Vyhlásené obstarávanie

Obslužná komunikácia v Račkovej doline


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Pozemkové spoločenstvo bývalých urbarialistov obce Pribylina
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
695 724,75
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45233220-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
12. Júl 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
16. August 2017
Dátum otvárania ponúk:
16. August 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2017
Miesto otvárania ponúk:
Ján Velebír - STAVITEĽ Komenského 48 094 31 Hanušovce nad Topľou
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie časti "Ostatné" je neverejné. Na otváraní obálok s ponukami, časti "Kritériá" sa môžu zúčastniť oprávnení uchádzači, ktorí predložili ponuky a ktorých ponuka nebola vylúčená. Na otváraní obálok tejto časti ponúk môže byť uchádzač zastúpený v zmysle súťažných podkladov.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Kritéria nákladov

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 180

Opis obstarávania

Jedná sa o uskutočnenie stavebných prác na stavbe v rozsahu projektovej dokumentácie, ktorú vypracoval: EKOSTAVING s.r.o., Dubová 493/5, 031 04 Liptovský Mikuláš; projektant: Ing. Jaroslav Straka a jedná sa o stavebný objekt: SO 01 Obslužná komunikácia. Ostatné podrobnosti sú uvedené v opise predmetu zákazky v súťažných podkladoch časť B.1 a v projektovej dokumentácii.. Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe v rozsahu projektovej dokumentácie, ktorú vypracoval: EKOSTAVING s.r.o., Dubová 493/5, 031 04 Liptovský Mikuláš; projektant: Ing. Jaroslav Straka a jedná sa o stavebný objekt: SO 01 Obslužná komunikácia. Na základe rozhodnutia Obecného úradu v Pribyline o rozšírení a prestavby obslužnej komunikácie pre chodcov a cyklistov a zlého technického stavu komunikácie sa pristúpilo k spracovaniu projektu, ktorý bude riešiť: -rozšírenie obslužnej komunikácie o 1,0 m na celkovú šírku 6,0 m, -vyspravenie výtlkov a oprava sieťového rozpadu komunikácie, -spevnenie a zosilenie jestvujúcej komunikácie 50 mm kobercom z ABS II, -vybudovanie novej zemnej priekopy, -predĺženie a rekonštrukciu 5 cestných priepustov s oceľovým zábradlím, -doplniť vodorovné a zvislé dopravné značenie, -zníženie dopravnej rýchlosti na 40 km / h. Daná komunikácia začína na št. ceste II / 537, Liptovský Hrádok Podbanské a pokračuje smerom severným do Račkovej doliny až po mostný objekt. Celková dĺžka trasy komunikácie je 3 564,60 m. Obslužná komunikácia po jej rozšírení a zosilnení bude slúžiť jednak prístupu k jestvujúcim rekreačným zariadeniam, cyklistom a chodcom a tiež prístupu k starostlivosti a ochrane lesa. V danej lokalite sa nachádza veľký autokemping, ktorý vo veľkom počte navštevujú turisti najmä z Českej republiky, ktorých ročne príde cca 3 800. Mnohých turistov odrádza vstupu do danej lokality najmä nevyhovujúca komunikácia veľké výtlky a sieťový rozpad povrchu komunikácie. Po zrealizovaní rozšírenia a prestavby komunikácie a jej oprave sa zvýši: -bezpečnosť cestnej premávky, -prístupnosť do danej lokality pre automobily ale najmä chodcov a cyklistov, -atraktívnosť danej rekreačnej lokality pre domácich ako aj zahraničných turistov, -odvodnenie komunikácie od zrážkových a povrchových vôd, -predĺži sa životnosť komunikácie. Podrobný opis opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v časti B.1 Opis predmetu zákazky.

Doplňujúce informácie

1.) Súťažné podklady sú zverejnené v profile verejného obstarávateľa na webovom sídle Úradu pre verejné obstarávanie. Súťažné podklady v editovateľnej podobe poskytuje verejný obstarávateľ iba elektronicky a to na základe písomnej žiadosti, ktorá bude ako príloha e-mailu podpísaná záujemcom s uvedením základných identifikačných údajov. Kontaktná elektronická adresa na poskytovanie súťažných podkladov je: bernacky.obstaravanie@gmail.com. Verejný obstarávateľ plní všetky povinnosti týkajúce sa zverejňovania dokumentov a informácií o tomto verejnom obstarávaní v profile VO. 2.) Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v tomto registri alebo ktorých, subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného prepisu, majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora. 3.) Úspešný uchádzač po podpise zmluvy je povinný preukázať verejnému obstarávateľovi do 10 dní, že má uzatvorenú zmluvu o poistení zodpovednosti za škodu na majetku alebo zdraví tretích osôb počas realizácie diela vo výške ceny diela bez DPH. 4.) Verejný obstarávateľ vyžaduje, aby uchádzač v zmluve uviedol údaje o všetkých známych subdodávateľoch, podieľajúcich sa na plnení zmluvy v súlade so súťažnými podkladmi. 5.) Ďaľšie postupy, lehoty a informácie týkajúce sa tohto verejného obstarávania, ktoré nie sú opísané alebo špecifikované v tejto výzve na predkladanie ponúk a súťažných podkladoch sa v tomto verejnom obstarávaní riadia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní a súvisiacimi predpismi účinnými v čase vyhlásenia tohto verejného obstarávania. 6.) Verejný obstarávateľ si vyhradzuje práve neprijať ani jednu ponuku a neuzavrieť zmluvu o dielo so žiadnym uchádzačom v prípade, že ceny uvádzané v ponukách presiahnu stanovený limit finančných prostriedkov, pridelených na predmet zákazky. Taktiež si verejný obstarávateľ vyhradzuje právo realizovať predmet zákazky len v prípade schválenie žiadosti o NFP na uvedený predmet zákazky.