Vyhlásené obstarávanie

Zimná údržba


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská čast Bratislava - Podunajské Biskupice
Typ obstarávania:
Služby
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
50 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
90620000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
19. September 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
4. Október 2018
Dátum otvárania ponúk:
4. Október 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
Miestny úrad, Mestská časť Bratislava Podunajské Biskupice, Trojičné nám. č. 11, 825 61 Bratislava. Otváranie časti " Ostatné" , bez účasti uchádzačov.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Účasť na otváraní častí "Kritériá" umožní VO uchádzačom, ktorí predložili ponuku a ktorých ponuka nebola vylúčená, na mieste a v čase oznámenom uchádzačom aspoň päť pracovných dní. Uchádzač sa preukáže preukazom totožnosti a dokladom o oprávnení podnikať. Poverený zástupca uchádzača sa preukáže preukazom totožnosti, dokladom o oprávnení podnikať a splnomocnením na zastupovanie.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Nie

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 3

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je poskytovanie služieb spojených so zabezpečením zimnej údržby komunikácií III. a IV. triedy, chodníkov a verejných priestranstiev v správe a užívaní verejného obstarávateľa , Mestskej časti Bratislava Podunajské Biskupice.. Predmetom zákazky je poskytovanie služieb spojených so zabezpečením zimnej údržby komunikácií III. a IV. triedy, chodníkov a verejných priestranstiev v správe a užívaní verejného obstarávateľa , Mestskej časti Bratislava Podunajské Biskupice. dodávka a posyp priemyselnej posypovej soli. Zimná údržba sa bude vykonávať v zimnom období podľa poveternostných podmienok na komunikáciách v dĺžke 28,8 km, čo činí 169,234 m2 a zimná údržba chodníkov v dĺžke 38,5 km o ploche 57 750 m2. Ďalej námestia, parkoviská, verejné priestranstvá o ploche 135 200 m2. Operačný plán je základným podkladovým materiálom miestneho úradu na zabezpečenie, koordináciu a riadenie výkonných činností, ktorými sa zabezpečuje zjazdnosť komunikácií, schodnosť chodníkov, priechodov a verejných plôch v zimnom období, t.j. zmierňovanie, resp. odstraňovanie závad spôsobených poveternostnými a klimatickými podmienkami.

Doplňujúce informácie

1. Doklad o zložení zábezpeky 2. Podpísaný návrh zmluvy doplnený o identifikačné údaje a cenu. Príloha č. 1 3. Vyplnený formulár návrh plnenia kritérií podľa prílohy č. 2 súťažných podkladov. 4. JPD formulár 5. CD, resp. DVD s kompletnou ponukou. 6. Doplňujúce požiadavky a informácie 6.1 Verejný obstarávateľ vyžaduje predloženie certifikátu kvality ISO 9001:2001 vydaného nezávislou inštitúciou, ktorým sa potvrdzuje splnenie noriem zabezpečenia kvality uchádzačom alebo záujemcom, môže využiť systémy zabezpečenia kvality vyplývajúce z európskych noriem. 6.2 Verejný obstarávateľ vyžaduje predloženie certifikátu OHSAS 18001:2008 vydaného nezávislou inštitúciou, ktorým sa potvrdzuje splnenie noriem zabezpečenia bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci uchádzačom môže využiť systémy zabezpečenia vyplývajúce z európskych noriem. 6.3 Uchádzač doloží , že je držiteľom platného certifikátu ISO 14001 pre oblasť rovnakú alebo podobnú ako predmet zákazky, pričom tento certifikát musí vychádzať zo slovenských technických noriem, alebo z noriem členských štátov Európskeho spoločenstva. 6.4 Verejný obstarávateľ uzná ako rovnocenné osvedčenia vydané príslušnými orgánmi členských štátov. Verejný obstarávateľ prijme aj iné dôkazy predložené uchádzačom alebo záujemcom, ktoré sú rovnocenné opatreniam na zabezpečenie kvality podľa požiadaviek na vystavenie príslušného certifikátu. 6.5 Uchádzač doloží Potvrdenie o poistení zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone povolania, aktuálnu a účinnú zmluvu.