Vyhlásené obstarávanie

Prístavba k Domovu Speváckeho zboru slovenských učiteľov – osobný výťah – SO-02.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Domov Speváckeho zboru slovenských učiteľov
Typ obstarávania:
Tovary
EU fondy:
Neuvedené
Odhadovaná suma(Bez DPH):
115 000,00
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
39290000-1
Elektronická aukcia:
Nie
Rámcová dohoda:
Nie
Postup:
Dátum vyhlásenia:
14. Január 2020
Lehota na predkladanie ponúk:
22. Január 2020
Dátum otvárania ponúk:
22. Január 2020
Ponuka musí platiť do:
31. Marec 2020
Miesto otvárania ponúk:
Trenčianske Teplice
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Otváranie ponúk je verejné . Na otváraní ponúk sa môžu zúčastniť uchádzači, ktorí predložili ponuku v lehote na predkladanie ponúk.
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Nie
Elektronické objednanie:
Áno
Elektronická fakturácia:
Áno
Elektronické platby:
Áno

Ponuky vyhodnotené podľa

Kritéria kvality:
Nie
Náklady/Cena:
Cena

Opis obstarávania

Predmetom zákazky je uskutočnenie dodávky a realizácie zariadení na regeneráciu a relaxáciu sauny, vírivá vaňa a dodávky vybavenia interiéru. Uvedené zariadenia sa nainštalujú do prístavby Domova Speváckeho zboru slovenských učiteľov SO.02. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený vo výzve na predkladanie ponúk.. Predmetom zákazky je uskutočnenie dodávky a realizácie zariadení na regeneráciu a relaxáciu sauny, vírivá vaňa a dodávky vybavenia interiéru. Uvedené zariadenia sa nainštalujú do prístavby Domova Speváckeho zboru slovenských učiteľov SO.02. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený vo výzve na predkladanie ponúk.

Doplňujúce informácie

1. Toto obstarávanie sa realizuje prostredníctvom informačného systému prevádzkovaného Úradom preverené obstarávanie IS EVO (www.uvo.gov.sk). Číslo zákazky v IS EVO je 424651. Podmienkou pre úspešnú komunikáciu v systéme IS EVO a pre úspešné predkladanie žiadostí o účasť a ponúk je, aby záujemca dodržal požiadavky na softvérové a hardvérové vybavenie potrebné pre prácu v systéme IS EVO. Potrebné technické vybavenie a požiadavky na používanie systému IS EVO sú zverejnené na www.uvo.gov.sk. Verejný obstarávateľ upozorňuje záujemcov, že neposkytuje súťažné podklady na základe žiadosti záujemcu. 2. Súťažné podklady sú zverejnené v IS EVO a v profile verejného obstarávateľa. 3. Verejný obstarávateľ vylúči z verejného obstarávania uchádzača ak na základe dôveryhodných informácií má dôvodné podozrenie, že uchádzač uzavrel v predmetnom verejnom obstarávaní s iným hospodárskym subjektom dohodu narušujúcu hospodársku súťaž v súlade s § 40 ods. 6 písm. g) zákona. 4.Verejný obstarávateľ nesmie uzavrieť zmluvu alebo rámcovú dohodu s uchádzačom, ktorý má povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie je zapísaný v registri partnerov verejného sektora alebo ktorého subdodávatelia alebo subdodávatelia podľa osobitného predpisu, ktorý majú povinnosť zapisovať sa do registra partnerov verejného sektora a nie sú zapísaní v registri partnerov verejného sektora.