Vyhlásené obstarávanie

Lieky a liečivá


Toto vyhlásené obstarávanie už má uverejnený výsledok. Nájdete ho nižšie v časti výsledky.

Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Národné rehabilitačné centrum
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
67 255,50
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
33610000-9
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
12. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena s DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Výsledky

Lieky a liečivá

Opis obstarávania

Funkcie:

Názov Položky:  1. Lieky a liečivá

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: 1. A02BC01, Omeprazol, 20 mg, tbl, po

Maximum: 3960

Jednotka: tbl

Doplňujúce informácie

Vrátane dopravy na miesto plnenia.

Vrátane služieb spojených s vyložením tovaru v mieste plnenia.

Objednávateľ požaduje do 5 dní odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy, ktorá bude mať charakter Rámcovej zmluvy predložiť: a) cenník liekov podľa technickej špecifikácie; overenú fotokópiu povolenia na poskytovanie lekárenskej starostlivosti vo verejnej lekárni; overenú fotokópiu povolenia na manipuláciu s omamnými a psychotropnými látkami; čestné vyhlásenie o dodávkach individuálne pripravovaných liečiv; čestné prehlásenie o pravosti produktov.

Pokiaľ by v dôsledku akýchkoľvek zmien po uzatvorení zmluvy bola jednotková zmluvná cena tovaru vyššia ako určujú vyššie uvedené  podmienky, je dodávateľ povinný poskytnúť objednávateľovi tovar za zníženú cenu tak, aby bola v súlade s týmito zmluvnými podmienkami, a to bez potreby osobitného  upozornenia zo strany objednávateľa, či potreby uzatvorenia dodatku k zmluve.

Dodávateľ bude dodávať tovar nový, doposiaľ nepoužitý, v originálnych baleniach.

Ak dodávateľ dodá objednávateľovi tovar iného druhu ako sa vyžaduje v tomto opise a následne doručenom rozpise cien tovaru po položkách po uzavretí zmluvy, poruší tým povinnosť ustanovenú v § 420 Obchodného zákonníka.

Dodávateľ sa zaväzuje dodávať lieky priebežne podľa potrieb  objednávateľa počas  pracovných dní v čase od 8.00 hod do 14.00 hod na základe písomnej objednávky.

Dodávateľ sa zaväzuje v prípade naliehavej potreby objednávateľa, dodať požadované lieky v daný deň.

Dodávateľ sa zaväzuje dodať objednávateľovi lieky ak sa nejedná o naliehavú situáciu v lehote do 24 hodín odo dňa doručenia objednávky.

Dodávateľ sa zaväzuje dodávať tovar objednávateľovi  s dobou exspirácie nie kratšou ako 12 mesiacov odo dňa dodania tovaru. V prípade, že doba exspirácie je kratšia ako 12 mesiacov, dodávateľ sa zaväzuje dodať tovar s minimálnou dobou exspirácie v hodnote 75 % z maximálnej doby exspirácie, ak sa zmluvné strany nedohodnú inak. V prípade dodania liekov s ohrozenou exspiráciou objednávateľ môže odmietnuť prijať takéto lieky, o čom sa vystaví exspiračný list na vrátenie tovaru.

Predložené lieky  sú uvedené v predpokladanom druhu a množstve na obdobie 12 mesiacov. Odberateľ si vyhradzuje právo jednotlivé druhy a množstvo liekov upraviť podľa aktuálnej skladby pacientov.

Zmluva bude uzatvorená ako Rámcová zmluva na dobu určitú - 12  mesiacov odo dňa nadobudnutia účinnosti zmluvy, alebo do vyčerpania celkového finančného objemu v závislosti  od toho, ktorá situácia nastane skôr.

Faktúry za dodávky liekov  budú vystavované priebežne, v zmysle vystavených objednávok a podľa dodania liekov. Splatnosť faktúr je  60 kalendárnych dní od dodania faktúry

Platby budú realizované bezhotovostným prevodom na účet dodávateľa na základe predloženej faktúry.

Ak dodávateľ nebude schopný počas doby platnosti tejto zmluvy (z dôvodu nepriaznivých okolností na strane dodávateľa) dodať časť predmetu zákazky, objednávateľ si vyhradzuje právo zadať danú časť zákazky v zodpovedajúcej kvalite inému dodávateľovi.

V prípade, že sa po uzatvorení tejto zmluvy preukáže, že na relevantnom trhu existuje cena (ďalej tiež ako nižšia cena) za rovnaké alebo porovnateľné plnenie ako je obsiahnuté v tejto zmluve a dodávateľ už preukázateľne v minulosti za takúto nižšiu cenu plnenie poskytol, resp. ešte stále poskytuje, pričom rozdiel medzi nižšou cenou a cenou podľa tejto zmluvy je viac ako 5 % v neprospech ceny podľa tejto zmluvy zaväzuje sa dodávateľ poskytnúť objednávateľovi pre takéto plnenie objednané po preukázaní tejto skutočnosti dodatočnú zľavu vo výške rozdielu medzi ním poskytovanou cenou a nižšou cenou

Dodávateľ ako veriteľ sa zaväzuje, že nepostúpi akúkoľvek svoju pohľadávku zo vzniknutého zmluvného vzťahu tretej osobe bez predchádzajúceho písomného súhlasu dlžníka (objednávateľa ako kupujúceho). Písomný súhlas dlžníka s týmto úkonom je zároveň platný len za podmienky, že bol na tento úkon udelený predchádzajúci písomný súhlas MZ SR. V prípade, že dôjde zo strany veriteľa k porušeniu tejto povinnosti a svoje práva a povinnosti zo zmluvy postúpi tretej osobe, bude toto postúpenie v súlade s § 39 zákona č. 40/1964 Zb. považované za neplatné.

Predávajúcemu vznikne právo na vystavenie faktúry dňom riadneho a včasného dodania tovaru a podpísaním dodacieho listu poverenými zástupcami zmluvných strán. Predávajúci je povinný vystaviť faktúru za dodávku tovaru najneskôr do piateho pracovného dňa v mesiaci, nasledujúceho po dni dodania tovaru.

Nedodržanie ktorejkoľvek podmienky a požiadavky objednávateľa podľa tejto zmluvy bude považované za vážne porušenie zmluvných podmienok s možnosťou vypovedania zmluvy.

Zmluvné vzťahy neupravené touto zmluvou sa budú riadiť ustanoveniami OPET-u, ustanoveniami Obchodného zákonníka a inými právnymi predpismi SR.