Vyhlásené obstarávanie

Mestský park Komenského (2)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Generálny investor Bratislavy (GIB)
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
390 107,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45420000-7
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
18. September 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
15. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
30. Marec 2019
Miesto otvárania ponúk:
Generálny investor Bratislavy, Záporožská 5, 852 92 Bratislava
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk. Uchádzač môže byť zastúpený osobou oprávnenou zúčastniť sa na otváraní ponúk za uchádzača.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 65

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie stavebných prác na stavbe Mestský park Komenského na Komenského námestí v Bratislave. Cieľom stavby je zriadenie mestského parku v centre Starého Mesta pri budove SND. Mestský park bude pozostávať z pochôdznej drevenej rámovej konštrukcie s povrchovou úpravou doplnenej kvetináčmi z agátového dreva, osvetlením a závlahou. Stavba pozostáva zo stavebných objektov: SO 01 Architektúra - Prvková skladba mobilných elementov prefabrikovaných výrobkov, ktoré vymedzujú a ohraničujú pochôdzny parter terasy. SO 02 Architektúra - Zostava všetkých prvkov drevených montovaných konštrukcií SO 03 Elektroinštalácia SO 04 Inštalačné zariadenia parkovej závlahy. Rozsah prác je určený v súťažných podkladoch a v projektovej dokumentácii.

Doplňujúce informácie

Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený a priamy prístup k súťažným podkladom v elektronickej podobe vo formáte .pdf prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa zriadeného Úradom pre verejné obstarávanie: http://www.uvo.gov.sk/vyhladavanie-profilov/detail/1701 ; záujemcom, ktorí sa zaevidujú u kontaktnej osoby zaslaním e-mailu s uvedením kontaktných údajov a e-mailovej adresy, bude časť súťažných podkladov, ktoré doplnené je potrebné predkladať v súťažnej ponuke, zaslaná e-mailom aj v editovateľnej forme. Verejný obstarávateľ bude všetky vysvetlenia a informácie zverejňovať v profile verejného obstarávateľa. Viazanosť ponuky zábezpekou sa vyžaduje vo výške 10 000,00 €. Podmienky jej zloženia a podmienky jej uvoľnenia alebo vrátenia sú uvedené v súťažných podkladoch. Predmetné verejné obstarávanie nie je zelené obstarávanie, nie je obstarávanie inovácií, nie je obstarávanie zamerané na sociálne aspekty; je za písm.d) žiadne z uvedených; zákazka sa realizuje za účelom zlepšenia životného prostredia.