výmer. Uchádzač musí vo výkaze výmer (zadaní) uviesť jednotkovú aj celkovú cenu, ako súčin jednotkovej ceny a požadovaného množstvo príslušnej položky (výmeru). Uchádzač nesmie meniť merné jednotky položiek ani ich štruktúru, s výnimkou procesu vysvetľovania súťažných podkladov, pokiaľ tak určí verejný obstarávateľ, resp. revíznych postupov. Cena v cenovej ponuke je konečná, t. j. neobsahuje žiadne ďalšie poplatky.

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je revitalizácia rehabilitačných komunikačných priestorov na nácvik chôdze pacientov v rehabilitačnom komplexe NRC Kováčová. Revitalizácia pozostáva z komplexnej rekonštrukcie podláh a podlahových krytín, povrchovej úpravy stien, ochranných prvkov stien a madiel, výmeny deliacich stien s automatickými dverami. Účelom rekonštrukcie je dosiahnutie maximálnej bezbariérovosti, bezpečnosti a svetelného komfortu imobilných pacientov a zdravotníckeho personálu.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.