Vyhlásené obstarávanie

„Vypracovanie projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie a dokumentácie pre realizáciu stavby k Rekonštrukcii kúpaliska Rosnička vrátane autorského dozoru“


Detaily obstarávania

Zdroj:
Obstarávateľ:
Správa telovýchovných a rekreačných zariadení hl.mesta SR Bratislavy
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
Neuvedená
Mena:
Hlavný CPV kód:
71240000-2
Elektronická aukcia:
Neuvedené
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Iný jednofázový postup
Dátum vyhlásenia:
15. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
1. August 2024
Dátum otvárania ponúk:
1. August 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Sídlo verejného obstarávateľa
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Súťažné podmienky

Typ podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Názov podmienky účasti:

Technická a odborná spôsobilosť

Popis podmienky účasti:

- zoznam dodávok tovaru alebo poskytnutých služieb za predchádzajúcich 5rokov od vyhlásenia verejného obstarávania s uvedením cien, lehôt dodania a odberateľov; dokladom je referencia, ak odberateľom bol verejný obstarávateľ alebo obstarávateľ podľa tohto zákona Minimálna požadovaná úroveň k § 34 ods. 1 písm. a) ZVO: Uchádzač predloženým zoznamom preukáže, že v rozhodnom období 5 rokov od vyhlásenia verejného obstarávania realizoval minimálne 1 poskytnutú službu rovnakého alebo podobného charakteru ako je predmet zákazky. Za služby rovnakého alebo podobného charakteru sa považujú projektové práce na zákazkách podobného charakteru ako v predmete zákazky (projektovanie bazénov a ich technických súčastí). Za rozhodné obdobie sa považuje 5 rokov odo dňa odoslania/doručenia Výzvy uchádzačom. - ak ide o stavebné práce alebo služby, údaje o vzdelaní a odbornej praxi alebo o odbornej kvalifikácií osôb určených na plnenie zmluvy alebo koncesnej zmluvy alebo riadiacich zamestnancov, ak nie sú kritériom na vyhodnotenie ponúk Minimálna požadovaná úroveň k § 34 ods. 1 písm. g) ZVO: Uchádzač predloží doklad o odbornej spôsobilosti (potvrdenie o rozsahu odbornej spôsobilosti) na projektovanie a výkon inžinierskej činnosti s príslušným oprávnením na činnosti na výkon projekčnej činnosti autorizovaný stavebný inžinier vydaného alebo notifikovaného podľa zákona č. 138/1992 Zb. o autorizovaných architektoch a autorizovaných stavebných inžinierov v znení neskorších predpisov alebo iný ekvivalentný doklad schválený SKSI.

Použitie podmienky účasti:

Uplatňuje sa


Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
Cena
  • Najnižšia cena za predmet zákazky v EUR bez DPH

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vytvorenie projektovej dokumentácie k rekonštrukcii kúpaliska Rosnička pre získanie stavebného povolenia s takou podrobnosťou, aby sa dali spočítať odhadované náklady podľa odhadovaného výkazu výmer, zároveň projektovej dokumentácie pre realizáciu stavby s takou podrobnosťou, aby slúžili ako podklad pre verejné obstarávanie na zhotoviteľa diela (vrátane podrobného rozpočtu a VV). Verejný obstarávateľ má primárne záujem získať dokumentáciu pre stavebné povolenie. Dokumentáciu pre realizáciu stavby si objedná podľa svojich rozpočtových možností v čase kedy mu táto potreba vznikne.

Doplňujúce informácie

Vo vestníku neboli nájdené doplňujúce informácie.