Vyhlásené obstarávanie

Nápojové poukážky


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Správa ciest Košického samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 413,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
30199750-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
12. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
17. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
17. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Nákup nápojových poukážok určených na zabezpečenie pitného režimu zamestnancom počas zvýšenej záťaže teplom pri práci, prostredníctvom ktorých si zamestnanec zaobstará tekutiny na doplnenie straty tekutín a minerálnych látok v zmysle Organizačnej smernice č. 20 Správy ciest KSK o ochrane zdravia pred záťažou teplom a chladom pri práci.

- Dodanie predmetu zákazky vrátane dopravy do miest plnenia.

Názov Položky:  1. Nápojové poukážky

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: 1. Nominálna hodnota jednej poukážky

Presne: 0,50

Jednotka: €

- Technicke Vlastnosti: 1. Poukážka musí obsahovať: názov a logo dodávateľa

Hodnota/Charakteristika: áno

Doplňujúce informácie

1. Rámcová dohoda sa uzatvára na dobu určitú a to do 31.12.2024 od momentu uzavretia dohody.

2. Miesto dodania: podľa požiadavky (čiastkovej objednávky) na jednotlivé strediská v Košickom regióne, ktoré má v svojej správe Správa ciest KSK.

3. Dodávateľ musí spĺňať podmienky podľa § 32 ods. 1 písm. e) a f) zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „ZVO“) k momentu uzavretia dohody ako aj počas celej doby jej platnosti.

4. Požadované doklady preukazujúce splnenie osobitných požiadaviek na predmet zákazky:

4a) požaduje sa predložiť  podrobný rozpis položky v zmysle prílohy č. 1. Podrobný rozpis položky, ktorý musí byť potvrdený dodávateľom (pečiatka a podpis osoby oprávnenej konať v mene dodávateľa),

4b) zoznam prevádzok akceptujúcich poukážky v Košickom samosprávnom kraji, v členení podľa okresov.

5. Doklady preukazujúce splnenie osobitných požiadaviek na predmet zákazky uchádzač predloží:

- elektronicky, t. j. prostredníctvom e-mailu na e-mailovú adresu uvedenú v notifikačnej e-mailovej správe "Výsledok výberového konania", ktorým systém EKS informuje dodávateľa o výsledku výberového konania,

- s predmetom e-mailovej správy "DOKLADY - Nápojové poukážky"

- vo forme farebne naskenovaného originálu vo formáte .pdf, .jpg,

- najneskôr do 3 pracovných dní odo dňa uzatvorenia rámcovej dohody prostredníctvom systému EKS.

6. Dodávateľ sa zaväzuje dodať predmet plnenia riadne, včas, bez akýchkoľvek vád alebo tiarch, vo vlastnom mene, na vlastnú zodpovednosť  a v množstve a kvalite podľa podmienok dohodnutých v OPET-e, v dohode a príslušnej čiastkovej objednávke.

7a) Dodávateľ sa zaväzuje, že predmet plnenia podľa tejto dohody vykoná s prihliadnutím na požadovaný rozsah, podmienky a požiadavky objednávateľa uvedené v tejto dohode a to riadne, včas a bez vád.

7b) Dodávateľ súčasne prehlasuje, že mu je zrejmý rozsah a povaha jeho záväzkov v zmysle tejto dohody, pričom berie na vedomie, že objednávanie predmetu plnenia je právom objednávateľa, nie jeho povinnosťou. Uvedenie predpokladaného množstva predmetu plnenia v tejto rámcovej dohode nezaväzuje objednávateľa na jeho odobratie v predpokladanom množstve, ani k žiadnym pravidelným odberom, a ani nezakladá ďalšie práva dodávateľa vrátane práva na náhradu škody voči objednávateľovi z titulu ušlého zisku v prípade, ak tento nedodrží predpokladané množstvá v zmysle tejto dohody.

8a) Celkové množstvo predmetu zákazky je len predpokladané, orientačné. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo objednávať tovar podľa potreby stredísk Správy ciest KSK, na základe čiastkových objednávok počas trvania rámcovej dohody.

8b) Konkrétne čiastkové objednávky budú špecifikované v písomnej forme (e-mail) oprávnenými zamestnancami zmluvných strán na základe prevádzkových potrieb verejného obstarávateľa, kde sa bližšie uvedenie miesto plnenia a množstvo.

Oprávnený zamestnanec objednávateľa z každého strediska (miesta plnenia) vystaví čiastkovú objednávku na základe potreby príslušného strediska Správy ciest KSK.

9. Dodávateľ sa zároveň zaväzuje zabezpečiť pre objednávateľa aj všetky služby súvisiace s dodaním predmetu plnenia na miesto plnenia a s jeho vyložením v mieste plnenia. Všetky takto vzniknuté náklady sú súčasťou ceny predmetu plnenia podľa tejto dohody.

10. Dodávateľ prehlasuje, že v cene sú započítané všetky náklady spojené s dodaním tovaru (obstarávacie náklady, náklady na tlač, manipulačný poplatok, balné, výška provízie, výška zľavy z nominálnej hodnoty), jeho naloženie, vyloženie, doručenia/dopravy, ako aj všetky ostatné náklady spojené s plnením predmetu plnenia dodávateľom a akékoľvek prípadné ďalšie budúce náklady si nebude u objednávateľa uplatňovať, nemá nárok na zvýšenie dojednaných cien a je povinný dodať tovar podľa tejto dohody a vystavenej objednávky riadne a včas.

11. Ak dodávateľ je platiteľom dane z pridanej hodnoty (ďalej len „DPH“), navrhovanú celkovú zmluvnú cenu uvedie v zložení: - navrhovaná celková zmluvná cena v EUR bez DPH, - sadzba DPH a výška DPH v EUR, - navrhovaná celková zmluvná cena v EUR vrátane DPH. Ak dodávateľ nie je platiteľom DPH, uvedie navrhovanú celkovú zmluvnú cenu s DPH a na skutočnosť, že nie je platiteľom DPH, upozorní v ponuke (Rozpise celkovej ceny).

12. K cene bude dodávateľ fakturovať DPH v zmysle platných právnych predpisov v čase fakturácie. V prípade, ak dodávateľ ku dňu uzatvorenia zmluvy nie je platcom DPH, avšak po uzatvorení dohody sa ním stane, nemá nárok na zvýšenie ceny o hodnotu DPH.

13. Lehota dodania tovaru:

13a.) dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar najneskôr do 5 .(piatich) pracovných dní odo dňa doručenia písomnej objednávky dodávateľovi,

13b.) v prípade emailovej komunikácie sa za deň doručenia objednávky považuje deň prijatia e-mailu od odosielajúcej zmluvnej strany,

13c.) nedodržanie tohto termínu považuje objednávateľ za podstatné porušenie dohody,

13d.) Dodávateľ sa zaväzuje dodávať predmet plnenia v pracovných dňoch, pondelok - piatok od 7.00 hod. do 15.00 hod. Ďalej sa zaväzuje, že oznámi kontaktnej osobe objednávateľa uvedenej na objednávke telefonicky alebo formou elektronickej pošty (e-mail) predpokladaný čas doručenia minimálne 1 pracovný deň vopred.

14. Objednávateľ sa zaväzuje, že reklamáciu prípadných vád tovaru uplatní bezodkladne po ich zistení, pričom oznámenie vád (reklamácia) musí byť vykonané písomne. Za písomnú formu sa považuje aj forma elektronickej pošty (e-mail). Reklamáciu možno uplatniť aj telefonicky, v takomto prípade reklamáciu uplatní objednávateľ písomne najbližší nasledujúci pracovný deň.

15. Dodávateľ sa zaväzuje reklamáciu vybaviť riadne a včas podľa tejto dohody, najneskôr však do 10 (desiatich) dní od nahlásenia reklamácie, pričom v prípade neuznania reklamovanej vady je dodávateľ povinný objednávateľovi oznámiť odmietnutie uznania vady v uvedenej 10-dňovej lehote. Pri uplatnení reklamácie je dodávateľ povinný reklamovaný tovar prevziať v mieste dodania na vlastné náklady.  Nedodržanie tejto povinnosti považujú zmluvné strany za podstatné porušenie dohody s právom objednávateľa od tejto dohody odstúpiť.

16. Objednávateľ si vyhradzuje právo prípadne zamestnancom nevydané poukážky vrátiť spätne dodávateľovi do 31.12.2024 bez sankčných poplatkov, čo prebehne vrátením finančnej čiastky rovnajúcej sa hodnote vrátených poukážok. V prípade vrátenia poukážok podľa tohto bodu zmluvy sa dodávateľ zaväzuje vrátiť finančné prostriedky zodpovedajúce hodnote vrátených poukážok do 30 dní odo dňa ich vrátenia na účet objednávateľa.

17. Objednávateľ považuje za podstatné porušenie dohody a dôvod na odstúpenie od dohody:

17a.) nedodržanie lehoty dodania poukážok,

17b.) ak je cena fakturovaná v rozpore s podmienkami dohodnutými v tejto dohode,

17c.) nepredloženie požadovaných dokladov preukazujúcich splnenie osobitných požiadaviek na predmet zákazky uvedených v bode 4. Osobitné požiadavky na plnenie

17d.) nesplnenie podmienky podľa § 32 ods.1 písm. e) alebo f) ZVO k momentu uzavretia dohody.

18. Súčasťou rámcovej dohody sú Obchodné podmienky elektronickej platformy v aktuálnom znení.