Vyhlásené obstarávanie

Rek. NKP podporujeme rozvoj kultúrneho poznávacieho cestovného ruchu v regióne: Objekt Koniareň Zámok Holíč - stavebné práce.


Detaily obstarávania

Obstarávateľ:
Mesto Holíč
Typ obstarávania:
Stavebné práce
EU fondy:
Áno
Odhadovaná suma(Bez DPH):
1 573 167,16
Mena:
EUR
Hlavný CPV kód:
45454100-5
Elektronická aukcia:
Áno
Rámcová dohoda:
Neuvedené
Postup:
Dátum vyhlásenia:
11. Marec 2015
Lehota na predkladanie ponúk:
2. Apríl 2015
Dátum otvárania ponúk:
2. Apríl 2015
Ponuka musí platiť do:
Dátum neuvedený
Miesto otvárania ponúk:
VOLUMA s.r.o. Shopping Palace Bratislava Cesta na Senec 2/A 821 04 Bratislava, zasadačka na 1.poschodí.
Ďalšie info ku otváraniu ponúk:
Rozdelenie na časti:
Nie
Zrýchlený postup:
Neuvedené
Dohoda o vládnom obstarávaní:
Neuvedené
Opakované obstarávanie:
Neuvedené
Chránená dielňa:
Nie
Chránené pracovné miesto:
Neuvedené
Elektronické objednanie:
Neuvedené
Elektronická fakturácia:
Neuvedené
Elektronické platby:
Neuvedené

Ponuky vyhodnotené podľa


Ekonomicky najvýhodnejšia ponuka z hľadiska

  • 70 % Celková cena stavebného diela v EUR s DPH
  • 30 % Počet dní realizácie stavebných prác odo dňa prevzatia staveniska v kalendárnych dňoch

Opis obstarávania

Rekonštrukcia objektu Koniareň - Holíčsky zámok PRÁCE A DODÁVKY HSV 1 - ZEMNE PRÁCE 2 - ZÁKLADY 3 - ZVISLÉ A KOMPLETNÉ KONŠTRUKCIE 4 - VODOROVNÉ KONŠTRUKCIE 5 - KOMUNIKÁCIE 6 - ÚPRAVY POVRCHOV, PODLAHY, VÝPLNE 9 - OSTATNÉ KONŠTRUKCIE A PRÁCE PRÁCE A DODÁVKY PSV 711 - Izolácie proti vode a vlhkosti 713 - Izolácie tepelné 722 - Vnútorný vodovod 72 - ZDRAVOTNO - TECHNICKÉ INŠTALÁCIE 762 - Konštrukcie tesárske 763 - Konštrukcie - drevostavby 764 - Konštrukcie klampiarske 765 - Krytiny tvrdé 766 - Konštrukcie stolárske 767 - Konštrukcie doplnk. kovové stavebné 771 - Podlahy z dlaždíc keramických 772 - Podlahy z prírodného kameňa 775 - Podlahy vlysové a parketové 1/6 783 - Nátery 784 - Maľby 78 - DOKONČOVACIE PRÁCE PRÁCE A DODÁVKY M M21 - 155 Elektromontáže M22 - 156 Montáž oznamovacích,signalizačných zariadení M24 - 158 Montáž vzduchotechnických zariadení

Doplňujúce informácie

1.Súťažné podklady sa poskytujú mailom na základe žiadosti o súťažné podklady. 2. Záujemcovia predkladajú žiadosti v slovenskom jazyku, poštou, osobne, alebo e-mailom. Súťažné podklady sú k dispozícií aj v profile verejného obstarávateľa. V prípade ak ich uchádzač získa z profilu verejného obstarávateľa je potrebné uviesť túto informáciu na adresu mariasulekova@agenturavo.sk za účelom poskytovania prípadných ďalších informácií súvisiacich s predmetom zákazky. 3.Verejný obstarávateľ nemá k dispozícií finančné prostriedky na predmet zákazky, ale plánuje ich získať z prostriedkov EÚ. 4. Uchádzač predkladá verejnému obstarávateľovi dokumenty v listinnej podobe a súčasne ich predloží v elektronickej podobe na pamäťovom médiu, pričom ak ide o dokumenty, ktoré sú podpísané alebo obsahujú odtlačok pečiatky, predkladajú sa v elektronickej podobe s uvedením mena a priezviska osôb, ktoré dokumenty podpísali a dátumu podpisu, bez uvedenia podpisu týchto osôb a odtlačku pečiatky. 5.Verejný obstarávateľ použije v procese verejného obstarávania elektronickú formu komunikácie so záujemcami/ uchádzačmi, pričom sú záujemcovia/uchádzači povinní potvrdiť prijatie mailovej správy. 6. Verejný obstarávateľ si vyhradzuje právo zrušiť použitý postup zadávania zákazky v zmysle zákona o verejnom obstarávaní, ako aj v prípade, ak počas procesu verejného obstarávania obdrží preukázateľnú informáciu o nezískaní finančných prostriedkov, alebo Riadiaci orgán neoverí proces verejného obstarávania a neschváli úspešného uchádzača. 7.Verejný obstarávateľ požaduje od všetkých uchádzačov predložiť k podpísanému návrhu ZMLUVY O DIELO ako neoddeliteľnú prílohu čestné prehlásenia min. 1 osoby (podpis čestného prehlásenia musí byť originál) zapísanej v zozname členov komory reštaurátorov v špecializáciách: M1 Reštaurovanie nástennej maľby, historickej omietky a muriva v interiéroch a exteriéroch historickej architektúry S1 - Reštaurovanie drevených polychrómovaných sôch, drevených oltárnych architektúr a drevených architektonických článkov v nadväznosti na historickú architektúru S6 - Reštaurovanie kamenných polychrómovaných sôch, kamenných architektonických článkov, muriva a nadväzujúcich omietok v interiéroch a exteriéroch objektov historickej architektúry S12 - Reštaurovanie kovových plastík a kovových prvkov v interiéroch a exteriéroch objektov historickej architektúry, ktorá bude k dispozícii k plneniu ZMLUVY o DIELO počas celého zmluvného vzťahu. Verejný obstarávateľ požaduje od všetkých uchádzačov predložiť k podpísanému návrhu ZMLUVY O DIELO ako neoddeliteľnú prílohu predložiť kópiu osvedčení k uvedeným špecializáciám , ktoré musia byť podpísané osobou (podpis musí byť originál), pre ktorú boli uvedené osvedčenia vydané. Ak je táto osoba zamestnancom uchádzača, túto skutočnosť uchádzač vyznačí , v tomto prípade čestné prehlásenie nie je potrebné predkladať.