Vyhlásené obstarávanie

Zastrešenie ZŠ Hájske


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Hájske
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
196 155,44
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214210-5
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
21. Jún 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
16. Júl 2018
Dátum otvárania ponúk:
16. Júl 2018
Ponuka musí platiť do:
31. December 2018
Miesto otvárania ponúk:
Otváranie ponúk sa uskutoční v zasadacej miestnosti na adrese: ul. Karpatské námestie 10A, 831 06 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožňuje uchádzačom účasť na otváraní ponúk. Uchádzač, štatutárny orgán sa preukáže na otváraní ponúk preukazom totožnosti a výpisom z obchodného registra alebo živnostenským listom. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia strechy nad 3NP základnej školy v obci Hájske. Cieľom diela je zníženie energetickej náročnosti objektu zlepšením tepelnoizolačných charakteristík strešného plášťa nad príslušným podlažím. Zároveň sa vyrieši problém so zlým technickým stavom strechy, ktorá budú kompletne rekonštruovaná. Navrhnutou konštrukciou valbovej strechy sa zabezpečí odvod dažďovej vody mimo objekt (pôvodné riešenie odvádzalo dažďovú vodu vnútornými zvodmi).. Predmetom zákazky je: - realizácia nového zastrešenia krytinou vo farbe tehlová RR750 valbovou strechou nad 3NP pomocou priehradových väzníkov, - realizácia opláštenia ríms strechy nad 3NP, - výmena klampiarskych výrobkov, - realizácia nového systému ochrany pred bleskom. Podrobná špecifikácia je uvedená v Prílohe č. 1 súťažných podkladov a v projektovej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady sa poskytujú e-mailom, poštou alebo osobne na základe žiadosti o súťažné podklady, pričom odporúčame e-mail na adresu: svepo@obstarajto.sk. Záujemca uvedie v žiadosti o súťažné podklady kontaktnú osobu a e-mailovú adresu. Súťažné podklady sú k dispozícií aj v profile verejného obstarávateľa https://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/zakazky/4377 V prípade, ak ich uchádzač získa z profilu verejného obstarávateľa, odporúča sa uviesť túto informáciu na adresu svepo@obstarajto.sk za účelom poskytovania prípadných ďalších informácií súvisiacich s predmetom zákazky. Súčasne bude verejný obstarávateľ všetky ďalšie informácie, alebo vysvetlenia súťažných podkladov zverejňovať v profile. 2.Verejný obstarávateľ postupuje pri tejto zákazke tak, že vyhodnotenie splnenia podmienok účasti podľa § 40 sa uskutoční až po vyhodnotení ponúk podľa § 53. 3.Nevyžaduje sa zábezpeka: 4/ Podľa § 39 ZVO môže uchádzač predbežne nahradiť vyššie uvedené doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti určené verejným obstarávateľom Jednotným európskym dokumentom (JED). Verejný obstarávateľ povoľuje, že uchádzač môže vyplniť len oddiel GLOBÁLNY ÚDAJ PRE VŠETKY PODMIENKY ÚČASTI časti IV JED bez toho, aby musel vyplniť iné oddiely časti IV JED. 5/ Úspešný uchádzač pred uzavretím zmluvy predloží verejnému obstarávateľovi úradne osvedčenú kópiu dokladu o uzatvorení poistenia pre prípad zodpovednosti za škodu vzniknutú inému v súvislosti s činnosťou alebo vzťahom zhotoviteľa a jeho subdodávateľov s platnosťou po celú dobu trvania zmluvy o dielo na poistnú sumu minimálne 150000,00 Eur vrátane originálu alebo úradne overenej kópie dokladu preukazujúceho úhradu predmetného poistenia. 6/ Úspešný uchádzač pred uzavretím zmluvy v zmysle § 41 zákona o verejnom obstarávaní uvedie podiel plnenia zo zmluvy, ktoré má v úmysle zadať subdodávateľom, k tomu uvedie dotknutých subdodávateľov a predmety ich subdodávok. Požadované uchádzač vyplní v prílohe č. 2 zmluvy o dielo. Verejný obstarávateľ požaduje, aby dotknutí subdodávatelia spĺňali podmienky osobného postavenia podľa § 32 ods. 1 zákona o verejnom obstarávaní. Viac informácii je uvedených v súťažných podkladoch.