Vyhlásené obstarávanie

Diagnostiká na vyšetrenie virologických a bakteriologických markerov u darcov krvi a prenájom virologického analyzátora


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Kysucká nemocnica s poliklinikou Čadca
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
165 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
38434520-7
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
6. Apríl 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
20. Apríl 2018
Dátum otvárania ponúk:
20. Apríl 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Október 2018
Miesto otvárania ponúk:
Kysucká nemocnica s poliklinikou Čadca, Palárikova 2311, 022 16 Čadca.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude v súlade s § 54 ods. 3 zákona neverejné. Otváranie ponúk sa uskutoční za prítomnosti členov komisie na vyhodnotenie ponúk bez účasti uchádzačov.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 48

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je dodanie diagnostických reagencií in vitro (ďalej len diagnostiká), vrátane kalibrátorov, kontrolného materiálu a spotrebného materiálu na vykonávanie predpísaných virologických vyšetrení u darcov krvi chemiluminiscenčnou, elektrochemiluminiscenčnou alebo imunochemiluminiscenčnou technológiou a prenájom prístrojovej techniky (nový nepoužívaný virologický analyzátor) s prepojením do laboratórneho informačného systému oddelenia. Vrátane dopravy do miesta určenia, inštalácie, uvedenia do prevádzky, zaškolenia obsluhy a bezodplatného servisu počas doby prenájmu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.. Testy HBsAg, anti-HBc, anti-HCV, HIV combi (anti-HIV1, 2 a Ag p24, Yfilis (anti Treponema pallidum). Meracia technológia - Chemiluminiscencia, Elektrochemiluminiscencia alebo Imunochemiluminiscencia. Predpokladaný počet darcov za 4 roky /48 mesiacov/ - 14 400. Množstvo diagnostík bude dané predpokladaným počtom virologických vyšetrení u darcov za 4 roky/48 mesiacov. Prenájom virologického analyzátora na 4 roky/48 mesiacov. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

Súťažné podklady sú záujemcom k dispozícii na profile verejného obstarávania, ktorý je zriadený v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. Verejný obstarávateľ bude zverejňovať všetky vysvetlenia, prípadne zmeny, doplnenia a odpovede na prijaté žiadosti o vysvetlenie, o nápravu na svojom profile v rámci danej zákazky, pokiaľ to informačný systém ÚVO umožní. Verejný obstarávateľ upozorňuje, že za včas doručenú požiadavku vysvetlenia údajov uvedených vo výzve na predkladanie ponúk alebo v súťažných podkladov sa považuje požiadavka doručená verejnému obstarávateľovi v písomnej forme najneskôr 6 pracovných dní pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk. Záujemca môže požiadať o súťažné podklady aj prostredníctvom kontaktného miesta verejného obstarávateľa v zmysle tohto oznámenia. Verejný obstarávateľ odporúča všetkým záujemcom, ktorí si prevzali súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa alebo z internetovej stránky verejného obstarávateľa, aby sa zaregistrovali u kontaktnej osoby, a to zaslaním e-mailu na adresu kontaktnej osoby: verejne-obstaravanie@kysuckanemocnica.sk. V predmetnom e-maile záujemca uvedie tieto informácie: názov a adresu záujemcu, meno kontaktnej osoby a jej telefonický a e-mailový kontakt. Uchádzač podľa § 39 ZVO môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti prostredníctvo formuláru JED. Verejný obstarávateľ upozorňuje uchádzačov, aby si vzor formulára JED-u vo formáte .rtf, umožňujúci jeho priame vypĺňanie, stiahli z webového sídla Úradu pre verejné obstarávanie a riadne vyplnili. Predmetný formulár a bližší postup vyplnenia JED prostredníctvom bezplatnej služby Európskej komisie poskytujúcej elektronickú verziu JED, popísaný v Príručke k elektronickej službe na vyplnenie a opätovné použitie JED, je dostupný na webovom sídle úradu na adrese: http://www.uvo.gov.sk/legislativametodika-dohlad/jednotny-europsky-dokument-pre-verejne-obstaravanie-553.html Verejný obstarávateľ sprístupni JED uverejnením v profile vo formáte *.pdf .Uchádzač si môže stiahnuť formulár JED vo formáte *.rtf, ktorý umožňuje jeho priame vyplnenie na webovom sídle ÚVO. Údaje uvedené v časti I. JED vo formáte *.pdf si uchádzač prepíše do JED vo formáte *.rtf .