Funkčná špecifikácia
1. filety z kapra; mrazený filet z kapra s kožou, bez kosti, hmotnosť 500-1200g, glazúra do 10%; celkové množstvo: 200kg; 2. heik; mrazený, celá ryba, bez hlavy a chvosta, pitvaná prípadne s kosťou, s kožou, glazúra do 10%, 1-6 kg; celkové množstvo: 200kg; 3. krevety; hlbokomrazené, lúpané, malé, predvarené bez chvosta, balenie 1-5kg; celkové množstvo: 150kg; 4. Losos s kožou filety; mrazený, s kožou, bez kosti, glazúra do 10%, vákuovobalený, nesolený, 0,5-10kg; celkové množstvo 3500kg; 5. morské plody; hlbokomrazené, morské plody min 80%, resp glazúra max 20%, balenie 1-6kg; celkové množstvo 200kg; 6. Pstruh kalibrovaný (200-250g); mrazený, celá ryba s kožou, pitvaný, glazúra do 10%, nesolený, balenie 1-5kg; celkové množstvo 600kg; 7. Rybie filé; mrazené filé alebo filety bez kože, hmotnosť 150-200g na jednu porciu, glazúra do 5%, bez polyfosfátov, vákuovobalené, nesolené, balenie 1-6kg; celkové množstvo 300kg; 8. šťuka filet; mrazené filety, bez kože, hlbokomrazené, glazúra max 10%, balenie 300-500 g; celkové množstvo 100kg; 9. treska tmavá; mrazená, filety, bez kože, hmotnosť 150-200g na porciu, glazúra do 5%, nesolená, balenie max 5kg; celkové množstvo 300kg; 10. surimi rybie tyčinky; rybie tyčinky, hlbokomrazené, balenie 200-250g, obsah Surimi min 22%; celkové množstvo 150kg; 11. zubáč filet; mrazené filety s kožou, hmotnosť filety 170-250g, glazúra max 10%, balenie 1-5 kg; celkové množstvo 100kg
Technická špecifikácia textová
Technická špecifikácia číselná