Vyhlásené obstarávanie

Rekonštrukcia strechy a obvodového plášťa MŠ Linzbothova


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mestská čast Bratislava - Podunajské Biskupice
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Nie
Odhadovaná suma(Bez DPH):
183 418,55
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45214100-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
28. Apríl 2017
Lehota na predkladanie ponúk:
24. Máj 2017
Dátum otvárania ponúk:
24. Máj 2017
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
podľa bodu 1.1, zasadačka 1. poschodie
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie časti ponúk "Ostatné" je neverejné. Otváranie časti ponúk označených ako "Kritériá" vykoná komisia len vo vzťahu k ponukám, ktoré neboli vylúčené, a to na mieste a v čase , ktoré oznámi uchádzačom verejný obstarávateľ. Medzi odoslaním oznámenia a otváraním časti ponúk označených ako "Kritériá" , musí byť päť pracovných dní.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v dňoch (od zadania zákazky) : 90

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je rekonštrukcia materskej školy t.j. rekonštrukcia strechy a obvodového plášťa budovy jej fasády mikroarmovaciou fasádnou farbou a protipožiarne zateplenie strechy s novou povlakovou fóliovou PVC krytinou. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov a projektová dokumentácia a technická správa v samostatných prílohách zákazky. Objekt materskej školy je umiestnený v Bratislave, Mestská časť Podunajské Biskupice, na Linzbothovej ulici v ohradenom priestore. Objekt je napojený na miestnu komunikáciu mesta, je napojený na všetky IS. Na prípravu územia nevznikajú žiadne nároky. Pred začatím prác na výstavbe lešenia a počas samotných zatepľovacích a sanačných prác je potrebné zo strany dodávateľa zabezpečiť bezpečnosť okoloidúcich vhodným oddelením komunikačného priestoru od lešenia.

Doplňujúce informácie

V plnom rozsahu platia ustanovenia § 113 až 116 zákona č.343/2015 Z.z o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov. VO si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky, ak ponuková cena bude neúmerne vysoká a VO ju nebude môcť akceptovať, ako aj v prípade, že žiadne s predložených ponúk nebude vyhovovať požiadavkám verejného obstarávateľa uvedených vo Výzve na predloženie ponúk a v súťažných podkladoch . V tom prípade bude verejný obstarávateľ postupovať podľa § 116 ods. 1b). Uchádzač môže predbežne nahradiť doklady na preukázanie splnenia podmienok účasti jednotným európskym dokumentom v zmysle § 39 Zákona. Formulár JED je dostupný na webovom sídle ÚVO.