Vyhlásené obstarávanie

Oleje a mazacie oleje


Detaily obstarávania

Zdroj:
EKS
Obstarávateľ:
Správa ciest Žilinského samosprávneho kraja
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
3 175,10
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
09211100-2
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Elektronické trhovisko
Dátum vyhlásenia:
19. Júl 2024
Lehota na predkladanie ponúk:
30. Júl 2024
Dátum otvárania ponúk:
30. Júl 2024
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritérium:
  • 100 % Cena bez DPH; výhodnejšia hodnota: Menšia

Opis obstarávania

Funkcie:

- Motorové a hydraulické oleje pre dopravné prostriedky a mechanizmy.

Názov Položky:  1. Oleje a mazacie oleje

Technicke Vlastnosti:

- Technicke Vlastnosti: Motorový olej SAE 10W -40 A3/B4 SN/CF - balenie 50 kg/sud

Presne: 100

Jednotka: kg

- Technicke Vlastnosti: Balenie uvedené  pri jednotlivých položkách

Hodnota/Charakteristika: nevratné obaly

Doplňujúce informácie

Predmet zákazky je potrebné dodať v súlade s príslušnými legislatívnymi  predpismi a  technickými normami.

Vrátane dopravy  na miesto plnenia : Martin a Turčianske Teplice

Dodávateľ do 3 dní od uzatvorenia zmluvy zašle odberateľovi obchodný názov tovaru a jeho technickú špecifikáciu .Zároveň pošle v elektronickej podobe KBÚ pre jednotlivé druhy.

Dodávateľ je povinný predložiť do 3 pracovných dní od uzavretia Zmluvy podrobný aktualizovaný rozpočet s uvedením obchodných názvov, cien (jednotkových, bez DPH, s DPH) jednotlivých tovarov uvedených v technickej špecifikácii.

Dodávateľ  pri stanovení  jednotkovej ceny  za mernú jednotku predmetu zákazky  zahrnie všetky náklady  na dodanie predmetu  zákazky, vrátane dopravy , balného , paliet, vykládky tovaru a všetkých súvisiacich  nákladov  a zohľadní riziká a predvídateľné skutočnosti spojené s plnením predmetu zákazky.

Jednotkové ceny tovaru uvedeného v položkovom zozname dodávateľom sú maximálne a záväzné počas celej platnosti zmluvy.

V prípade  použitia obalových materiálov , paliet , tieto musia byť jednorázové , nevratné , ekologicky zlikvidovateľné.

Požadovaný termín výroby dodávaného tovaru je maximálne 12 mesiacov pred termínom jeho dodávky do miesta plnenia.

Dodávky budú realizované na základe písomných  alebo  emailových  objednávok odberateľa   zaslaných  dodávateľovi s uvedením názvu  tovaru  v zmysle zmluvy , množstvo - /balenie/,  miesta dodania, meno  a  kontakt  zodpovedného pracovníka za prevzatie tovaru.

Tovar musí byť dodaný v originálnych baleniach, musí byť nový, nepoužitý.

Dodávateľ doručí Objednávateľovi na email do 3 dní od uzatvorenia zmluvy: Dodávateľom vystavený list  s kontaktnými údajmi  dodávateľa, ktorý bude obsahovať: meno , priezvisko, pracovnú pozíciu dodávateľom oprávnenej kontaktnej osoby, - číslo telefónu, email, na ktorý je objednávateľ  oprávnený zasielať elektronické objednávky .

Požaduje sa nahlásiť objednávateľovi/kontaktnej osobe deň dodávky aspoň jeden deň vopred.

Požadujeme dodanie zákazky v pracovných dňoch od 7,00 hod. do 13,00 hod.

Tovar bude dodávaný v takom balení, aby bol chránený pred poškodením alebo zničením.

Záruka 24 mesiacov.

V prípade dodania nesprávneho tovaru je možné, aby obstarávateľ takýto tovar neprebral a vrátil ho späť dodávateľovi (bez jeho prevzatia), následne obratom dodávateľ dodá tovar, ktorý je zazmluvnený.

Podkladom pre fakturáciu bude dodací list dodávateľa potvrdený objednávateľom o prevzatí skutočného množstva predmetu zmluvy.

Nesplnenie ktorejkoľvek podmienky alebo požiadavky objednávateľa uvedených v opisnom/objednávkovom formulári sa bude považovať za podstatné porušenie zmluvných podmienok a dáva objednávateľovi právo odstúpiť od zmluvy.

Dodávateľ vyhotoví a zašle faktúru pre objednávateľa samostatne na adresu miesta plnenia na základe objednávky od objednávateľa. Faktúra musí obsahovať jednotkové ceny bez DPH, DPH a celkovú cenu s DPH za jednotlivé položky.

Lehota splatnosti faktúry je 30 kalendárnych dní odo dňa jej riadneho doručenia objednávateľovi .

V prípade nedodržania zmluvného termínu dodávky predmetu tejto zmluvy je kupujúci oprávnený uplatniť si u predávajúceho zmluvnú pokutu vo výške 0,05 % z ceny nedodaného predmetu tejto zmluvy s DPH za každý deň omeškania.

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ a tovar bude do SR prepravený z iného členského štátu EÚ, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..

Ak je Dodávateľ identifikovaný pre DPH v inom členskom štáte EÚ alebo je zahraničnou osobou z tretieho štátu a miesto dodania služby je v SR, tento Dodávateľ nebude pri plnení Zmluvy fakturovať DPH. Vo svojej Kontraktačnej ponuke však musí uviesť príslušnú sadzbu a výšku DPH podľa zákona č. 222/2004 Z.z. a cenu vrátane DPH. Objednávateľ nie je zdaniteľnou osobou a v tomto prípade je/bude registrovaný pre DPH podľa § 7 a/alebo § 7a zákona č. 222/2004 Z.z. a bude povinný odviesť DPH v SR podľa zákona č. 222/2004 Z.z..