Vyhlásené obstarávanie

Služby technika požiarnej ochrany a preventívne a ochranné služby v zmysle zákona o BOZP


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Nemocnica s poliklinikou Považská Bystrica
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
5 880,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
71317210-8
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
12. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Služby technika požiarnej ochrany a preventívne a ochranné služby v zmysle zákona o BOZP

Opis obstarávania

Funkcie:

- Komplexný výkon technika požiarnej ochrany, poradenskej činnosti, výkon výchovy a vzdelávania v súlade so zákonom č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov a zákonom č. 129/2015 Z.z. , č. 177/2018 Z.z. a č. 73/2020 Z.z., ktorými sa mení a dopĺňa zákon č. 314/2001 Z.z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony (ďalej len "OPP") pre osoby objednávateľa v sídle objednávateľa.

- Komplexné zabezpečovanie odborných prác, poradenskej činnosti, výkon výchovy a vzdelávania v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci (ďalej ako "BOZP") v súlade so zákonom č. 124/2006 Z. z. o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov pre osoby objednávateľa v sídle objednávateľa.

Názov Položky:  1. Služby technika požiarnej ochrany a preventívne a ochranné služby v zmysle zákona o BOZP

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: K pol.č.1 - Komplexný výkon technika požiarnej ochrany, poradenskej činnosti, výkon výchovy a vzdelávania v súlade so zákonom č. 314/2001 Z. z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov a zákonom č. 129/2015 Z.z. , č. 177/2018 Z.z. a č. 73/2020 Z.z, ktorými sa mení a dopĺňa zákon č. 314/2001 Z.z. o ochrane pred požiarmi v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia a dopĺňajú niektoré zákony  (ďalej len "OPP") pre osoby objednávateľa v sídle objednávateľa v rozsahu:

Hodnota/Charakteristika: ----------------

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia. Miestom výkonu poskytovania služby je pracovisko objednávateľa, ktorý má sídlo v Považskej Bystrici. Počet zamestnancov objednávateľa - 981 (stav k 30.6.2022).

Dodávateľ je povinný objednávateľovi predložiť do 3 pracovných dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy oprávnenia k výkonu činnosti technika OPP, právoplatné oprávnenia na poskytovanie bezpečnostnotechnickej služby resp. platné osvedčenie autorizovaného bezpečnostného technika, vrátane aktualizačných odborných príprav.

Dodávateľ je povinný do 3 pracovných dní od nadobudnutia účinnosti zmluvy kontaktnej osobe objednávateľa písomne oznámiť identifikačné údaje o osobe zodpovednej za riadne poskytovanie predmetu zmluvy.

Zmluvnú cenu za poskytovanie služieb opísaných vyššie bude dodávateľ faktúrovať objednávateľovi pravidelnými mesačnými poplatkami vo výške 1/24 celkovej ceny predmetu zmluvy. Faktúra bude vystavená vždy najneskôr k 15. dňu nasledujúceho kalendárneho mesiaca.

Faktúra musí obsahovať odvolanie na číslo zmluvy EKS. Lehota splatnosti faktúr je 60 dní odo dňa doručenia vecne a formálne správne vystavenej faktúry objednávateľovi.

Objednávateľ sa zaväzuje odovzdať poskytovateľovi všetky informácie a údaje a doklady potrebné na plnenie úloh vyplývajúcich zo špecifikácie predmetu zmluvy. Objednávateľ umožní poskytovateľovi vstup do všetkých priestorov vo vlastníctve a v prenájme.

Objednávateľ oznámi dodávateľovi termín každej kontroly vykonávanej oprávnenými orgánmi v oblasti BOZP najmenej 1 pracovný deň pred jej začatím. Dodávateľ je povinný zabezpečiť svoju účasť pri každej kontrole a pri prerokovaní zápisnice z kontroly. V prípade, že z objektívnych príčin nie je objednávateľ schopný dodržať opísanú lehotu na oznámenie, dodávateľ zabezpečí svoju účasť primerane okolnostiam.

Objednávateľ oznámi dodávateľovi termín každej kontroly vykonávanej oprávnenými orgánmi v oblasti PO najmenej  1 pracovný deň pred jej začatím. Dodávateľ je povinný zabezpečiť svoju účasť pri každej kontrole a pri prerokovaní zápisnice z kontroly. V prípade, že z objektívnych príčin nie je objednávateľ schopný dodržať opísanú lehotu na oznámenie, dodávateľ zabezpečí svoju účasť primerane okolnostiam.

Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa uvedenej v Opisnom formulári sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok.

Zmluva môže zaniknúť okrem riadneho splnenia všetkých práv a povinností zmluvných strán z nej vyplývajúcich, na základe dohody zmluvných strán alebo spôsobmi uvedenými v zákone a v zmysle platných obchodných podmienok Elektronického trhoviska.

Dodávateľ je oprávnený postúpiť svoje pohľadávky voči objednávateľovi vzniknuté z tejto zmluvy, podľa § 524 a nasl. Zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,Občiansky zákonník“), výlučne iba s predchádzajúcim písomným súhlasom objednávateľa. Zároveň sa zmluvné strany dohodli, že právny úkon dodávateľa, ktorým budú jeho pohľadávky voči objednávateľovi postúpené v rozpore s dohodou podľa predchádzajúcej vety, považovaný podľa § 39 Občianskeho zákonníka za absolútne neplatný.

Súhlas objednávateľa podľa dvoch predchádzajúcich viet je platný len za podmienky, že bol na takýto právny úkon udelený predchádzajúci písomný súhlas Trenčianskeho samosprávneho kraja.

Predávajúci/Dodávateľ sa zväzuje, že nepožiada tretiu osobu o plnenie za dodanie predmetu zmluvy za Kupujúceho/Odberateľa a v prípade, ak prijme plnenie za dodanie predmetu zmluvy od tretej osoby odlišnej od kupujúceho, takéto plnenie odmietne a bezodkladne ho vráti tretej osobe, pokiaľ nie je medzi zmluvnými stranami dohodnuté inak. V prípade nesplnenia predmetného záväzku vzniká kupujúcemu voči predávajúcemu nárok na nárok na náhradu škody vo výške takto požiadaného, resp. prijatého plnenia.