Vyhlásené obstarávanie

„Prístavba k Obecného domu Tvrdošovce“


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Obec Tvrdošovce
Typ obstarávania:
Práce
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 151 154,04
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45212320-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
23. December 2019
Lehota na predkladanie ponúk:
27. Január 2020
Dátum otvárania ponúk:
27. Január 2020
Ponuka musí platiť do:
30. September 2020
Miesto otvárania ponúk:
KOODIS spol. s r.o., P.Pázmánya č. 49/3, 927 01 Šaľa.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk bude neverejné v zmysle § 54 ods. 3 zákona, (§ 114 ods. 10 zákona), údaje z otvárania ponúk Komisia nezverejňuje a neposiela uchádzačom ani zápisnicu.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Nie
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Áno
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je realizácia prístavby k Obecnému domu v Tvrdošovciach s cieľom vytvorenia rozšírených kultúrno- spoločenských priestorov s vlastným javiskom a vlastným sociálnym, skladovým a technologickým zázemím. K jestvujúcemu trojpodlažnému objektu Obecného domu (I.PP - suterén, I.NP - prízemie, II.NP - 1.poschodie) sa navrhuje pristavať jednopodlažná prístavba s čiastočným podpivničením pod jej javiskovou časťou. Rozsah je daný výkazom výmer a projektovou dokumentáciou, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.. Predmetom zákazky je urbanistické, architektonické a konštrukčné riešenie prístavby jestvujúceho Obecného domu v Tvrdošovciach s cieľom vytvorenia rozšírených kultúrnospoločenských priestorov s vlastným javiskom a vlastným sociálnym, skladovým a technologickým zázemím. Členenie stavby: SO-1 Vlastná stavba SO-2 Elektrická prípojka NN SO-3 Kanalizačná prípojka do žumpy SO-4 Žumpa Pôdorysné rozmery prístavby sú 32,425 x 26,780 m, výška po atiku strechy najvyššej časti prístavby (časť javiska) je na výškovej kóte +9,7 m od úrovne podlahy prízemia (0,000). Rozsah je daný výkazom výmer a projektovou dokumentáciou, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov.

Doplňujúce informácie

1. Toto verejné obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému ÚVO EVO ver.18, ktorý je dostupný na adrese: https://uvo.gov.sk/. 2. Pre účasť na elektronickom verejnom obstarávaní, resp. komunikáciu v systéme a pre elektronické predkladanie ponuky prostredníctvom IS ÚVO - EVO ver.18 je potrebné: - ak hospodársky subjekt, ktorý predkladá žiadosť o účasť, komunikáciu a ponuku (uchádzač) nemá konto v IS ÚVO je potrebné si vytvoriť účet (zaregistrovať sa) link: https://www.uvo.gov.sk. Po prihlásení sa - cez Privátna zóna je možné vytvoriť registráciu. 3. Komunikácia a výmena informácií medzi verejným obstarávateľom a uchádzačmi sa bude uskutočňovať v súlade s § 20 zákona o verejnom obstarávaní, t.j. verejný obstarávateľ bude uskutočňovať komunikáciu a výmenu informácií elektronicky podľa § 20 ods. 1 ZVO, vrátane posielania oznámení používaných vo verejnom obstarávaní a informácií podľa tohto zákona na uverejnenie publikačnému úradu a/alebo ÚVO a uverejňovanie informácií a dokumentov v profile verejného obstarávateľa. Elektronická komunikácia vrátane doručovania sa uskutočňuje spôsobom určeným funkcionalitou novej a modernizovanej verzie informačného systému EVO, ver. 18. 4. Ponuky uchádzači spracujú a predkladajú elektronicky prostredníctvom funkcionality IS EVO. Elektronická ponuka musí byť spracovaná vo formáte, ktorý zabezpečí trvalé zachytenie jej obsahu. 5. Podmienkou účasti je zloženie zábezpeky vo výške 25000,00 €. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch. 6.Vzhľadom na podmienky, nie je predmetné verejné obstarávanie zelené VO, obstarávanie inovácií ani VO zamerané na sociálne aspekty.