Vyhlásené obstarávanie

Nákup zobrazovacích jednotiek


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Národná diaľničná spoločnosť, a.s.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
11 484,63
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
32320000-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
15. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
19. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Predmetom zákazky je zabezpečenie veľkoformátových zobrazovacích jednotiek v rozsahu 17 ks, ktoré budú spĺňať vysoké požiadavky pre rozlíšenie a grafické zobrazenie informácií.

Názov Položky:  1. Farebný videomonitor

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Počet

Presne: 17

Jednotka: ks

- Technicke Vlastnosti: MINIMÁLNA TECHNICKÁ ŠPECIFIKÁCIA:

Doplňujúce informácie

1.3 Osobitné požiadavky na plnenie

Objednávateľ požaduje nové, nepoužité veľkoformátové zobrazovacie jednotky v originálnom balení, vyrobené od výrobcu príslušnej značky.

I.PLNENIE

I.1 Miesto dodania bude upresnené v Objednávkovom formulári.

I.2 Vrátane dopravy a inštalácie na mieste dodania.

I.3 Dodávateľ predloží do 5 (päť) pracovných dní od nadobudnutia účinnosti Zmluvy

               nasledujúce doklady a dokumenty:

a) zoznam, v ktorom uvedie kontaktné údaje osoby (meno, priezvisko, telefón, e-mail). V zozname uvedie, osobu, ktorá je za Dodávateľa oprávnená konať vo veciach plnenia Zmluvy a osoby, ktoré budú vykonávať samotné plnenie.

b) vlastný návrh plnenia a podrobný aktualizovaný rozpočet s uvedením jednotkových cien vychádzajúci z celkovej ceny predmetu Zmluvy podľa funkčnej a technickej špecifikácie, vrátane technických listov preukazujúcich splnenie minimálnych požadovaných parametrov predmetu zákazky, v rozdelení jednotková cena pre danú položku v mene euro bez dane z pridanej hodnoty (ďalej len „DPH“) a v mene euro s DPH. Jednotkové ceny položiek musia byť uvedené maximálne na dve desatinné miesta.

I.4 Tovar musí spĺňať funkčnú a technickú špecifikáciu uvedenú v bode 1.2. Opisného formulára,

resp. Zmluve.

I.5 Objednávateľ nie je povinný prevziať tovar, , ak nespĺňa funkčnú a technickú

               špecifikáciu uvedenú v bode 1.2 Opisného formuláru, resp. Zmluve.

I.6 Dodávateľ je povinný dodať predmet zákazky v zmysle požiadaviek Objednávateľa najneskôr

do 15 (pätnásť) dní odo dňa nadobudnutia účinnosti Zmluvy.

II. CENA

II.1 Cena za predmet zákazky musí byť stanovená v zmysle zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 18/1996 Z. z. o cenách v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o cenách“), vyhlášky Ministerstva financií SR č. 87/1996 Z. z., ktorou sa vykonáva zákon o cenách v znení neskorších predpisov.

II.2 V cene musia byť zahrnuté všetky náklady súvisiace priamo či nepriamo s dodaním predmetu zákazky, vrátane dopravných nákladov a poskytovanie všetkých služieb, ktoré sú predmetom Zmluvy.

II.3 Celková cena v zmysle tejto Zmluvy bude tvorená ako súčet súčinov prijatých jednotkových cien a množstva skutočne dodaného a prevzatého tovaru súčasťou ktorých je odplata za celý predmet zákazky. Uchádzač vyplní všetky jednotkové ceny v EUR bez dane z pridanej hodnoty (ďalej len „DPH“) maximálne na dve desatinné miesta.

II. 4 K cene bude účtovaná DPH v zmysle platných právnych predpisov SR účinných v čase dodania predmetu zákazky.

II. 5 celková cena je konečná a obsahuje všetky náklady Dodávateľa vrátane primeraného zisku.

III. PLATOBNÉ PODMIENKY

III.1 Podkladom pre zaplatenie kúpnej ceny za predmet zákazky bude faktúra vystavená Dodávateľom. Dodávateľovi vznikne právo na vystavenie faktúry dňom riadneho a včasného dodania predmetu zákazky, po podpise Preberacieho protokolu alebo Dodacieho listu poverenými zástupcami oboch zmluvných strán.

III.2 Faktúra musí obsahovať rozpis cien jednotlivých položiek v mene € (euro) bez DPH a v mene € (euro) s DPH v zmysle k Opisného formuláru.

III.3 V prípade, ak je Dodávateľ v postavení zahraničnej osoby, riadi sa zákonom SR č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov.

III.4 Splatnosť faktúry je 30 (tridsať) dní odo dňa doporučeného doručenia faktúry poštou, resp. osobného doručenia do podateľne v sídle Objednávateľa. Faktúra musí obsahovať obligatórne náležitosti podľa § 74 zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov (ďalej len: „Zákon o DPH“).

Faktúra musí obsahovať aj nasledovné údaje: odvolávku na číslo Zmluvy, dodatku, objednávky, popis plnenia v zmysle predmetu Zmluvy, bankové spojenie v zmysle Zmluvy. Ak faktúra nebude obsahovať vyššie uvedené údaje Objednávateľ je oprávnený takúto faktúru vrátiť Dodávateľovi spolu s označením nedostatkov, pre ktoré bola vrátená. V tomto prípade sa plynutie lehoty splatnosti takejto faktúry prerušuje a nová lehota splatnosti začne plynúť dňom nasledujúcim po dni doporučeného doručenia opravenej alebo doplnenej faktúry.

Na účely fakturácie sa za deň dodania predmetu Zmluvy považuje deň podpísania Dodacieho listu alebo Preberacieho protokolu Objednávateľom.

III.5 Dodávateľ je oprávnený fakturovať len skutočne dodaný tovar.

III.6 Objednávateľ uhradí cenu za dodanie predmetu zákazky prostredníctvom bezhotovostného bankového prevodu na číslo účtu uvedené vo faktúre.

IV. ODSTÚPENIE OD ZMLUVY, PODSTATNÉ PORUŠENIE ZMLUVY, ZMLUVNÁ POKUTA

IV.1 Nedodržanie požiadaviek na dodanie tovaru uvedené vo funkčnej a technickej špecifikácii uvedenej v Opisnom formulári, resp. v Zmluve sa považuje za podstatné porušenie Zmluvy.

V. ĎALŚIE USTANOVENIA

V.1 Podmienky neupravené v Zmluve sa spravujú 2. časťou „VŠEOBECNÉ ZMLUVNÉ PODMIENKY“ platných OPEP