Vyhlásené obstarávanie

Inovácia výrobného procesu produktov odstraňujúcich bariéry nevidiacim a slabozrakým.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
OLEJÁR, spol. s r.o.
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
371 367,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42612000-9
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
1. Máj 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Máj 2017
Dátum otvárania ponúk:
24. Máj 2017
Ponuka musí platiť do:
31. December 2017
Miesto otvárania ponúk:
V administratívnej budove f.OLEJÁR, spol. s.r.o., Nižná Polianka 65, 086 36. Otváranie súťažných ponúk "Ostatné" je neverejné.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Na otváraní sa zúčastní komisia menovaná obstarávateľom. Čas otvárania súťažných ponúk "Kritéria" bude oznámený všetkým uchádzačom, ktorí postúpili do vyhodnotenia v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Áno
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 5

Opis obstarávania

Hlavným cieľom predkladaného projektu je zvýšiť konkurencieschopnosť spoločnosti OLEJÁR s.r.o. zavedením inovatívnych technológií do výroby, za účelom výroby inovovaných produktov s dôrazom na podporu zamestnanosti a zníženie en. náročnosti výrobného procesu, s priaznivým dopadom na životné prostredie. Predkladaný projekt je v súlade s cieľmi Schémy štátnej pomoci na podporu podporu konkurencieschopnosti a rastu MSP grantovou formou. Projekt rieši obstaranie dvoch technologii a je rozdelený na dva logické celky. Logický celok č.1 CNC CNC dlhotočný automat s podávačom tyčí Logický celok č.2 CNC CNC vertikálne centrum 3-osé. Predmetom zákazky (časť 1) je dodanie 1 ks zariadenia CNC dlhotočný automat s podávačom tyčí. Technická špecifikácia zariadenia je súčasťou súťažných podkladov.Predmetom zákazky (časť 1) je dodanie 1 ks zariadenia CNC dlhotočný automat s podávačom tyčí. Technická špecifikácia zariadenia je súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1.Súťažné podklady sa poskytujú výlučne elektronicky na základe žiadosti podanej ako príloha k emailu na adresu: asingsro@gmail.com. Žiadateľ o súťažné podklady uvedie v žiadosti: obchodné meno spoločnosti, adresu spoločnosti, kontaktnú osobu, email kontaktnej osoby, tel. číslo kontaktnej osoby. 2.Hospodársky subjekt nemusí požiadať o súťažné podklady. Súťažné podklady, vrátane všetkých doplnení a odpovedí na dotazy záujemcov, budú zverejnené v profile verejného obstarávateľa na stránke Úradu pre verejné obstarávanie. 3.Verejný obstarávateľ odporúča hospodárskym subjektom, aby verejnému obstarávateľovi oznámili, že majú záujem alebo že zvažujú podanie ponuky aj vtedy, ak získali tieto súťažné podklady z profilu verejného obstarávateľa. 4.V prípade potreby vysvetlenia podmienok účasti vo verejnom obstarávaní, súťažných podkladov alebo inej sprievodnej dokumentácie poskytnutých verejným obstarávateľom v lehote na predkladanie ponúk, môže ktorýkoľvek z hospodárských subjektov požiadať o ich vysvetlenie priamo na emailovej adrese verejného obstarávateľa. 5.Komunikácia medzi verejným obstarávateľom, záujemcami a uchádzačmi sa bude uskutočňovať hlavne elektronickými prostriedkami, bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch. 6.Verejný obstarávateľ odporúča hospodárskym subjektom priebežne sledovať profil verejného obstarávateľa, na ktorom verejný obstarávateľ bude uverejňovať všetky dôležité informácie a dokumenty v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní. 7.Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu, koncesnú zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom alebo uchádzačmi, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora alebo ktorých subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorí majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora. Osobitným predpisom, na ktorý § 11 zákona o verejnom obstarávaní odkazuje, je práve zákon o registri partnerov verejného sektora. Zákon č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a o doplnení niektorých zákonov (ďalej len zákon o registri partnerov verejného sektora), ktorým sa novelizuje zákon č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 438/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní (ďalej len zákon o verejnom obstarávaní), nadobudol účinnosť 1. februára 2017. 8.Ďalšie postupy, lehoty a informácie, týkajúce sa tohto verejného obstarávania, ktoré nie sú opísané alebo špecifikované v tejto výzve na predkladanie ponúk a v súťažných podkladoch sa v tomto verejnom obstarávaní radia príslušnými ustanoveniami zákona o verejnom obstarávaní a súvisiacimi platnými predpismi účinnými v čase vyhlásenia tohto verejného obstarávania.