Vyhlásené obstarávanie

Obstaranie strojno-technologického vybavenia zberného dvora – Obec Nový Tekov


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Nový Tekov
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
208 720,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
42990000-2
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
31. Január 2018
Lehota na predkladanie ponúk:
19. Február 2018
Dátum otvárania ponúk:
19. Február 2018
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
EPIC Partner a.s., Bratislavská cesta 4931 (areál SAD), 945 01 Komárno
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude verejné, t.j. Verejný obstarávateľ umožňuje účasť na otváraní ponúk oprávneným osobám. Informácie o oprávnených osobách sú uvedené v Súťažných podkladoch.
Rozdelenie na časti:
Áno
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Nie
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Nie
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Doba trvania

Od zadania zákazky:
v mesiacoch (od zadania zákazky) : 2

Opis obstarávania

Predmet zákazky sa člení na časti: Logický celok č. 1 - Traktor s príslušenstvom Logický celok č. 2 - Váženie triedeného odpadu Logický celok č. 3 - Závesné kontajnery. Predmetom obstarávania sú nasledujúce komunálne stroje a zariadenia: 1) Kolesový traktor - 1 ks 2) Čelný nakladač - 1 ks 3) Náves jednoosový trojstranný sklápač - 1 ks 4) Štiepkovač drevnej hmoty - 1 ks 5) Ramenový nakladač reťazový na podvozku - 1 ks Podrobná technická špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom obstarávania sú nasledujúce komunálne stroje a zariadenia: 1) Priemyselná podlahová váha s nájazdom do 3000 kg - 1 ks Podrobná technická špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.Predmetom obstarávania sú nasledujúce komunálne stroje a zariadenia: 1) Závesné kontajnery vaňové otvorené - 4 ks 2) Závesné kontajnery vaňové zatváracie - 2 ks Podrobná technická špecifikácia je uvedená v súťažných podkladoch.

Doplňujúce informácie

1. Súťažné podklady sa poskytujú na základe písomnej žiadosti doručenej v slovenskom alebo českom jazyku. Žiadosti požadujeme zaslať podľa možnosti elektronickou poštou na adresu: valko@epicpartner.sk. Súťažné podklady budú poskytnuté v elektronickej forme na emailovú adresu uvedenú v žiadosti. Súťažné dokumenty sú však dostupné aj priamo a úplne bez obmedzení či poplatkov na adrese URL uvedenej v časti I.3) KOMUNIKÁCIA tejto výzvy. Kvôli uľahčeniu vzájomnej komunikácie medzi záujemcami a verejným obstarávateľom odporúčame všetkým záujemcom o danú zákazku po stiahnutí súťažných podkladov, poslať krátku emailovú správu s uvedením identifikačných údajov záujemcu a s informáciou, kedy si záujemca stiahol súťažné podklady z uvedenej internetovej adresy. Na základe tejto informácie bude vedieť verejný obstarávateľ zaradiť záujemcu do evidencie a zasielať mu počas lehoty na predkladanie ponúk všetky potrebné informácie a podklady k správnemu vyhotoveniu cenovej ponuky. 2. Komunikácia medzi verejným obstarávateľom a záujemcami/uchádzačmi bude v slovenskom jazyku. Zo strany záujemcu/uchádzača bude akceptovaný aj český jazyk. 3. Verejný obstarávateľ všetky povinné informácie podľa zákona o verejnom obstarávaní uverejní v profile verejného obstarávateľa. 4 Skutočnosti, ktoré môžu nastať v procese postupu zadávania zákazky, neupravené touto výzvou a súťažnými podkladmi, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní v platnom znení.