Vyhlásené obstarávanie

Kolesový traktor s príslušenstvom a vybavenie


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Slavošovce
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
72 846,66
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
1. Október 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
15. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
15. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2019
Miesto otvárania ponúk:
ABIZ s.r.o., Hraničná 4716, 058 041 Poprad
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Verejný obstarávateľ je povinný umožniť účasť na otváraní ponúk všetkým uchádzačom, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk a to: štatutárnemu zástupcovi uchádzača alebo ním písomne poverenej osobe.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 5

Opis obstarávania

Jedná sa o dodanie nového/ nepoužívaného kolesového traktora s príslušenstvom slúžiaceho na zvoz a manipuláciu TKO a vybavenie zberného dvora kontajnermi. Logický celok č. 1s názvom: "Kolesový traktor s príslušenstvom" zahŕňa: kolesový traktor čelný nakladač vlečka k traktoru drvič biologicky rozložiteľného odpadu Logický celok č. 2 s názvom: "Vybavenie" zahŕňa: veľkobjemové kontajnery 5 m3 2 ks kontajnery 1 100 l -4 ks. Logický celok č. 1 - Kolesový traktor s príslušenstvom zahŕňa: kolesový traktor čelný nakladač vlečka k traktoru drvič biologicky rozložiteľného odpadu Podrobnejšie technické špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.Logický celok č. 2 - Vybavenie zahŕňa: veľkobjemové kontajnery 5 m3 2 ks kontajnery 1 100 l -4 ks Podrobnejšie technické špecifikácie sú uvedené v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejný obstarávateľ poskytuje neobmedzený, úplný a priamy prístup k súťažným podkladom prostredníctvom profilu verejného obstarávateľa na stránke www.uvo.gov.sk. Súťažné podklady sa poskytujú na základe písomnej žiadosti v slovenskom jazyku. Záujemcovia predkladajú žiadosti písomne - poštovým stykom, osobne, alebo emailom. Adresa získania súťažných podkladov: ABIZ s.r.o., Hraničná 4716, 058 01 Poprad, abizsro@gmail.com. Súťažné podklady budú odosielané výhradne elektronicky - emailom.Odporúčame záujemcom ktorí, si stiahnu súťažné podklady z profilu, aby poslali na emailovú adresu: abizsro@gmail.com žiadosť o registráciu záujemcu vo VO. 2. V rámci tohto verejného obstarávania sa neuplatňuje žiaden z aspektov vo verejnom obstarávaní. 3. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami sa uskutoční výhradne v slovenskom jazyku, prípadne v českom jazyku. Pravidlá komunikácie sú nastavené v súlade s § 187 ods. 8 ZVO. 4. Zhotoviteľovi sa neposkytne žiaden preddavok. Splatnosť faktúr je 30 dní. 5. Verejný obstarávateľ sa v súlade s § 114 ods. 9 ZVO rozhodol, že splnenie podmienok účasti sa uskutoční po vyhodnotení ponúk. 6. Verejný obstarávateľ týmto informuje o prípadnom použití priameho rokovacieho konania, ak nastane situácia v súlade s § 116 ods. 1 písm. d) ZVO. 7.Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu (ZRPVS), ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. 8.Ďalšie podmienky a požiadavky týkajúce sa tohto verejného obstarávania sú uvedené v súťažných podkladoch a v príslušných právnych predpisoch