Vyhlásené obstarávanie

VÝSTAVBA KANALIZÁCIE V OBCI MICHAL NA OSTROVE, VIESKA A INTENZIFIKÁCIA ČOV V OBCI ORECHOVÁ POTÔŇ (VO2)


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Združenie obcí kanalizácia Orechová Potôň - Vieska - Michal na Ostrove
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
4 730 914,02
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45232400-6
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
13. November 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
10. December 2018
Dátum otvárania ponúk:
10. December 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
INKUBÁTOR KOMÁRNO Centrum pre podporu činností podnikateľov, n.o. Bratislavská cesta 5207/20 945 01 Komárno Slovenská republika GPS súradnice: 47°4557.1 N / 18°0514.5 E
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude verejné, t.j. Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk oprávneným osobám. Informácie o oprávnených osobách sú uvedené v Súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 24

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je vybudovanie kanalizácií v obciach Michal na Ostrove a Vieska a intenzifikácia ČOV v obci Orechová Potôň. Podrobná technická špecifikácia zákazky je uvedená v Súťažných podkladoch.. Predmetom zákazky je vybudovanie kanalizácií v obciach Michal na Ostrove a Vieska a intenzifikácia ČOV v obci Orechová Potôň. Podrobná technická špecifikácia zákazky je uvedená v Súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Verejné obstarávanie bude uskutočňované prostredníctvom portálu EVO na adrese: https://www.uvo.gov.sk/portalevo.gov.sksystemu-evo-5f5.html. Prístup k súťažným podkladom je bezodplatne neobmedzený, úplný a priamy. Predloženie ponuky je možné iba elektronicky, po registrácii záujemcu na portáli EVO. Registrácia záujemcu na portáli EVO je súčasne žiadosťou o účasť. Komunikácia a výmena informácii vo verejnom obstarávaní sa bude uskutočňovať elektronicky v rámci funkcionalít informačného systému EVO, ktorý prevádzkuje ÚVO. 2. Komunikácia medzi zadávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude v slovenskom jazyku. Zo strany záujemcu / uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. 3. Zadávateľ všetky povinné informácie podľa zákona o verejnom obstarávaní uverejní vo svojom profile. 4. Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení. 5. V rámci verejného obstarávania sa vyžaduje zloženie zábezpeky vo výške 100 000,00 EUR. Podmienky zloženia sú uvedené v Súťažných podkladoch v bode 11.